sağolun dua en güzel dost bana bende sana ederim canımAllah sabır versin canim.üzülme herşey geçecek. Senin icin dua ediyorum
Ilaclarini degistirmesini soyle gerekirse. Sanirim biraz agir gelmis.gittim ilaç kullanıyorum ilaçta biraz sersem yapıyor
aman amann amann evlilikmi kocamı yok arkadaşım benim için o sayfa kapandı hayatıma yanlız ve tek başına devam edicem ayakta durucamm insallahhçok üzüldüm gercekten..çocuk 5yaşında ve 20yıllık evlisin.kocaman bir yalanla bir ömür gecmiş .ne yazık ki..ama .ne olursa olsun önüne bak artık..kurtulduguna sevin..rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..belki bundan sonraki hayatında bir bebegin adam gibi bir eşin musmutlu bir hayatın olur kimbilir..hayat bazen burdan devam et der insana..kötü gördüğün bir bakmışsın güzellikler getirmiş..umarımda öyle olsun..
Ay ne olur kusura bakma sen canım benim, sen kusura bakarsan biz ne yaparız!!!
bende düzgün yazım konusunda hassasım fakat bu kadının bu yaşadıklarından sonra bırak düzhün yazmayı halen okuyup yazmayı dahi unutmaması bile bir mucize. Yani şu forumda dert sıralaması yapsan rahat ilk ona girer. Sende gelmiş buraya üstüne bide kadına Türkçe dersi veriyorsun. Kusura bakmışmışda pehhh...
Biraz anlayışlı olun be anlayışlı...
evet alık alık dolaşıyom evde yatakta yarın doktor randevun varIlaclarini degistirmesini soyle gerekirse. Sanirim biraz agir gelmis.
Hahhah cümleye gelÇok mutlu oldugum bi saate geldı su yorumunu okumam hadi yine iyisin.
En azindan dozu azaltsin. Depresyon ilaclari ilk basta sadece yan etkilerini gosterir. Esas etkileri vucutta bir miktar biriktikten sonra (akumule olduktan sonra) olur. Bu da minimum 3-4 aydir. Ve bu ilaclar en az 1 sene duzenli kullanilir. Birakirken de pat diye birakilmaz, dozu azaltarak yavas yavas birakilir. Ben eczacilik fakultesinde ogretim uyesiyim. Ilaclari biliyorum. Suan sadece ilac vucudunda belli bir doza ulasana kadar yan etkilerini gosteriyor. Eger normal yasamini etkiliyorsa ya dozu degistirmeli ya da ilaci. Yine de en iyi doktorun bilir. Yarin sikayetlerini soyle. Muhtemelen bir ayarlama falan yapacaktir. Gecmis olsun.evet alık alık dolaşıyom evde yatakta yarın doktor randevun var
tama söylücem çünkü çok ağır geliyor hissizleştim resmen saolunEn azindan dozu azaltsin. Depresyon ilaclari ilk basta sadece yan etkilerini gosterir. Esas etkileri vucutta bir miktar biriktikten sonra (akumule olduktan sonra) olur. Bu da minimum 3-4 aydir. Ve bu ilaclar en az 1 sene duzenli kullanilir. Birakirken de pat diye birakilmaz, dozu azaltarak yavas yavas birakilir. Ben eczacilik fakultesinde ogretim uyesiyim. Ilaclari biliyorum. Suan sadece ilac vucudunda belli bir doza ulasana kadar yan etkilerini gosteriyor. Eger normal yasamini etkiliyorsa ya dozu degistirmeli ya da ilaci. Yine de en iyi doktorun bilir. Yarin sikayetlerini soyle. Muhtemelen bir ayarlama falan yapacaktir. Gecmis olsun.
Ilac seni robot yapar evet. Tepkisiz yapar. Aglamalarin azalir, daha az dusunursun. Ancak mesela araba kullanmani falan etkiliyor mu? Ya da motor guclerini, gorusunu etkiliyor mu?tama söylücem çünkü çok ağır geliyor hissizleştim resmen saolun
Hahhah cümleye gelGüya konu sahibine imla dersi veriyor ama kendi yazdığı cümle hayatın sillesini yemiş kadar devrik :))
Ayy ne kadar iyisin... sağol bebeğim demekki şanslı günümdeyim
Yani illa cevap yazarım, anlamsız olup olmamasıda umrumda olmaz diyorsun?Sessiz.. Sakin.. Yavaş..
hayır konuşmadın konuşucam avukatla nasıl ispat edicem kadını çocuğu bilmiyorum o yol gösteri herhalde bide avukat çok para istermiki
bu gün doktoruma söyledim ben yanlış kullanıyormuşum ilaçları yarım başlamam lazımmış tam içiyordum ondan ağır gelmiş bir ilacı daha değiştirdi şimdi birazdaha iyi sayılırım sağolunIlac seni robot yapar evet. Tepkisiz yapar. Aglamalarin azalir, daha az dusunursun. Ancak mesela araba kullanmani falan etkiliyor mu? Ya da motor guclerini, gorusunu etkiliyor mu?
Ben de bosandim ama ilac kullanmadan atlatmayi tercih ettim ben konusup icimi dokerek. Sen kendini daha iyi bilirsin. Yarin doktoruna bir danis o daha iyi senin hakkinda karar verecektir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?