• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı mahvettin kaynana

Canim dehset icinde okudum inanamadım. Tabi tüm hikayeyi bilmiyoruz ama nasil dayanilir bilmiyorum. Diger kadin icinde bela okumak cok yanlis. Kimbilir o da ne acilar cekti. Belki kocasi birakti onu oyle cocuguyla sana geldi. O da caresiz yollarini bekledi. Butun düğum kaynananda. Butun hikayeyi o kurgulamis ne yazikki. Belli ki eşinde senden vazgeçememiş. Çocuğunu birakmak pahasına seni sevmis. Ahh bu kaynana sifatli kadinlar ahh. Bir insan evladina neden yapar bunu. Kac kisinin hayatini karartmis bir torun sevdasina.
Allah' tan bir an once toparlanmani dilerim.gercekten kalbimde hissettim acini. Allah yardimcin olsun ..

Canim dehset icinde okudum inanamadım. Tabi tüm hikayeyi bilmiyoruz ama nasil dayanilir bilmiyorum. Diger kadin icinde bela okumak cok yanlis. Kimbilir o da ne acilar cekti. Belki kocasi birakti onu oyle cocuguyla sana geldi. O da caresiz yollarini bekledi. Butun düğum kaynananda. Butun hikayeyi o kurgulamis ne yazikki. Belli ki eşinde senden vazgeçememiş. Çocuğunu birakmak pahasına seni sevmis. Ahh bu kaynana sifatli kadinlar ahh. Bir insan evladina neden yapar bunu. Kac kisinin hayatini karartmis bir torun sevdasina.
Allah' tan bir an once toparlanmani dilerim.gercekten kalbimde hissettim acini. Allah yardimcin olsun ..

ne diyeyimki o kadına bilmiyormuydu evli olduğunu yazık çok yazık etmiş kendşne ben sadece cocuğa üzüldüm.ben sadece uyuyorum hep yatıyorum kimdeyi görmek istemiyorum konuşmak istemiyorum sadece burası iletişim aracım simdilik saolun desteğiniz için

ne diyeyimki o kadına bilmiyormuydu evli olduğunu yazık çok yazık etmiş kendşne ben sadece cocuğa üzüldüm.ben sadece uyuyorum hep yatıyorum kimdeyi görmek istemiyorum konuşmak istemiyorum sadece burası iletişim aracım simdilik saolun desteğiniz için

Bir avukatla konuştunuz mu? Aldattığını, çocuğu olduğunu mahkemede ispat edin, maddi manevi tazminat alın. Onların yüzünden psikologlara kendi cebinizden para vermeyin. Bir an önce bir avukatla konuşun, mal varlığını başkasına devretmesin diye işlem yapılsın. Maksimum miktarda maddi manevi tazminat ödesin de o kaynananın içine otursun.

Gecmis olsun. Yasadiklariniz elbette zor. Bebeginiz icin uzuldum ama hayirlisi bu imis. Suan icin yapilacak tek sey bir avulatla gorusup tum haklarinizi talep etmek. Zaman herseyin ilaci. Bu arada bir psikiyatristten yardim almanizi oneririm. Cok gecmis olsun.

Aman allahım çok zor yaşadıklarınız çok üzüldüm..
Bebeğinize çok üzüldüm,başınız sağolsun, umudunuzu kaybetmeyin, 42 yaşında hamile kaldıysanız yine olur ama doğru insanı bulun..
O kaynananın, kaynana da denmez yaratığın allah bin kere belasını versin. Sakın sakın peşini bırakmayın, tazminat alın. Mesaj yollayın eşinize mesajla itiraf ettirin ikinci ailesini..
O kaynananızın yatacak yeri yok..
Mesajla anlattırın eşinize tüm durumu, yarın ilk iş avukata gidin..
Allah yardımcınız olsun, bu günler de geçer..

Çok zor şeyler yaşamışsınız. Ama bu hırsla ayaklarınızın üzerinde durum yeni bir hayat kuracaksınız inanıyorum. Öfkenizi, hayatınızı yoluna koymak için kullanın. Şu an en büyük intikam hiç izi kalmadan bu insan müsvettelerini hayatınızdan çıkarmak olur. Sanki hiç varolmamışlar gibi... inşallah çok mutlu olursunuz.

Siz resmî eşi miydiniz eşinizin ?

5 yaşındaki çocuk nasıl ya , kimliği çıkmış olmalı kafam karıştı cidden
Üzüldüm adınıza :KK57:

Bir avukatla konuştunuz mu? Aldattığını, çocuğu olduğunu mahkemede ispat edin, maddi manevi tazminat alın. Onların yüzünden psikologlara kendi cebinizden para vermeyin. Bir an önce bir avukatla konuşun, mal varlığını başkasına devretmesin diye işlem yapılsın. Maksimum miktarda maddi manevi tazminat ödesin de o kaynananın içine otursun.
hayır konuşmadın konuşucam avukatla nasıl ispat edicem kadını çocuğu bilmiyorum o yol gösteri herhalde bide avukat çok para istermiki

Allah yardımcınız olsun.
Herkes ektigini bicer.
İnşallah tez zamanda ayağa kalkar dimdik durursunuz.

İnsan kendi çevresini sorguluyor böyle seyler okudukça.
20 yıl ne demek koca bir hayat.

Kızlar ne diyeyim nasıl anlatayım çok çok üzgünümm.Önce kendimi tanıtayım 20 yıllık eşimden ayrıldım kendime bir düzen kurmuştum eşim beni buldu bırakmadı yanıma geldi çok mutluydum bebeğimi ciğer paremi bekliyordum.Her şey çok güzel gidiyordu kaynanam laf edemiyordu evime sayılıydı geldiği rahattım huzurluydum.1 ay kadar önce bebeğimin minik mucizemin kalbi durmuş apar topar sezeryana alındım doktorum sağolsun zehirlenmeme az kalmış kimsem olmadığı için dudaklarımın morardığını farketmedim eşim diyordu ben hamilelikten zannediyordum.Of ki off canım gitti yavrum gitti o annesinin tek arkadaşı can yoldaşı olacaktı olmadı kaderim böyleymiş.Eşim çok üzüldü yada üzülmüş gibi yaptı inanmıyorum ya neyse.Kızlar benim evliliğim bir yalanmış yalandan ibaretmiş ben eşimden kaçtım neden peşimden geldin neden yalandan seviyorum numaraları yaptın diller döktün annene nasıl rest çekebildin siz aynı kaba mıçıyormuşsunuzda benim haberim yokmuş.Ahhhh ahbenAHH NE KADARRR SALAKMIŞIMM BENN. Eşimde kaynanamda üzülmüş numaraları yaptılar üzülme yine olur diye bin türlü ağız kalabalığı.Bir gün yatıyorum kaynanam bizde güya oğluna bize bakıyo yemek yapıyordu.Eşim geldi işten yemek yiğyoruz çay falan ben kendime gelemiyorum üzgünümyemek yiyemiyorum zaten konu açıldı kaynanam artık ben köye gidicem dedi sende gel işleri bıraktık işçilere eşim ben gelemem ahben iyi değil dedi peki dedi kaynana ,ama kötü bir bakış attı oğluna gelmiyor diye zannettim ben hiiii sen öyle zannet ahben ben yattım yatak odasına onlar oturuyo bi ara kaynanam mutfa geçti eşimde peşinden anlıyorum ama ayak seslerinden mutfak kapısını kapadılar kapı sesini duydum hemen kalktım ne oluyor diye yani bilmiyorum işkillendim kapı dinleme huyum hiç yoktur bi şey dürttü iyikde dürtmüş.Kaynanam başladı konuşmaya köye gelmiyorsun işler kalıyor ben yetişemiyom yanlızım hem o çocukta seni bekliyo anneside burdakine günahsa onlarada günahh dedi eşim korktu sus suss sonra konuşuruz sonra n olur sus dedi.ben şokkkkk geçirdim direk içeri girdim noluyor ne çocuğu dedim yok yanlış anladın işte hastasın bir sürü nameler ben çok bağırdım kaynanama eş kişisine anlatmak zorunda kaldı kaynana eeeeeee evet evlendirdimmm birde 5 yaşında oğlu var senden olmadı nikahını ver dedim vermedin mecburdum torun görmeye şimdide olmadı bak olcaktı benim oğlum dedi. Ben bayıllır gibi oldumm sadece eşimin yüzüne tükürdüm.Polisi aradım geldiler bunları bu evden alıyorsunuz yoksa sabaha kadar ya onları ya kendimi öldürürüm dedim eşimin arkasından çok bela okudum kaynanamada allahh senşn sağlığını elinden alsın pisliğinde boğul dedim polisler hak verdiler bana sakinleşince konuşursunuz dediler.birdaha görüşmedim giyim eşyalarını sokağa attım mesaj çektim gel aldiye.AAAAHHHHH be neden bana bunu reva gördünüz ben size ne yaptım kabul edemem bunu ben çocuğunun olması aldatması ya ben ne kadar salakmışım resmen beni enayi yerine koydular kullandılarr.ben çok yanlızmışım evliliğim yalanmış hepsii üstüste gelmesii çokk ağır rabbim bana yardım et sizde bana dua edin kızlar ben hiç iyi değilim pisikolojik destek almaya başladım.yine toparlanıcam ayaklarımın üstünde durucamm arkama bile bakmadann inşallah hep mesaj çekiyor beni bir dinle diye eş kişisi öldü bitti benim için .20 yılım yalanmış evliliğim yalan sevgisi yalan anasına kanıp ehh kaynana beter olsun namazlarımın ardından çok beddua ediyom o kadar hakkım var sende allah aheste aheste çıkarsınn.Neyse kızlar çokk uzun oldu okuyanda okumayanda sağolsun hakkınızı helal edin sakinleştiricilerle yazdım içimi dökmem lazımdı karışık yazdım galiba kusura bakmayı
Okuyunca ağladım bende onlardan çekiyorum ama bu kadar degil rabbim yardimcin olsun o kaynana ya hakkini bırakmasın ama esinde masum değil dinleme. Yok bu günah oda günah offff offfgg

Back