• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı mahvettin kaynana

çok üzüldüm gercekten..çocuk 5yaşında ve 20yıllık evlisin.kocaman bir yalanla bir ömür gecmiş .ne yazık ki..ama .ne olursa olsun önüne bak artık..kurtulduguna sevin..rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..belki bundan sonraki hayatında bir bebegin adam gibi bir eşin musmutlu bir hayatın olur kimbilir..hayat bazen burdan devam et der insana..kötü gördüğün bir bakmışsın güzellikler getirmiş..umarımda öyle olsun..

çok üzüldüm gercekten..çocuk 5yaşında ve 20yıllık evlisin.kocaman bir yalanla bir ömür gecmiş .ne yazık ki..ama .ne olursa olsun önüne bak artık..kurtulduguna sevin..rabbim kimsenin ahını kimsede bırakmaz..belki bundan sonraki hayatında bir bebegin adam gibi bir eşin musmutlu bir hayatın olur kimbilir..hayat bazen burdan devam et der insana..kötü gördüğün bir bakmışsın güzellikler getirmiş..umarımda öyle olsun..
aman amann amann evlilikmi kocamı yok arkadaşım benim için o sayfa kapandı hayatıma yanlız ve tek başına devam edicem ayakta durucamm insallahh

Ay ne olur kusura bakma sen canım benim, sen kusura bakarsan biz ne yaparız!!!
bende düzgün yazım konusunda hassasım fakat bu kadının bu yaşadıklarından sonra bırak düzhün yazmayı halen okuyup yazmayı dahi unutmaması bile bir mucize. Yani şu forumda dert sıralaması yapsan rahat ilk ona girer. Sende gelmiş buraya üstüne bide kadına Türkçe dersi veriyorsun. Kusura bakmışmışda pehhh...
Biraz anlayışlı olun be anlayışlı...

Çok mutlu oldugum bi saate geldı su yorumunu okumam hadi yine iyisin.

Çok mutlu oldugum bi saate geldı su yorumunu okumam hadi yine iyisin.
Hahhah cümleye gel ;) Güya konu sahibine imla dersi veriyor ama kendi yazdığı cümle hayatın sillesini yemiş kadar devrik :))
Ayy ne kadar iyisin... sağol bebeğim demekki şanslı günümdeyim ;)

evet alık alık dolaşıyom evde yatakta yarın doktor randevun var
En azindan dozu azaltsin. Depresyon ilaclari ilk basta sadece yan etkilerini gosterir. Esas etkileri vucutta bir miktar biriktikten sonra (akumule olduktan sonra) olur. Bu da minimum 3-4 aydir. Ve bu ilaclar en az 1 sene duzenli kullanilir. Birakirken de pat diye birakilmaz, dozu azaltarak yavas yavas birakilir. Ben eczacilik fakultesinde ogretim uyesiyim. Ilaclari biliyorum. Suan sadece ilac vucudunda belli bir doza ulasana kadar yan etkilerini gosteriyor. Eger normal yasamini etkiliyorsa ya dozu degistirmeli ya da ilaci. Yine de en iyi doktorun bilir. Yarin sikayetlerini soyle. Muhtemelen bir ayarlama falan yapacaktir. Gecmis olsun.

En azindan dozu azaltsin. Depresyon ilaclari ilk basta sadece yan etkilerini gosterir. Esas etkileri vucutta bir miktar biriktikten sonra (akumule olduktan sonra) olur. Bu da minimum 3-4 aydir. Ve bu ilaclar en az 1 sene duzenli kullanilir. Birakirken de pat diye birakilmaz, dozu azaltarak yavas yavas birakilir. Ben eczacilik fakultesinde ogretim uyesiyim. Ilaclari biliyorum. Suan sadece ilac vucudunda belli bir doza ulasana kadar yan etkilerini gosteriyor. Eger normal yasamini etkiliyorsa ya dozu degistirmeli ya da ilaci. Yine de en iyi doktorun bilir. Yarin sikayetlerini soyle. Muhtemelen bir ayarlama falan yapacaktir. Gecmis olsun.
tama söylücem çünkü çok ağır geliyor hissizleştim resmen saolun

tama söylücem çünkü çok ağır geliyor hissizleştim resmen saolun
Ilac seni robot yapar evet. Tepkisiz yapar. Aglamalarin azalir, daha az dusunursun. Ancak mesela araba kullanmani falan etkiliyor mu? Ya da motor guclerini, gorusunu etkiliyor mu?
Ben de bosandim ama ilac kullanmadan atlatmayi tercih ettim ben konusup icimi dokerek. Sen kendini daha iyi bilirsin. Yarin doktoruna bir danis o daha iyi senin hakkinda karar verecektir.

Rabbim yardımcınız olsun kolay degil boşanın yeni bir hayat kurun kendinize sizi hak etmeyen biri icin üzülmeyin bence herzamankinden daha cok güclü olun size yaptıkları yanlarına asla kalmaz başınız sağolsun bebeginizi kayıp etmisiniz cok üzüldüm Rabbim kolaylık versin

A Ahben1234 ! İnanmiyorum son olarak bu hale mi geldiniz? Ah cok uzuldum ama o adamin sana yaptiklari az degildi ne guzel kurmustun duzeninj keske hic onlari tekrar aokmasaydin hayatina.... bebegin icin cok uzuldum dogum olmustur diye dusunuyordum ki kaybetmissin ne kadarlikti kalbi durdugunda? Muhtemelen pihtilasma oldugu icin bu kadar cok bebek kaybi verdin, gerci artik yalniz olacaksin ama muhtrmelen yeni bir gebelikte kan sulandrici kullanman gerekecektir.

Sessiz.. Sakin.. Yavaş..
Yani illa cevap yazarım, anlamsız olup olmamasıda umrumda olmaz diyorsun? :KK66: peki.
Yalnız canım benim, *Sessiz.. Sakin.. Yavaş..* derken kelimelerin ardında kullandığın (..) iki nokta yanyana işaretinin hiçbir manası yoktur. Ya tek nokta (.) yada üç nokta yanyana (...) şeklinde kullanılır, doğrusu bu şekildedir. Yani hani böylesi bir konuda dahi kendini tutamayıp konu sahibine "kusura baktığın" bir imla hassasiyetin varya o yüzden düzeltmek istedim :KK66: yine çuvalladın yani :)

Pirayeyi anımsadım okurken. Karaktersizliğin dönemi olmuyor, pislik her yerde pislik. Sizinde imtihanınız ailedenmiş. Allah kalan hayatınızda bol mutluluk ve huzur versin. Şükredin kurtulduğunuza.

Okurken o kadar sukrettim ki Allah'a iyi ki çocuğunuzu kaybettiginizde öğrenmişti iz diye Herseyde bir hayır var işte hayat çok garip. Zaten saklayamazdi ortaya çıkardı sen de çocuğun var diye ne yapicam ne seçim yapmalıyım diye deli divane olurdun. Siz o gebelik olayını öğrendikten sonra yeniden biraraya gelen kişiydiniz sanirim. Mutlu olmuştum denemedik demezler en azından dedim eşinizi hiç doğru kişi bulmamış olsam da. Merak etme Allah onların burnundan fitil fitil getiricek senin bedduana hiç gerek yok bunun için, sen sadece kendine güzel dualar et içini karartma. Güzel günler yakin

hayır konuşmadın konuşucam avukatla nasıl ispat edicem kadını çocuğu bilmiyorum o yol gösteri herhalde bide avukat çok para istermiki

Çocuğun nüfus cüzdanında baba hanesi boş değildir herhalde. Kütüğünde çıkar. Avukatlık ücretleri değişkendir, birkaç tanesiyle konuşup ücretlerini sorun. “Alacağım tazminattan vereceğim” diye anlaşanlar da oluyor sanırım.

Allahım bu nedir ya? Bu nasıl korkunç bir durum böyle?
Şerefsizliğin haysiyetsizliğin kitabını yazmış kayın valide.
Sürüne sürüne geberir inşaallah haysiyetsiz namussuz kadın.
Kayın validelerin içinde böyle bir canavar yatıyor maalesef, gelin onların gözünde bir hiç başına ne geldiği önemsiz.

Bu manyaklar durumdan ve o sözde evlilikten sizin haberiniz olduğunu bile iddia edebilir yalancı şahit tutar yalancı çıkartırlar sizi. Ona göre iyi bir avukat tutun.
Nafaka tazminat isteyip iyice rezil etmeden huzurlarını ağızlarının tadını kaçırmadan boşanmayın sakın.
Huzuru kalmasın pisliğin. Çocuğuna falan da acımayın size ve doğmamış bebeğinize bile kimse acımadı.
Boşanma sonrası erkekten nafaka alan kadını ezik görüp haksız bulanlar okusun bu konuyu...
Kadının tüm hayatı gitmiş nafaka ne ki.
Bu arada kayın valideniz yediğinize içtiğinize birşey katıp bebeğinizi öldürmüş olabilir mi? :(

Ilac seni robot yapar evet. Tepkisiz yapar. Aglamalarin azalir, daha az dusunursun. Ancak mesela araba kullanmani falan etkiliyor mu? Ya da motor guclerini, gorusunu etkiliyor mu?
Ben de bosandim ama ilac kullanmadan atlatmayi tercih ettim ben konusup icimi dokerek. Sen kendini daha iyi bilirsin. Yarin doktoruna bir danis o daha iyi senin hakkinda karar verecektir.
bu gün doktoruma söyledim ben yanlış kullanıyormuşum ilaçları yarım başlamam lazımmış tam içiyordum ondan ağır gelmiş bir ilacı daha değiştirdi şimdi birazdaha iyi sayılırım sağolun

Back