• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı mahvettin kaynana

evet kudursun beter olsun mal derdine düştü tutuşuyor malları gidicek diye ama bırakmam 20 yıl ben çalıştım didindim bırakmam hakkımı

Hakkı gectim onu zaten alacaksın ama bir de manevi olarak etkilendin. Hayatini paylaştın. Tazminat da al. Donuna kadar herşeyi al. Sürünsün onlar da. Zaten kaynanana en büyük ceza mallarının gitmesi olur.

Hakkı gectim onu zaten alacaksın ama bir de manevi olarak etkilendin. Hayatini paylaştın. Tazminat da al. Donuna kadar herşeyi al. Sürünsün onlar da. Zaten kaynanana en büyük ceza mallarının gitmesi olur.
avukat konuştu sağolsun hepsini kabul etti imzada attı galiba tek celsede biticek bu iş bakalım inşallah bidaha yüzlerini görmem

Güzel. Sonra çok ağlar
zaten perişan bir haldeydi her şeyi ben mahvettim dedi anama uydum mahvettim senide kendimide dedi bende dedim ben mahvolmadım hayatıma çok daha rahat devam edicem yasmı tutucam geç bunları sen bittin dedimbelki beni bir gün affedersin diyor himmmm tabi aynı şeyi ben sana yapsam kobullenirmiydin yutarmıydın ihaneti bende kabullenemem hadi sana uğurlar ola dedim

zaten perişan bir haldeydi her şeyi ben mahvettim dedi anama uydum mahvettim senide kendimide dedi bende dedim ben mahvolmadım hayatıma çok daha rahat devam edicem yasmı tutucam geç bunları sen bittin dedimbelki beni bir gün affedersin diyor himmmm tabi aynı şeyi ben sana yapsam kobullenirmiydin yutarmıydın ihaneti bende kabullenemem hadi sana uğurlar ola dedim

Tebrik ederim ayakta alkışlıyorum seni...

Son düzenleme:

Çok güzel konuşmuşsun çok iyi olmuş. Ben de ayakta alkışlıyorum. Örnek kadınsınız.

Çok güzel konuşmuşsun çok iyi olmuş. Ben de ayakta alkışlıyorum. Örnek kadınsınız.
ama nebileyim arkadaşım yüreğimde okadar çok çocuk bebek sevgisi varki yüreğimdeki büyüt ilgiyi sevgiyi ona veririm sevgi delisi olur diyorum . Bir gün maddiyatımı düzeltirsem sevgimi kalbimi paylaşmak için bir bebek alırım çocuk esirgemeden acaba verirlermi bekar birine çocuk keşke verseler bir an teredüt etmem alırım inşallah çok sağol canım benim beni dilediğin için

çok geçmiş olsun. bunlar nasıl insanmış böyle? Benim anlamadığım öbür kadın bu kadar zaman sizin yanınızda olmalarına nasıl ses etmemiş? 5 yaşında çocuk nasıl konuşmamış babasıyla? Rezillik diz boyu çok üzüldüm

ama nebileyim arkadaşım yüreğimde okadar çok çocuk bebek sevgisi varki yüreğimdeki büyüt ilgiyi sevgiyi ona veririm sevgi delisi olur diyorum . Bir gün maddiyatımı düzeltirsem sevgimi kalbimi paylaşmak için bir bebek alırım çocuk esirgemeden acaba verirlermi bekar birine çocuk keşke verseler bir an teredüt etmem alırım inşallah çok sağol canım benim beni dilediğin için
Başınıza gelenlere çok çok üzüldüm ama dimdik ayakta durup öyle bir pisiliğe gününü göstermişsiniz.
Ayrıca rabbimden isteyin belki ilerde evlenir öyle alırsınız çocuk esirgeme kurumundan bebek hayat hiç beklemediğimiz anda çok güzel sürprizler hazırlar bize hep.
Güçlü duruşunuz için de ayrıca tebrik ederim.

Ayrılık işlemlerinden sonra başvur belki verirler. Bekar olmak sorun değil. Önemli olan iyi bir aile olabilmek diye düşünüyorum. Laf arasında avukata sorabilirsiniz. Bir fikir oluşur

Eğer konu gercekse cok üzüldüm cok agır bisey gercekten Allah sabırlar versin. Ama nedense konu bana inandırıcı gelmedi belki anlatış tarzınızdandır bilmiyorum.

Canım benim sen gayet güçlü bi kadınsın belli. Bunu da atlatır mutlu olursun Allah'ın izniyle. Kendini daha fazla harap etme bu kansizlar için. Toparlanıp dimdik dur. Allah yardımcın olsun şu mübarek günlerde

Back