evet çok pis bir kadın ben bu kadının aferdesin altından üstündel aldım hasta olduğu zaman pazar günleri yıkar paklar sırtını keselerdim hakkım hellal olmasıniyi yapmışsınız aklınıza sağlık. Ne biçim bi kadınmış bu ya. Oğlunun yuvası dağılmış daha doğrusu dağıtmış hala daha eşya derdinde. Gözüne görüncek var bu kadının.
sağol canım buda geçicek rabbim sabır vericek inşallahİçim acıdı be diyecek hiç bişey bulamıyorum Allahım sana sabır versin güzel ablam
nankör.. Siz hiç tasalanmayın yüce Yaradan hepsini görüyo biliyo. Şöyle düşünün Rabbim izin vermese bunlar bana bu fenalıkları yapamazdı, sınavım buymuş diye.. Ben böyle böyle sorunlarımı takmamaya, büyütmemeye başladım.evet çok pis bir kadın ben bu kadının aferdesin altından üstündel aldım hasta olduğu zaman pazar günleri yıkar paklar sırtını keselerdim hakkım hellal olmasın
sağol canım buda geçicek rabbim sabır vericek inşallah
inşallah iyi olacağım çok sağolunnankör.. Siz hiç tasalanmayın yüce Yaradan hepsini görüyo biliyo. Şöyle düşünün Rabbim izin vermese bunlar bana bu fenalıkları yapamazdı, sınavım buymuş diye.. Ben böyle böyle sorunlarımı takmamaya, büyütmemeye başladım.
Çoluklu çocuklu halimle kaynanam beni boşatmak derdinde. Kötülük varsa bi insanın mayasında naparsak yapalım kötü. Yapacağı pislikten geri kalmıyo. Onu mu takıcam kafama Allah aşkına.. Her şey olacağına varıyo zaten. Siz iyi olmaya bakın. Ne onları, ne onların yaptıklarını ne de onlara verdiklerinizi düşünün. Bu sizi sadece yıpratır. Tek amacınız iyi olmak, mutlu olmak olsun.
amin rabimin yardımıyla ayaktayımİnşallahh... sadece şunu diyebilirim dik duruşuna hayran kaldım. Allah yardımcın olsun
Yani illa cevap yazarım, anlamsız olup olmamasıda umrumda olmaz diyorsun?peki.
Yalnız canım benim, *Sessiz.. Sakin.. Yavaş..* derken kelimelerin ardında kullandığın (..) iki nokta yanyana işaretinin hiçbir manası yoktur. Ya tek nokta (.) yada üç nokta yanyana (...) şeklinde kullanılır, doğrusu bu şekildedir. Yani hani böylesi bir konuda dahi kendini tutamayıp konu sahibine "kusura baktığın" bir imla hassasiyetin varya o yüzden düzeltmek istedimyine çuvalladın yani :)
Çok üzüldüm Allah yardımcın olsun herşey imtihan inşallah kısa sürede atlatırsın.Kızlar ne diyeyim nasıl anlatayım çok çok üzgünümm.Önce kendimi tanıtayım 20 yıllık eşimden ayrıldım kendime bir düzen kurmuştum eşim beni buldu bırakmadı yanıma geldi çok mutluydum bebeğimi ciğer paremi bekliyordum.Her şey çok güzel gidiyordu kaynanam laf edemiyordu evime sayılıydı geldiği rahattım huzurluydum.1 ay kadar önce bebeğimin minik mucizemin kalbi durmuş apar topar sezeryana alındım doktorum sağolsun zehirlenmeme az kalmış kimsem olmadığı için dudaklarımın morardığını farketmedim eşim diyordu ben hamilelikten zannediyordum.Of ki off canım gitti yavrum gitti o annesinin tek arkadaşı can yoldaşı olacaktı olmadı kaderim böyleymiş.Eşim çok üzüldü yada üzülmüş gibi yaptı inanmıyorum ya neyse.Kızlar benim evliliğim bir yalanmış yalandan ibaretmiş ben eşimden kaçtım neden peşimden geldin neden yalandan seviyorum numaraları yaptın diller döktün annene nasıl rest çekebildin siz aynı kaba mıçıyormuşsunuzda benim haberim yokmuş.Ahhhh ahbenAHH NE KADARRR SALAKMIŞIMM BENN. Eşimde kaynanamda üzülmüş numaraları yaptılar üzülme yine olur diye bin türlü ağız kalabalığı.Bir gün yatıyorum kaynanam bizde güya oğluna bize bakıyo yemek yapıyordu.Eşim geldi işten yemek yiğyoruz çay falan ben kendime gelemiyorum üzgünümyemek yiyemiyorum zaten konu açıldı kaynanam artık ben köye gidicem dedi sende gel işleri bıraktık işçilere eşim ben gelemem ahben iyi değil dedi peki dedi kaynana ,ama kötü bir bakış attı oğluna gelmiyor diye zannettim ben hiiii sen öyle zannet ahben ben yattım yatak odasına onlar oturuyo bi ara kaynanam mutfa geçti eşimde peşinden anlıyorum ama ayak seslerinden mutfak kapısını kapadılar kapı sesini duydum hemen kalktım ne oluyor diye yani bilmiyorum işkillendim kapı dinleme huyum hiç yoktur bi şey dürttü iyikde dürtmüş.Kaynanam başladı konuşmaya köye gelmiyorsun işler kalıyor ben yetişemiyom yanlızım hem o çocukta seni bekliyo anneside burdakine günahsa onlarada günahh dedi eşim korktu sus suss sonra konuşuruz sonra n olur sus dedi.ben şokkkkk geçirdim direk içeri girdim noluyor ne çocuğu dedim yok yanlış anladın işte hastasın bir sürü nameler ben çok bağırdım kaynanama eş kişisine anlatmak zorunda kaldı kaynana eeeeeee evet evlendirdimmm birde 5 yaşında oğlu var senden olmadı nikahını ver dedim vermedin mecburdum torun görmeye şimdide olmadı bak olcaktı benim oğlum dedi. Ben bayıllır gibi oldumm sadece eşimin yüzüne tükürdüm.Polisi aradım geldiler bunları bu evden alıyorsunuz yoksa sabaha kadar ya onları ya kendimi öldürürüm dedim eşimin arkasından çok bela okudum kaynanamada allahh senşn sağlığını elinden alsın pisliğinde boğul dedim polisler hak verdiler bana sakinleşince konuşursunuz dediler.birdaha görüşmedim giyim eşyalarını sokağa attım mesaj çektim gel aldiye.AAAAHHHHH be neden bana bunu reva gördünüz ben size ne yaptım kabul edemem bunu ben çocuğunun olması aldatması ya ben ne kadar salakmışım resmen beni enayi yerine koydular kullandılarr.ben çok yanlızmışım evliliğim yalanmış hepsii üstüste gelmesii çokk ağır rabbim bana yardım et sizde bana dua edin kızlar ben hiç iyi değilim pisikolojik destek almaya başladım.yine toparlanıcam ayaklarımın üstünde durucamm arkama bile bakmadann inşallah hep mesaj çekiyor beni bir dinle diye eş kişisi öldü bitti benim için .20 yılım yalanmış evliliğim yalan sevgisi yalan anasına kanıp ehh kaynana beter olsun namazlarımın ardından çok beddua ediyom o kadar hakkım var sende allah aheste aheste çıkarsınn.Neyse kızlar çokk uzun oldu okuyanda okumayanda sağolsun hakkınızı helal edin sakinleştiricilerle yazdım içimi dökmem lazımdı karışık yazdım galiba kusura bakmayı
Süper cevaplar veriyosunuz bayıldım.Yani illa cevap yazarım, anlamsız olup olmamasıda umrumda olmaz diyorsun?peki.
Yalnız canım benim, *Sessiz.. Sakin.. Yavaş..* derken kelimelerin ardında kullandığın (..) iki nokta yanyana işaretinin hiçbir manası yoktur. Ya tek nokta (.) yada üç nokta yanyana (...) şeklinde kullanılır, doğrusu bu şekildedir. Yani hani böylesi bir konuda dahi kendini tutamayıp konu sahibine "kusura baktığın" bir imla hassasiyetin varya o yüzden düzeltmek istedimyine çuvalladın yani :)
eşimin başkasında 5 yaşında bir oğlu varmış ben salakta bilmiyordum yeni öğrendim sakinleştiricilerle duruyorum öyle yazdım yani ne diyeyim
yazınızı düzeltin lütfenhaklısınız
çok şükür iyi olmaya çalışıyorum sağolCanim nasılsın aklım sende kaldı InşAllah iyisindir.
Ve hep iyi olacaksın rabbim hep seninle olsun gücüne güç katsin.
sağolun avukat ilgileniyor sağolsuntedbiri biran önce koyucak öyle dedi bilmiyorumki bu işleri ama şunu biliyorumki elinde ne varsa alıcam er veya geç ne kadar sürerse sürsün o kadınada ne diyeyim bilemiyorum allahından bulsun kaynanamda sürünsün. burda okurken kadınların bazı kadınların yaptığı hataları kadın kadına neden düşmanlık eder derdim maddiyatmı rahat yaşamakmı. bide şu var yuva yıkanın yuvası olmaz olmazkiCanım A Ahben1234 yazdıklarını ağlayarak okudum. Ilk defa bir soruya ağladım. Bunu hiç haketmemistin. Herkes kendi piştiğinde boğulacak. Tek bir şey söylüyorum. Seni aldattığı gibi o kadın da onu aldatsın. Kaynanan ve o hiç bir yere sigamasin. Bakıma muhtaç kalsınlar da bi kap.su veren olmasın. Çok sinirlendim çokeğer konyadaysan dövelim su kaynanayı.
Bunu yapmaya gücün var mı bilmiyorum ama lütfen esinin mallarına tedbir koydur. Senden mal kaçırmasın. Bir de o kadına da maddi ve manevi tazminat davası ac. Kolay mi milletin evine ........ gelmek.
sağolun avukat ilgileniyor sağolsuntedbiri biran önce koyucak öyle dedi bilmiyorumki bu işleri ama şunu biliyorumki elinde ne varsa alıcam er veya geç ne kadar sürerse sürsün o kadınada ne diyeyim bilemiyorum allahından bulsun kaynanamda sürünsün. burda okurken kadınların bazı kadınların yaptığı hataları kadın kadına neden düşmanlık eder derdim maddiyatmı rahat yaşamakmı. bide şu var yuva yıkanın yuvası olmaz olmazki
çok çok teşekkür ederim iyiki varsınızAynen öyle canım benim. Başkasının mutsuzluğu üstüne mutluluk kurulmaz. Sabret göreceksin neler olacak. Hep yanındayım ne zaman istersen konuşabiliriz. Yapabileceğim bir şey olursa yaparim
Sen de iyiki varsın. Çok icten ve çok iyi birisin. Rabbim karşına iyi insanlar cikarsin inşallahçok çok teşekkür ederim iyiki varsınız
amin inşallah bu gün çok garip bir gündü eş kişisi benim samimi olduğum arkadaşı arıyor arkadaşımda benim avukatımı zaten hep ararmış eş kişisi arkadaşımı görüştür bizi diye oda korkmuş avukatı aramış avukatımda tamam demiş bu akşam iftarda buluştuk ben arkadaşım eşi avukat ve eşkişisi inan hiçbir şey hissetmedim onu görünce sakindim çok biz eş kişisiyle başkamasaya oturduk .sadece neden dedim neden bunu bana yaşattın yazıklar olsun sana birdaha ne bu dünyada ne ahirette senin yüzünü görmek istemiyorum dedim çok ağlanı ben ilk kez gördüm ağladığını onun saçı sakalı birbirine karışmış berduş gibiydi beter olsun annesine uyduğunu hata ettiğini ona annesi çok buğuz ettiğini falan söyledi bide kaynanamın tarla ve evlerden zırnık alamıcamı demiş bana iftira atarmışş haspam ama böyle bişey olmuycak istediğin her şey senin dedi hep sen çalıştın senin hakkın dedi kalktım masadan sadece zavallısın dedim zavalı yaa arkadaşım üzerimden büyük bir yük kalktı kurtuluyorum insallahSen de iyiki varsın. Çok icten ve çok iyi birisin. Rabbim karşına iyi insanlar cikarsin inşallah
amin inşallah bu gün çok garip bir gündü eş kişisi benim samimi olduğum arkadaşı arıyor arkadaşımda benim avukatımı zaten hep ararmış eş kişisi arkadaşımı görüştür bizi diye oda korkmuş avukatı aramış avukatımda tamam demiş bu akşam iftarda buluştuk ben arkadaşım eşi avukat ve eşkişisi inan hiçbir şey hissetmedim onu görünce sakindim çok biz eş kişisiyle başkamasaya oturduk .sadece neden dedim neden bunu bana yaşattın yazıklar olsun sana birdaha ne bu dünyada ne ahirette senin yüzünü görmek istemiyorum dedim çok ağlanı ben ilk kez gördüm ağladığını onun saçı sakalı birbirine karışmış berduş gibiydi beter olsun annesine uyduğunu hata ettiğini ona annesi çok buğuz ettiğini falan söyledi bide kaynanamın tarla ve evlerden zırnık alamıcamı demiş bana iftira atarmışş haspam ama böyle bişey olmuycak istediğin her şey senin dedi hep sen çalıştın senin hakkın dedi kalktım masadan sadece zavallısın dedim zavalı yaa arkadaşım üzerimden büyük bir yük kalktı kurtuluyorum insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?