• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı mahvettin kaynana

Ben anlamadım kaç sene ayrı kaldınız da çocuk oldu da 5 yaşına geldi siz evliyken olmuş olması lazım 5 yaşındaydan ee siz köye eşinizle gitmiyor muydunuz yalnız mı gidiyordu nasıl olmuş da nasıl birliktelik olmuş çocuk olmuş 5 yaşına gelmiş hiç mi duyulmaz eşiniz sık sık köye de gidemiyordur çocuğu göremiyordur o kadın nasıl buna göz yumabilir evli olan birinden kim çocuk yapar? çok enteresan değil mi? polisi çağırmışsınız ama ortada bir olay yok alın bunları buradan demek için polis mi gelir eve? ayrılın olsun bitsin kapatım defteri zaten ayrılmışsınız neden dönüyorsunuz
ben evliyken bu kadını buluyor kaynanam oğluda tamam diyor beraber oluyorlar çocuk oluyor yani ne denirki ben hiç anlamadım gidiyom derdi şehre gidiyom diye kalırdı bikaç gün bende işlerden bunaldı gitsin derdim ben gidemiyom gezemiyom o gitsin derdim ne kadar salakmışım kaynanam yüzüme bakıp bakıp gülerdi dalga geçiyormuş meyersen ama allah varrr ki

Ay vallahi şok oldum terbiyesiz utanmaz insanlar. Kaynanan az değil kocan ondan betermiş. Silah zoruyla birlikte olmamıştır heralde. Allah büyüktür yaptıkları yanına kalmaz inşallah. Ayrıca başınız sağolsun. İnşallah daha güzel günler sizin olsun boşayın neyi var neyi yok alın görsünler.

ben sizi hatırlıyorum bi önceki konunuzda mutlu olup aglamıştım çok üzüldüm inanın suan gözümden yaş geldi

Ya şuraya insanlar derdini uzun veya kısa yazmaya çalışıyor; yok gözüm kör oldu, yok düzgün yazın, karşımızdaymış gibi yazmayın vs.
Aşırı yazım yanlışı yoksa insanlar burada edebiyat mı yapacak, anlamayan yazmasın bence.

Konu sahibi tazminat davası da açın. Aynı şekilde bu durumu bilen kayınvalideye de, öteki kadına da.

Hemen hemen aynısını bizde yaşadık,
Abim yurtdışında çocuk sahibi oldu.
Bizim hiç birşeyden haberimiz yok tabi
Abim gelince yengeme itiraf ediyor. Yengem hemen hepimizi çağırdı (2 kardeşiz) ve annem.
Biz abimi yerin dibine soktuk tabi Annem hemen abime topla pılınıpırtını çık bu evden dedi.
Yarın sabah buluşacağız evi arabayı ve şirketin %50 hissesini gelinime vereceksin kızda benim torunda dedi (yengemden oğlu var abimin)
Sabah oldu annem bana yengenide alalım abinin şirketine gidiyoruz dedi
Neyse aldık gittik, abim diyor ki anne oturun bekleyin müşteriyi yolcu edeyim gidelim Notere, tapuya.
Yengem hiç ağzını açmıyor tabi. Annem dükkanda aşağı atölyeye indi müşteriyi kovaladı.
Ne kendi biniyor abimin arabasına ne yengeme izin veriyor ben şöför sür diyor sürüyorum abimede bizi takip ettiriyor.
Önce tapu işleri (tabi git gel mesaj gelecek filan) arada noter işleri bu arada yengemin hiç umurunda değil mal mülk anam düşmüş malın derdine velhasıl hepsini yaptırdı annem yengemin üstüne.
Akşam bacın getirir kılık kıyafetini gelme gelinimin evine cehennem ol git görünme gözümüze.
Yengem çok üzgün habire abime bakıyor ama öyle kinle filan değil sevgi dolu bakıyor noterdeyiz su içiyor abimede teklif ediyor.
Velhasıl akşam oldu annem yalnız bırakır mı yengemi (bu arada benim görevim haftalık şirketten tahsilat yapıp parayı yengeme götürmek)
Annem hepimizi bir şekilde görevlendiriyor. Yengem başladı ağlamaya ben kocamı çok seviyorum ben onsuz yapamam yapmış bir cahillik yıkma yuvamı anne (kayınvalide) çocuğuda getirtelim ben bakarım vs......

Demem O ki; Kayınvalide düşmanlığınız boşuna oğlunu zorla kadının koynuna koymadı ya...
Yalanına ortak olmuş tabi ki zor bir durum kadın kadını korumadıktan sonra erkekler ne yapsa az.

Ne guzel bir annen varmis. Adaletli kadin masallah. Kadin kadinin dostu olmali iste boyle.
İnsallah oyle kayinvalidelere denk gelir ve ilerde bizde oyle kv oluruz.

Yalniz herseyi yengenin niye uzerine yapildi anlamadim ama o sizin bileceginiz is.

Abin gibi erkeklere de diyecek birsey yok

Ne guzel bir annen varmis. Adaletli kadin masallah. Kadin kadinin dostu olmali iste boyle.
İnsallah oyle kayinvalidelere denk gelir ve ilerde bizde oyle kv oluruz.

Yalniz herseyi yengenin niye uzerine yapildi anlamadim ama o sizin bileceginiz is.

Abin gibi erkeklere de diyecek birsey yok

Annem Yengemin böyle bir şeyi affetmeyeceğini maddi olarak kendini iyi hissetmesini
Oğlu böyle bir halt yediyse bedelini ödemesini istediği için her şeyi gelinin üstüne yaptırdı.
Halen her şey yengemin üzerine annem abime asla o tapudaki isim değişmeyecek diye yemin verdirtti.
Herkes mutlu olan anneme oldu en ufak bir şeyde abim halen başına kakar sen benim değil gelinin anasısın diye :)

Vah ablacım vah biliyorum su an çok kotusun ama ben yine de sormak istiyorum nasılsın?
lütfen kendine dikkat et bu asalaklar için daha fazla kendini üzmeye devam etme.ilk önce bir iyileş, acın daha taze yasını tut.biraz güç topla sakinleş.iyilestigin zaman aklını tamamen bu asalaklara yoğunlaştır ve sonra emin adımlarla yoluna başla ona göre adım at.
Rabbim yar ve yardımcın olsun.allaha emanet ol.

Kusura baktım
Karsınızda oturuyoruz gıbı anlatmasanız
Bizdeki de göz
Okudum hıcbısey de anlamadım
Ay ne olur kusura bakma sen canım benim, sen kusura bakarsan biz ne yaparız!!!
bende düzgün yazım konusunda hassasım fakat bu kadının bu yaşadıklarından sonra bırak düzhün yazmayı halen okuyup yazmayı dahi unutmaması bile bir mucize. Yani şu forumda dert sıralaması yapsan rahat ilk ona girer. Sende gelmiş buraya üstüne bide kadına Türkçe dersi veriyorsun. Kusura bakmışmışda pehhh...
Biraz anlayışlı olun be anlayışlı...

Çok üzüldüm ya
Rabbim bebegin icin sabır versin sana
Rabbim esini kaynanani ve diger kadını da kahru perisan eylesin

Nedir bu soyum devam etsin sevdası. Tabi ki ister insan evlat görsün torun torba gorsun ama olmuyorsa ne demek birinin mutluluğunu bozup kendi duygularini tatmin etmeye calismak. Rabbim uzak etsin boyle insanlardan

Tüm sayfaları okuyamadım da diğer kadını kandırmış olmasınlar? Cahildir, saftır ne bileyim. Yoksa hangi cesaret evli adamdan çocuk yapılır? Hele köy yerinde. İmam nikahıyla kandırıp mı yaptılar acaba?

Allah size sabır versin, bir çırpıda kurtulursunuz inşallah bu insanlardan.

Tüm sayfaları okuyamadım da diğer kadını kandırmış olmasınlar? Cahildir, saftır ne bileyim. Yoksa hangi cesaret evli adamdan çocuk yapılır? Hele köy yerinde. İmam nikahıyla kandırıp mı yaptılar acaba?

ne yazıkki ne kadar kabulenemesekte başlık parsıyla kızlar alınıyor maalesef ama ben çocuğa çok üzülüm 5 sene babasız büyümüs olması bilseydim çoktan atardım silkelerdim koca kişisini bendemi bi anormallik var bilmiyorum

Çok zor şeyler yaşamışsnz çok üzüldüm adınıza ama çok şükür ki geçte olsa ogrenmissiniz yoksa bunlar sizi uyumaya devam edecekmiş bebeğiniz melek oldu cennette bulusursunuz inşallah... O pislik insanlarida kafaniza takmayn kimsenin yaptığı yanına kalmaz bulurlar er yada geç yarına kalır yanına kalmaz

ne yazıkki ne kadar kabulenemesekte başlık parsıyla kızlar alınıyor maalesef ama ben çocuğa çok üzülüm 5 sene babasız büyümüs olması bilseydim çoktan atardım silkelerdim koca kişisini bendemi bi anormallik var bilmiyorum

Rabbim size ve o çocuğa merhamet etsin. Gerisinin canı... Mübarek günde dilim varmıyor. Yaptıkları akıl alır gibi değil. Şu aşamada onlara yapılacak, söylenecek hiçbir şey yok . Kendinizi yorduğunuza değmeyecek.

birşey sorcam kızlar avukat olanlar söylerse çok memnun olurum bu eş kişisinin çocuğunun fotoraflarını kabul ederlermi hakim avukat hayatımda hiç adliyede işim olmadı bilmiyorum tanıkmı dimleniyo bi akıl verin kızlar

Back