• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hayatımı mahvettin kaynana

Kocan denen herifin allah cezasini versin. Okurken buz kestim! vicdansizlar! agir bir durum yaşamişsiniz gercekten. Kocana mi laf soylesem kaynananami yoksa o 5 yasindaki cocugun sersem anasinami bilemedim! Canini yakanlarin cani yansin arkadaşim. Gecmisi düsunmemeye calis ve her turlu izden kendini arindirip yoluna tek basina devam et. inan hersey unutuluyor. Hepimizin basinda ayri bir cile iste malesef:( sendeki de bu cesit..

Ne kadar karışık yazmışsınız. Araya bir paragraf atsaydınız. Kimin ne dediği anlaşılmıyor..

"mecburdum torun görmeye" ne demektir ya. Torun görmek ne zaman mecburi oldu? Ne biçim insanların içine düşmüşsünüz.

Peki 20 yılda siz bu insanların ne kadar yılan olabileceğini görmediniz mi?

Neden ayrıldınız? Sonra eşinizi neden geri kabul ettiniz? Burası çok kopuk mesela..

Ne kadar karışık yazmışsınız. Araya bir paragraf atsaydınız. Kimin ne dediği anlaşılmıyor..

"mecburdum torun görmeye" ne demektir ya. Torun görmek ne zaman mecburi oldu? Ne biçim insanların içine düşmüşsünüz.

Peki 20 yılda siz bu insanların ne kadar yılan olabileceğini görmediniz mi?

Neden ayrıldınız? Sonra eşinizi neden geri kabul ettiniz? Burası çok kopuk mesela..

eski konusunu okuyun bence. bizler o konuda çok sevinmiştik mesel abu konuda da çok üzüldüm.
eski konun özeti şu aslında. bu kadın 20 yıllık evli. köyde kaynanayla yaşıyor. kaynana hem çocuğu olmuyor diye eziyet ediyor hem de bütün köy işlerini yaptırıyor. kadıncağız birkaç düşük yapıyor köyde. en son canına tak edip göçüyor köyden. kocası da peşine geliyor ben annemi bıraktım seninleyim artık diyor. kadın tabi işe girmiş düzeni kurmuş. kabul ediyor adamı ve hamile kalıyor. 40 yaşımda hamile kaldım diye de seviniyordu biz de sevindik baya.
gerisi de konudaki gibi işte.
meğer adamın birinden 5 yaşında çocuğu varmış.

Sizi daha önceki konularınızdan biliyorum.. hamilelikle ilgili konunuzda ağlamıstım.. 42 yaşında hamile kalıp nasıl sevinmiştiniz.. eş kişiside yola gelmişti:KK43:

Bu üye o muydu? :KK57:
Çağrışım yaptı ama siz yazınca eski konulara baktım..

eski konusunu okuyun bence. bizler o konuda çok sevinmiştik mesel abu konuda da çok üzüldüm.
eski konun özeti şu aslında. bu kadın 20 yıllık evli. köyde kaynanayla yaşıyor. kaynana hem çocuğu olmuyor diye eziyet ediyor hem de bütün köy işlerini yaptırıyor. kadıncağız birkaç düşük yapıyor köyde. en son canına tak edip göçüyor köyden. kocası da peşine geliyor ben annemi bıraktım seninleyim artık diyor. kadın tabi işe girmiş düzeni kurmuş. kabul ediyor adamı ve hamile kalıyor. 40 yaşımda hamile kaldım diye de seviniyordu biz de sevindik baya.
gerisi de konudaki gibi işte.
meğer adamın birinden 5 yaşında çocuğu varmış.

Biraz önce baktım eski konusuna.
Aslında o konuda eşine pek güvenmemiştim ama konu sahibi çok mutlu diye yazmamıştım bir şey..

Kaynana sanirsin Sultan Suleyman
Torun gormem lazimdi ne demek yahu sen kimsin ki torunun olsa nolur olmasa nolur.

Hadi kaynananin deli olmasini bir nebze anlayabilirim de, onun lafiyla emrin bas ustune deyip kosa kosa baska kadinla sevismeye giden kocayi anlayamiyorum. Ne cok gerizekali var memlekette inanilir gibi degil. Cok gecmis olsun,mahkemede hepsini anlatin oyle bosanin bu rezilden

Dark bazen yorumunu okumadan beğene bastığımı farkettim.. :KK48:

Kızlar ne diyeyim nasıl anlatayım çok çok üzgünümm.Önce kendimi tanıtayım 20 yıllık eşimden ayrıldım kendime bir düzen kurmuştum eşim beni buldu bırakmadı yanıma geldi çok mutluydum bebeğimi ciğer paremi bekliyordum.Her şey çok güzel gidiyordu kaynanam laf edemiyordu evime sayılıydı geldiği rahattım huzurluydum.1 ay kadar önce bebeğimin minik mucizemin kalbi durmuş apar topar sezeryana alındım doktorum sağolsun zehirlenmeme az kalmış kimsem olmadığı için dudaklarımın morardığını farketmedim eşim diyordu ben hamilelikten zannediyordum.Of ki off canım gitti yavrum gitti o annesinin tek arkadaşı can yoldaşı olacaktı olmadı kaderim böyleymiş.Eşim çok üzüldü yada üzülmüş gibi yaptı inanmıyorum ya neyse.Kızlar benim evliliğim bir yalanmış yalandan ibaretmiş ben eşimden kaçtım neden peşimden geldin neden yalandan seviyorum numaraları yaptın diller döktün annene nasıl rest çekebildin siz aynı kaba mıçıyormuşsunuzda benim haberim yokmuş.Ahhhh ahbenAHH NE KADARRR SALAKMIŞIMM BENN. Eşimde kaynanamda üzülmüş numaraları yaptılar üzülme yine olur diye bin türlü ağız kalabalığı.Bir gün yatıyorum kaynanam bizde güya oğluna bize bakıyo yemek yapıyordu.Eşim geldi işten yemek yiğyoruz çay falan ben kendime gelemiyorum üzgünümyemek yiyemiyorum zaten konu açıldı kaynanam artık ben köye gidicem dedi sende gel işleri bıraktık işçilere eşim ben gelemem ahben iyi değil dedi peki dedi kaynana ,ama kötü bir bakış attı oğluna gelmiyor diye zannettim ben hiiii sen öyle zannet ahben ben yattım yatak odasına onlar oturuyo bi ara kaynanam mutfa geçti eşimde peşinden anlıyorum ama ayak seslerinden mutfak kapısını kapadılar kapı sesini duydum hemen kalktım ne oluyor diye yani bilmiyorum işkillendim kapı dinleme huyum hiç yoktur bi şey dürttü iyikde dürtmüş.Kaynanam başladı konuşmaya köye gelmiyorsun işler kalıyor ben yetişemiyom yanlızım hem o çocukta seni bekliyo anneside burdakine günahsa onlarada günahh dedi eşim korktu sus suss sonra konuşuruz sonra n olur sus dedi.ben şokkkkk geçirdim direk içeri girdim noluyor ne çocuğu dedim yok yanlış anladın işte hastasın bir sürü nameler ben çok bağırdım kaynanama eş kişisine anlatmak zorunda kaldı kaynana eeeeeee evet evlendirdimmm birde 5 yaşında oğlu var senden olmadı nikahını ver dedim vermedin mecburdum torun görmeye şimdide olmadı bak olcaktı benim oğlum dedi. Ben bayıllır gibi oldumm sadece eşimin yüzüne tükürdüm.Polisi aradım geldiler bunları bu evden alıyorsunuz yoksa sabaha kadar ya onları ya kendimi öldürürüm dedim eşimin arkasından çok bela okudum kaynanamada allahh senşn sağlığını elinden alsın pisliğinde boğul dedim polisler hak verdiler bana sakinleşince konuşursunuz dediler.birdaha görüşmedim giyim eşyalarını sokağa attım mesaj çektim gel aldiye.AAAAHHHHH be neden bana bunu reva gördünüz ben size ne yaptım kabul edemem bunu ben çocuğunun olması aldatması ya ben ne kadar salakmışım resmen beni enayi yerine koydular kullandılarr.ben çok yanlızmışım evliliğim yalanmış hepsii üstüste gelmesii çokk ağır rabbim bana yardım et sizde bana dua edin kızlar ben hiç iyi değilim pisikolojik destek almaya başladım.yine toparlanıcam ayaklarımın üstünde durucamm arkama bile bakmadann inşallah hep mesaj çekiyor beni bir dinle diye eş kişisi öldü bitti benim için .20 yılım yalanmış evliliğim yalan sevgisi yalan anasına kanıp ehh kaynana beter olsun namazlarımın ardından çok beddua ediyom o kadar hakkım var sende allah aheste aheste çıkarsınn.Neyse kızlar çokk uzun oldu okuyanda okumayanda sağolsun hakkınızı helal edin sakinleştiricilerle yazdım içimi dökmem lazımdı karışık yazdım galiba kusura bakmayı
Çok üzüldüm durumunuza gerçekten çok zor bir durum. Öncelikle Allah yardimci olsun sonra da asla affetme ve donuna kadar al

Allah'ım SABIRLAR versin onları da bildiği gibi yapsın şu mübarek Günler'de .

Bir an evvel ayrılıp kendinize yeni bir hayat kurun tedavi görün psikolojik olarak bunları ardınızda bırakın .

Allah o kadar büyük ki kimsenin ahı kimsede kalmaz emin olun.

Ben anlamadım kaç sene ayrı kaldınız da çocuk oldu da 5 yaşına geldi siz evliyken olmuş olması lazım 5 yaşındaydan ee siz köye eşinizle gitmiyor muydunuz yalnız mı gidiyordu nasıl olmuş da nasıl birliktelik olmuş çocuk olmuş 5 yaşına gelmiş hiç mi duyulmaz eşiniz sık sık köye de gidemiyordur çocuğu göremiyordur o kadın nasıl buna göz yumabilir evli olan birinden kim çocuk yapar? çok enteresan değil mi? polisi çağırmışsınız ama ortada bir olay yok alın bunları buradan demek için polis mi gelir eve? ayrılın olsun bitsin kapatım defteri zaten ayrılmışsınız neden dönüyorsunuz

Hemen hemen aynısını bizde yaşadık,
Abim yurtdışında çocuk sahibi oldu.
Bizim hiç birşeyden haberimiz yok tabi
Abim gelince yengeme itiraf ediyor. Yengem hemen hepimizi çağırdı (2 kardeşiz) ve annem.
Biz abimi yerin dibine soktuk tabi Annem hemen abime topla pılınıpırtını çık bu evden dedi.
Yarın sabah buluşacağız evi arabayı ve şirketin %50 hissesini gelinime vereceksin kızda benim torunda dedi (yengemden oğlu var abimin)
Sabah oldu annem bana yengenide alalım abinin şirketine gidiyoruz dedi
Neyse aldık gittik, abim diyor ki anne oturun bekleyin müşteriyi yolcu edeyim gidelim Notere, tapuya.
Yengem hiç ağzını açmıyor tabi. Annem dükkanda aşağı atölyeye indi müşteriyi kovaladı.
Ne kendi biniyor abimin arabasına ne yengeme izin veriyor ben şöför sür diyor sürüyorum abimede bizi takip ettiriyor.
Önce tapu işleri (tabi git gel mesaj gelecek filan) arada noter işleri bu arada yengemin hiç umurunda değil mal mülk anam düşmüş malın derdine velhasıl hepsini yaptırdı annem yengemin üstüne.
Akşam bacın getirir kılık kıyafetini gelme gelinimin evine cehennem ol git görünme gözümüze.
Yengem çok üzgün habire abime bakıyor ama öyle kinle filan değil sevgi dolu bakıyor noterdeyiz su içiyor abimede teklif ediyor.
Velhasıl akşam oldu annem yalnız bırakır mı yengemi (bu arada benim görevim haftalık şirketten tahsilat yapıp parayı yengeme götürmek)
Annem hepimizi bir şekilde görevlendiriyor. Yengem başladı ağlamaya ben kocamı çok seviyorum ben onsuz yapamam yapmış bir cahillik yıkma yuvamı anne (kayınvalide) çocuğuda getirtelim ben bakarım vs......

Demem O ki; Kayınvalide düşmanlığınız boşuna oğlunu zorla kadının koynuna koymadı ya...
Yalanına ortak olmuş tabi ki zor bir durum kadın kadını korumadıktan sonra erkekler ne yapsa az.

Üzülmekte haklısınız çok uzun zaman verdiğiniz bir emek ve sevgi var ve aldatıldığınızı öğreniyorsunuz.Ama inanın bu hayatta sizin hayatınızdan değerli hiç bir şey yok.Dünyaya geldik günü gelecek göçüp gideceğiz.Yapmanız gerekeni zaten yapmışsınız.Derdinize dert ekleyip hayatı kendinize zehir etmeyin lütfen.Bu hayata bir defa geliyoruz.

Hemen hemen aynısını bizde yaşadık,
Abim yurtdışında çocuk sahibi oldu.
Bizim hiç birşeyden haberimiz yok tabi
Abim gelince yengeme itiraf ediyor. Yengem hemen hepimizi çağırdı (2 kardeşiz) ve annem.
Biz abimi yerin dibine soktuk tabi Annem hemen abime topla pılınıpırtını çık bu evden dedi.
Yarın sabah buluşacağız evi arabayı ve şirketin %50 hissesini gelinime vereceksin kızda benim torunda dedi (yengemden oğlu var abimin)
Sabah oldu annem bana yengenide alalım abinin şirketine gidiyoruz dedi
Neyse aldık gittik, abim diyor ki anne oturun bekleyin müşteriyi yolcu edeyim gidelim Notere, tapuya.
Yengem hiç ağzını açmıyor tabi. Annem dükkanda aşağı atölyeye indi müşteriyi kovaladı.
Ne kendi biniyor abimin arabasına ne yengeme izin veriyor ben şöför sür diyor sürüyorum abimede bizi takip ettiriyor.
Önce tapu işleri (tabi git gel mesaj gelecek filan) arada noter işleri bu arada yengemin hiç umurunda değil mal mülk anam düşmüş malın derdine velhasıl hepsini yaptırdı annem yengemin üstüne.
Akşam bacın getirir kılık kıyafetini gelme gelinimin evine cehennem ol git görünme gözümüze.
Yengem çok üzgün habire abime bakıyor ama öyle kinle filan değil sevgi dolu bakıyor noterdeyiz su içiyor abimede teklif ediyor.
Velhasıl akşam oldu annem yalnız bırakır mı yengemi (bu arada benim görevim haftalık şirketten tahsilat yapıp parayı yengeme götürmek)
Annem hepimizi bir şekilde görevlendiriyor. Yengem başladı ağlamaya ben kocamı çok seviyorum ben onsuz yapamam yapmış bir cahillik yıkma yuvamı anne (kayınvalide) çocuğuda getirtelim ben bakarım vs......

Demem O ki; Kayınvalide düşmanlığınız boşuna oğlunu zorla kadının koynuna koymadı ya...
Yalanına ortak olmuş tabi ki zor bir durum kadın kadını korumadıktan sonra erkekler ne yapsa az.
aman yarabbimmm böyle kaynanalardamı varr çok çokk hayret ne diyeyim allah annenden razı olsun.Şimdi sizin vesilenizle arkadaşlarıma ve size bir açıklama yapayım.Ben dediğim gibi kayınvalideden çok çektim evin bütün işi hayvanların bakımı tarla işi bende idi hep bi aşağılama beni arkam yok kimsem yok babasız büyüdüm annem bize bakamadı yurda verdi 7 sene yurtta kaldım sonra evledim eşim beni sevdi elinden geldğiğnce anasından korudu ben kaynanaya kuma gitmiştim sanki hep dedi seni evlendireyim çocuğun olsun torun sevcem artık yeter diye birkere 17 yaşında küçük bir kız getirdi eve burda kalıcak kuma olucak çocuk doğuracak diye ben çok ağladım gururuma dokundu eşimde olmaz dedi kaynanayla kavga etti bağırış çağırış eşim evden gitti 15 gün gelmedi çok buğuz etti çocuk için eşime zaten şimdiki çocuğun annesinide kaynanam bulmuş yani demem oki ben bıktımm yoruldum ayrıldım neden beni arıyorsun bırakmıyorsun mahkemeyede verdim seni neden gitseydin çocuğunun yanına o kadının yanına ben ne güzel düzen kurmuştum kendime çalışıyordum offf neyse bunuda atlatıcan inşallah

Back