ben evliyken bu kadını buluyor kaynanam oğluda tamam diyor beraber oluyorlar çocuk oluyor yani ne denirki ben hiç anlamadım gidiyom derdi şehre gidiyom diye kalırdı bikaç gün bende işlerden bunaldı gitsin derdim ben gidemiyom gezemiyom o gitsin derdim ne kadar salakmışım kaynanam yüzüme bakıp bakıp gülerdi dalga geçiyormuş meyersen ama allah varrr kiBen anlamadım kaç sene ayrı kaldınız da çocuk oldu da 5 yaşına geldi siz evliyken olmuş olması lazım 5 yaşındaydan ee siz köye eşinizle gitmiyor muydunuz yalnız mı gidiyordu nasıl olmuş da nasıl birliktelik olmuş çocuk olmuş 5 yaşına gelmiş hiç mi duyulmaz eşiniz sık sık köye de gidemiyordur çocuğu göremiyordur o kadın nasıl buna göz yumabilir evli olan birinden kim çocuk yapar? çok enteresan değil mi? polisi çağırmışsınız ama ortada bir olay yok alın bunları buradan demek için polis mi gelir eve? ayrılın olsun bitsin kapatım defteri zaten ayrılmışsınız neden dönüyorsunuz
Hemen hemen aynısını bizde yaşadık,
Abim yurtdışında çocuk sahibi oldu.
Bizim hiç birşeyden haberimiz yok tabi
Abim gelince yengeme itiraf ediyor. Yengem hemen hepimizi çağırdı (2 kardeşiz) ve annem.
Biz abimi yerin dibine soktuk tabi Annem hemen abime topla pılınıpırtını çık bu evden dedi.
Yarın sabah buluşacağız evi arabayı ve şirketin %50 hissesini gelinime vereceksin kızda benim torunda dedi (yengemden oğlu var abimin)
Sabah oldu annem bana yengenide alalım abinin şirketine gidiyoruz dedi
Neyse aldık gittik, abim diyor ki anne oturun bekleyin müşteriyi yolcu edeyim gidelim Notere, tapuya.
Yengem hiç ağzını açmıyor tabi. Annem dükkanda aşağı atölyeye indi müşteriyi kovaladı.
Ne kendi biniyor abimin arabasına ne yengeme izin veriyor ben şöför sür diyor sürüyorum abimede bizi takip ettiriyor.
Önce tapu işleri (tabi git gel mesaj gelecek filan) arada noter işleri bu arada yengemin hiç umurunda değil mal mülk anam düşmüş malın derdine velhasıl hepsini yaptırdı annem yengemin üstüne.
Akşam bacın getirir kılık kıyafetini gelme gelinimin evine cehennem ol git görünme gözümüze.
Yengem çok üzgün habire abime bakıyor ama öyle kinle filan değil sevgi dolu bakıyor noterdeyiz su içiyor abimede teklif ediyor.
Velhasıl akşam oldu annem yalnız bırakır mı yengemi (bu arada benim görevim haftalık şirketten tahsilat yapıp parayı yengeme götürmek)
Annem hepimizi bir şekilde görevlendiriyor. Yengem başladı ağlamaya ben kocamı çok seviyorum ben onsuz yapamam yapmış bir cahillik yıkma yuvamı anne (kayınvalide) çocuğuda getirtelim ben bakarım vs......
Demem O ki; Kayınvalide düşmanlığınız boşuna oğlunu zorla kadının koynuna koymadı ya...
Yalanına ortak olmuş tabi ki zor bir durum kadın kadını korumadıktan sonra erkekler ne yapsa az.
Ne guzel bir annen varmis. Adaletli kadin masallah. Kadin kadinin dostu olmali iste boyle.
İnsallah oyle kayinvalidelere denk gelir ve ilerde bizde oyle kv oluruz.
Yalniz herseyi yengenin niye uzerine yapildi anlamadim ama o sizin bileceginiz is.
Abin gibi erkeklere de diyecek birsey yok
Ay ne olur kusura bakma sen canım benim, sen kusura bakarsan biz ne yaparız!!!Kusura baktım
Karsınızda oturuyoruz gıbı anlatmasanız
Bizdeki de göz
Okudum hıcbısey de anlamadım
ne yazıkki ne kadar kabulenemesekte başlık parsıyla kızlar alınıyor maalesef ama ben çocuğa çok üzülüm 5 sene babasız büyümüs olması bilseydim çoktan atardım silkelerdim koca kişisini bendemi bi anormallik var bilmiyorumTüm sayfaları okuyamadım da diğer kadını kandırmış olmasınlar? Cahildir, saftır ne bileyim. Yoksa hangi cesaret evli adamdan çocuk yapılır? Hele köy yerinde. İmam nikahıyla kandırıp mı yaptılar acaba?
Allah size sabır versin, bir çırpıda kurtulursunuz inşallah bu insanlardan.
ne yazıkki ne kadar kabulenemesekte başlık parsıyla kızlar alınıyor maalesef ama ben çocuğa çok üzülüm 5 sene babasız büyümüs olması bilseydim çoktan atardım silkelerdim koca kişisini bendemi bi anormallik var bilmiyorum
ne yazıkki ne kadar kabulenemesekte başlık parsıyla kızlar alınıyor maalesef ama ben çocuğa çok üzülüm 5 sene babasız büyümüs olması bilseydim çoktan atardım silkelerdim koca kişisini bendemi bi anormallik var bilmiyorumTüm sayfaları okuyamadım da diğer kadını kandırmış olmasınlar? Cahildir, saftır ne bileyim. Yoksa hangi cesaret evli adamdan çocuk yapılır? Hele köy yerinde. İmam nikahıyla kandırıp mı yaptılar acaba?
Allah size sabır versin, bir çırpıda kurtulursunuz inşallah bu insanlardan.
birşey sorcam kızlar avukat olanlar söylerse çok memnun olurum bu eş kişisinin çocuğunun fotoraflarını kabul ederlermi hakim avukat hayatımda hiç adliyede işim olmadı bilmiyorum tanıkmı dimleniyo bi akıl verin kızlarne yazıkki ne kadar kabulenemesekte başlık parsıyla kızlar alınıyor maalesef ama ben çocuğa çok üzülüm 5 sene babasız büyümüs olması bilseydim çoktan atardım silkelerdim koca kişisini bendemi bi anormallik var bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?