HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Video çekebilmesi içinde şifreyi bilmesi gerekir. Çekiyor ama silmek için şifre yok o nasıl oluyor

Neden oyuncu olanlar anne değil mi. Bunlar ıkiside apayrı konular.
Ben size başta inanıp düzgünce yapmanız gerekenleri yazdım ama siz onlara cevap bile vermeyip saçma sapan yorumlar yapıyorsunuz , o yüzden hiçbir inancım kalmadı , neden size düzgün tavsiye içeren yorumlara cevap yazmiyorsunuz?
Ayrıca hiçbir anne kalkıp Denizli'den İstanbul'a figüranlık için gitmez ,şaka gibi bir mevzu

Bence istismar edilen birileri varsa anne tarafından bu çocuk istismar ediliyor annenin düşüncelere bakar mısın hayalgücüne tam bir sapık
ınternet uzerınden konuların mesajların ekran goruntusuyle sıkayet olusturulabılınıyor. ben sıkayet olusturucam aıle ıcı boyle bır durum var dıye.

Parmak mı nerede yazdı

Kesinlikle haklısınız, çocuktan sonra insan bir şey olmasa bile uyanıyor gece ortası. Çocuktan sonra uykular hafifliyor. İki çocuklu bir kadın o kadar ağır uyuyamaz ne kadar yorulsa da.

Ben de bu paylaşımı silsem iyi olacak. Burasi bur derdim var bölümü ve derdimi çözüm yolu bulamadığım için paylaştım. Artniyet bende degil.
sılmenız bırsey degıstırmeyecek moderatorler sılınen konuyu gerı getırecek hıc bır konu o yuzden sılınemez.
yazdıklarınız ınternet aılemınde hep kayıtlı kalacak ustelık bız yorumcular konunuzu zaten alıntıladık :) bende ekran goruntusunu aldım.

Ben de bu paylaşımı silsem iyi olacak. Burasi bur derdim var bölümü ve derdimi çözüm yolu bulamadığım için paylaştım. Artniyet bende degil.
Sizin derdiniz davalık olmuş ve ağır bir vaka. Burada insanların sinirini bozmaktan başka işe yaramaz yazdıklarınız

1. Böyle bir şeyi nasıl hissetmez, farketmezsiniz?

2. Sifrenizi degistirdiginiz gune denk gelmesi, sizin o aradaki bağlantıyı direkt kurmaniz bana hic inandirici gelmedi. Cocugum sifremi istese cinsel istismari duymadigim derece uykudan uyanip acaba ne silecek diye dusunmem, birini arayacak oyun oynayacak gibi opsiyonlar gelir aklima.

sılsede alıntıladık moderatorler yerıne getırecek
kesınlıkle tutustu gercek olmadıgını anladıgımız ıcın

Pardon ? Siz bizzat şahit misiniz olaya?
Ben kızınız için suç duyurusunda bulunmak istiyorum. Şimdi cimere bildireceğim durumu. Gerekirse polise ihbar edeceğim. Ortada bir çocuk söz konusu. daha kendinize sahip çıkamazken kızınıza nasıl çıkacaksınız

Aklıma konu sahibinin oyunculuk hayalleri için oğlundan kurtulmak istemesi gibi bir şey geliyor ama gene nerden baksan elinde kalıyor konu.
Hiç bir kadın uyurken tacize uğradığında ölü gibi uyumaz. Bu sapık erkek fantezisinden başka bir şey değil. Uyurken sevişmek gibi. O yüzden inandırıcı gelmedi bana konu

Hiç bir kadın uyurken tacize uğradığında ölü gibi uyumaz. Bu sapık erkek fantezisinden başka bir şey değil. Uyurken sevişmek gibi. O yüzden inandırıcı gelmedi bana konu
konu sahıbı cıplak olmalı ve vucudu acık savunmasız halde olmalı ve ayrıca baygın olmalı bunların yasanması ıcın
yerebatan sarnıcı mı bu o kadar kolay parmak gırsın cıksın anlamadım kı bır kere el camasırına degdıgı an uyanırdı
cocugum yataktan kalktıgı an hışırtısına uyanıyorum yataga basıma geldıgı an farkedıyorum
ımkansız yanı kesınlıkle yalan soyluyor

bırde boyle bırsey gercekten yasanmıs olsa emnıyetdekıler kucuk kızla oyun oynayarak abısını sorardı abın nasıl ıyı abılık yapıyor mu senı koruyor mu sevıyor musun abını gıbılerınden annesıne yapan kardesıne de yapar cunku ensestlerde emnıyet bunu atlamıyor

Konunuzu adli mercilere bildirelim. Ip adresinden bulunur adresiniz zaten. Yalan ise böyle pis bir senaryo yazdığınız için cezanızı çekin
Tabiki buyrun. Bu konuda yalana gerek duymam asla. Ben bu konuda ne yapacağımı bilemediğim için burada paylaştım. Pişman oldum bu yorumlardan dolayi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…