İstismar diyince aklıma öyle gelditecavüz değil tacizmiş?
Teşekkürler yorumunuz için. Dün gece evde olay çıkmasaydı cam bardak ile bize saldırmasaydi kapi pencere yumruklanasaydi annem polisi aramayacakti ve yurda ben göndermedim ama polisler geldiğinde mecburen götürdüler. Tüm bunlar olmasaydı bugün için psikiyatriste gidecektik.Daha fazla yazmayın bence eger gerçek ise çocuğu yurda atmak hiçbirşekilde çözüm değil tamam mi bunun 5 sene sonrasında ne olacak bi düşünsenize hadi şimdi çocuk gücü yeter yetmez biraz daha büyüyünce birine tecavüz etse şimdi bile kolayca yurttan kaçıyormuş yolda sokakta oynayan çocuklara bunu yapmaya kalkışsa siz kendi çocuğunuza yapmasından korkup oglunuzu nasıl toplum içine salıverirsiniz
Kendiniz doktora psikologa gidene kadar çocuğa annelik yapın onu hem psikiyatra hem de çocuk doktoruna götürün bu dürtülerini baskılayarak ilaçlar mi gerekir terapi mi bunun yoluna bakın
Açabilir iPhone mesela 2 yaşındaki oğlum kamerayı açıp resim video çekiyor benim telefonumla . Şifreye ihtiyaç yokTelefon şifresi değişmişse en başta nasıl açmış oğlunuz? Kamerayıda açamaması lazım
Bu konuda kendimi ifade edemiyorum çünkü normalde de çok yorgun olduğunda uykum ağır ama tüm hersey yazdıklarım gibi gelişti ve bende büyük bir şoktayımKatılıyorum. Nasıl hissetmezsiniz böyle bir şeyibaygın değilsiniz , ne kadar derin olursa olsun birliktelik olduğunu sanmıyorum ne demek..
Kes artık ya igrencsin gerçekten senden şikayetçi olmak lazım site yönetimi yerini yurdunu tespit etse de polise esas seni şikayet etsek psikolojin bozuk değil esas sen sapıksin neler hayal ediyor yazıyorsun çocuğumun yanında atlet sort gezdim de oldu ney yaEvet tabiki doktora götüreceğiz hemde bugün. O yüzden de uyumadım zaten. Ben küçüklüğünden beri oğluma çok güveniyor ve oğlumun yanında rahat giyinen ( yani Short askılı vs ) bir anneyim. Böyle olmamalıydı galiba.
short ?Evet tabiki doktora götüreceğiz hemde bugün. O yüzden de uyumadım zaten. Ben küçüklüğünden beri oğluma çok güveniyor ve oğlumun yanında rahat giyinen ( yani Short askılı vs ) bir anneyim. Böyle olmamalıydı galiba.
Eski konusuna bak kuzum , dizi çekimlerine katılıp ünlü olcakmis ablamiz , zaten çocukları varsa da çocuklar umurunda değil ki , nerden tutsam elimde kalıyor konushort ?
yasınızın cok genc oldugunu dusunuyorum
bız bu konuyu en ıyısı bır yetkılı mercılere aıle ıcı ıstısmar evde kucuk kız cocuguda var seklınde sıkayet ıle bıldırelım bır ıncelensın bence...
konu sahıbı sız bılmezsınız eskı uyeler bılır buralar ne konular ne olaylar gordu . yok ıntıhar edıcem yok amcamın oglu tarafından tecavuze ugradım dıyen konu sahıbının evıne polıs gıttı buradakı acılan konuya gore hepımız ayaga kalktık sıtenın sahıbı de bunun ıcın ugrastı kısıye ulastı haberınız olsun
uykumda oglum parmagını ozel bolgeme sokarak vıdeo cekmıs dıyorsunuz ve asla hıssetmedıgınızı soyluyorsunuz ımkansız bır bıcımde
ustelık evde kucuk kızınızda var. aklınıza o gelmıyor bıle... hıc bır anne bunu atlamaz. mutlaka kolluk guclerıne bır uzman tarafından kızınında basına gelmısmı ogrenılmesını ıster o yuzden ozellıkle arastırılmanızı ıstıyorum
ona gore acın ve yazın konuları yanı.
ben konu sahıbının anne oldugunu bıle dusunmuyorum, tamamen sapıklıgını anlattıgı bır hıkayeEski konusuna bak kuzum , dizi çekimlerine katılıp ünlü olcakmis ablamiz , zaten çocukları varsa da çocuklar umurunda değil ki , nerden tutsam elimde kalıyor konu
Evet çekebiliyor ve o şekilde çekilmiş zaten ama durum silmeye gelindiğinde malesef silinmiyor. Samsun a21. Bunun için ekran şifresini açıp galeriye girip silmesi gerekiyorAçabilir iPhone mesela 2 yaşındaki oğlum kamerayı açıp resim video çekiyor benim telefonumla . Şifreye ihtiyaç yok
Neden oyuncu olanlar anne değil mi. Bunlar ıkiside apayrı konular.Eski konusuna bak kuzum , dizi çekimlerine katılıp ünlü olcakmis ablamiz , zaten çocukları varsa da çocuklar umurunda değil ki , nerden tutsam elimde kalıyor konu
Bence istismar edilen birileri varsa anne tarafından bu çocuk istismar ediliyor annenin düşüncelere bakar mısın hayalgücüne tam bir sapıkshort ?
yasınızın cok genc oldugunu dusunuyorum
bız bu konuyu en ıyısı bır yetkılı mercılere aıle ıcı ıstısmar evde kucuk kız cocuguda var seklınde sıkayet ıle bıldırelım bır ıncelensın bence...
konu sahıbı sız bılmezsınız eskı uyeler bılır buralar ne konular ne olaylar gordu . yok ıntıhar edıcem yok amcamın oglu tarafından tecavuze ugradım dıyen konu sahıbının evıne polıs gıttı buradakı acılan konuya gore hepımız ayaga kalktık sıtenın sahıbı de bunun ıcın ugrastı kısıye ulastı haberınız olsun
uykumda oglum parmagını ozel bolgeme sokarak vıdeo cekmıs dıyorsunuz ve asla hıssetmedıgınızı soyluyorsunuz ımkansız bır bıcımde
ustelık evde kucuk kızınızda var. aklınıza o gelmıyor bıle... hıc bır anne bunu atlamaz. mutlaka kolluk guclerıne bır uzman tarafından kızınında basına gelmısmı ogrenılmesını ıster o yuzden ozellıkle arastırılmanızı ıstıyorum
ona gore acın ve yazın konuları yanı.
Ben de bu paylaşımı silsem iyi olacak. Burasi bur derdim var bölümü ve derdimi çözüm yolu bulamadığım için paylaştım. Artniyet bende degil.Sabah sabah yataktan şu konu ile kalktık bu ne rezillik sinirlerim bozuldu.Mune lütfen gelir misin kurtar bizi
Kamera bazı telefonlarda şifresiz de açılabiliyor ama nasıl denk gelmiş ki o gün şifreyi değişmiş o gün bu olay olmuş.Telefon şifresi değişmişse en başta nasıl açmış oğlunuz? Kamerayıda açamaması lazım
Pardon ? Siz bizzat şahit misiniz olaya?Bence istismar edilen birileri varsa anne tarafından bu çocuk istismar ediliyor annenin düşüncelere bakar mısın hayalgücüne tam bir sapık
kucuk cocuklarını bırakıp ben unlu olucam dıyen bır kadının zaten elınden devlet cocugunu alsınNeden oyuncu olanlar anne değil mi. Bunlar ıkiside apayrı konular.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?