HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Teşekkürler yorumunuz için. Dün gece evde olay çıkmasaydı cam bardak ile bize saldırmasaydi kapi pencere yumruklanasaydi annem polisi aramayacakti ve yurda ben göndermedim ama polisler geldiğinde mecburen götürdüler. Tüm bunlar olmasaydı bugün için psikiyatriste gidecektik.

Telefon şifresi değişmişse en başta nasıl açmış oğlunuz? Kamerayıda açamaması lazım
Açabilir iPhone mesela 2 yaşındaki oğlum kamerayı açıp resim video çekiyor benim telefonumla . Şifreye ihtiyaç yok

Katılıyorum. Nasıl hissetmezsiniz böyle bir şeyi baygın değilsiniz , ne kadar derin olursa olsun birliktelik olduğunu sanmıyorum ne demek..
Bu konuda kendimi ifade edemiyorum çünkü normalde de çok yorgun olduğunda uykum ağır ama tüm hersey yazdıklarım gibi gelişti ve bende büyük bir şoktayım

Kes artık ya igrencsin gerçekten senden şikayetçi olmak lazım site yönetimi yerini yurdunu tespit etse de polise esas seni şikayet etsek psikolojin bozuk değil esas sen sapıksin neler hayal ediyor yazıyorsun çocuğumun yanında atlet sort gezdim de oldu ney ya

short ?
yasınızın cok genc oldugunu dusunuyorum
bız bu konuyu en ıyısı bır yetkılı mercılere aıle ıcı ıstısmar evde kucuk kız cocuguda var seklınde sıkayet ıle bıldırelım bır ıncelensın bence...

konu sahıbı sız bılmezsınız eskı uyeler bılır buralar ne konular ne olaylar gordu . yok ıntıhar edıcem yok amcamın oglu tarafından tecavuze ugradım dıyen konu sahıbının evıne polıs gıttı buradakı acılan konuya gore hepımız ayaga kalktık sıtenın sahıbı de bunun ıcın ugrastı kısıye ulastı haberınız olsun
uykumda oglum parmagını ozel bolgeme sokarak vıdeo cekmıs dıyorsunuz ve asla hıssetmedıgınızı soyluyorsunuz ımkansız bır bıcımde
ustelık evde kucuk kızınızda var. aklınıza o gelmıyor bıle... hıc bır anne bunu atlamaz. mutlaka kolluk guclerıne bır uzman tarafından kızınında basına gelmısmı ogrenılmesını ıster o yuzden ozellıkle arastırılmanızı ıstıyorum

ona gore acın ve yazın konuları yanı.

Eski konusuna bak kuzum , dizi çekimlerine katılıp ünlü olcakmis ablamiz , zaten çocukları varsa da çocuklar umurunda değil ki , nerden tutsam elimde kalıyor konu

Eski konusuna bak kuzum , dizi çekimlerine katılıp ünlü olcakmis ablamiz , zaten çocukları varsa da çocuklar umurunda değil ki , nerden tutsam elimde kalıyor konu
ben konu sahıbının anne oldugunu bıle dusunmuyorum, tamamen sapıklıgını anlattıgı bır hıkaye

Açabilir iPhone mesela 2 yaşındaki oğlum kamerayı açıp resim video çekiyor benim telefonumla . Şifreye ihtiyaç yok
Evet çekebiliyor ve o şekilde çekilmiş zaten ama durum silmeye gelindiğinde malesef silinmiyor. Samsun a21. Bunun için ekran şifresini açıp galeriye girip silmesi gerekiyor

Neden oyuncu olanlar anne değil mi. Bunlar ıkiside apayrı konular.

Bence istismar edilen birileri varsa anne tarafından bu çocuk istismar ediliyor annenin düşüncelere bakar mısın hayalgücüne tam bir sapık

Şu ana kadar kızınızı bir uzmana götürmeniz gerekirdi. Nasıl atlarsiniz bunu?
Ayrıca bayilmamissinis uyumussunuz nasıl hissetmezsiniz sarılmış deseniz bir nebze de dokunmuş diyorsunuz. Mümkün değil. Eğer hikaye gerçekse sizin de normal olduğunuz soylenemez

Telefon şifresi değişmişse en başta nasıl açmış oğlunuz? Kamerayıda açamaması lazım
Kamera bazı telefonlarda şifresiz de açılabiliyor ama nasıl denk gelmiş ki o gün şifreyi değişmiş o gün bu olay olmuş.
Konu sahibi kesinlikle fake oldugunuzu düşünüyorum. İğrençsiniz ya. 2 çocuk annesi kadın afedersiniz özel bölgesine parmak sokulacak ve uyanmayacak mümkün mü? Ancak bişey içirilmiş olması lazım öncesinde yani kendinizde olmamanız lazım. Aksi türlü hiçbir uyku halinde bunu hissetmemek mümkün değil. 2 çocuk annesi sayısız uykusuz gecesi olan bi anne olarak yazıyorum bunu. O zaman dışardan hırsız girse evinize size böyle bişey yapsa gitse farketmeyeceksiniz yani öyle mümkün mü bu yapmayın nolur ya..

Neden oyuncu olanlar anne değil mi. Bunlar ıkiside apayrı konular.
kucuk cocuklarını bırakıp ben unlu olucam dıyen bır kadının zaten elınden devlet cocugunu alsın
bır anne olarak gorevlerınız var sızın eger anne olsaydınız zaten bunu dusunurdunuz o yuzden anne olmadıgınızı dusunuyorum
eger sıze oglunuz ozel bolgenıze parmagını sokuyor ve sız hıssetmıyorsanız zaten cocuklar elınızden alınmalı. en azından kucugun hayatı tehlıkeye gırmesın daha fazla

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…