HAYATIMI CEHENNEME ÇEVİREN " OĞLUM "

Çevremde bu konuyu ailem ve adli makamlar dışında kimse bilmiyor hiçbir arkadaşıma bu durumu anlatamadığım için buraya paylaşmak durumunda hissettim kendimi. Tanımadığım sizlerden somut yorum almak istedim.
Allah yardımcınız olsun bu çok ağır ya gerçekten kızınıza dokunmuş olabilir sizden önce ona cesaret etmiş olabilir lütfen kızınızı doktora goturun
Çok teşekkür ederim. Bugün ilk işim bu olacak

Ama kızım mutlaka bana anlatırdı diye düşünüyorum

Ya saka mi bu en derin uyku olsun beraberlik oldugunu sanmiyorum ne demek bunu hissetmemek mumkun mu umarim okuduklarimiz gercek degildir ki bu kismi bence hic inandirici degil

Derdim suçlamak değil ama biraz elmalı davasının konusuna benzememis mi inşallah gerçek değildir sabah sabah kanım dondu inanın bu raddeye gelinceye kadar neredeydiniz bu kadar bilgiyi bu yaşta nasıl öğrendi bu çocuk belli bir yaşta cinsel dürtüler başlar ama tamamını öğrenmesi normal mi hiç mi kontrol etmediniz ne yazsam bilemedim eğer doğru ise bunu size yapan Allah'ım korusun o kız çocuğuna neler yapmıştır mutlaka doktora götürün pedegog yardımı ile gerekirse ifadesi alınsın

Ya saka mi bu en derin uyku olsun beraberlik oldugunu sanmiyorum ne demek bunu hissetmemek mumkun mu umarim okuduklarimiz gercek degildir ki bu kismi bence hic inandirici degil
Katılıyorum. Nasıl hissetmezsiniz böyle bir şeyi baygın değilsiniz , ne kadar derin olursa olsun birliktelik olduğunu sanmıyorum ne demek..

Acaba uyku ilaci falan mi verdi ,ya da sabaha kadar uyumamanin verdigi agirlik mi ,uykunuzun derin olmamasi lazim cocuklariniz var biri ozel.

Kızınızı sakin doktora götürmeyin delirdiniz mi yahu ??? 5 yaşında çocuğa jinekolojik muayene mi yapılır ? Nasıl bir travma yaratırsınız farkında mısınız??
Pedagoga götürün kızınızı , pedagog anlar görüşmelerinde birşey olduysa
Siz gerçekten kötü durumdasiniz , mantıklı dusunemiyorsunuz , rica ediyorum önce kendiniz destek alın sonra çocuklarınızla ilgili eyleme gecin

Konu sahibi arkadaşım , biraz sakin olun , 13 yaş ergenlik yaşı , şu anda çocuk cinselliği içgüdüsel olarak tozutmus durumda , o yaş cocuklarin hepsi bu şekilde ancak normal zekadaki çocuklar doğruyu yanlışı ayırt edebildiği için annelerine dokunmuyor ancak içgüdüsel olarak hormonların azittigi yaş , sizin oğlunuz zeka geriliğine sahip olduğu için doğruyu yanlışı ayırt edemiyor ve içgüdüsel yaşıyor.
Aynı olayı yaşadık kuzenim 13 yaşındayken , kuzenim kız ve evden kaçıp parka gidip erkrklere asilirdi , babası bir dakika yanlız bırakmadı o günden sonra , ilaçların dozu arttırıldı , ekstra hormon ilaçları kullandı ve cinsellik dürtüsü azaltıldı.
Oglunuzu doktora götürün , gerekirse polisle beraber götürün , hormonları için ilaç kullanması gerekiyor
Kızınızı sakin doktora götürmeyin travma yasatirsiniz , beş yaş çocuğa jinekolojik muayene yapılmaz , kızınızı pedagoga götürün
Anlıyorum çok zor durumdasınız ama çözümü var , bu çocuklar var ve hayatın icindeler , önlem alın , çocuğunuz ilaçlarını kullansın , yuvaya gerek kalmaz o zaman , yuva ne yapicak bu cocukcagiza baksanıza hergun kaciyormus , başına herşey gelir sokaklarda.
Bu çocuk sizin , sizin sorumlulugunuzda , siz dogurdunuz , evet çok zor , Allah kimsenin başına vermesin ama çözüm yurda atmak değil , bakmak zorundasınız , gerekirse zorla ilaçlarını vermeniz lazım , sokakta ya kendi başına birşey gelir ya başkasına zarar verir , küçük bir çocuğa tecavüze kalkissa ne olacak sokakta ? Böyle bir dünya var mı yahu , gerekirse yatarak tedavi görür bir süre , ilaçlarla hormonları düzeltilebilir , ne kadar kolay yolunu bulmuşsunuz valla sinir oldum sabah sabah

Son düzenleme:
Nick'iniz gibi bir masal yazmışsınız.Hangi kafadasiniz acaba sizinde bir hastahaneye yatmaniz gerek....

Doktordan kasıt çocuk psikoloğu sanırım
Ama bence konu sahte
Ölüm uykusuna mi yattın konu sahibi tam birleşme oldu mu bilmiyorum da ne demek kesinlikle gerçek olamaz diye düşünüyorum

Çocuğunuzu devlet korumasına bırakın, siz artık ona annelik yapamazsınız, Allah korusun kızınız var bence uzaklaşın devlet korumasında tedavi olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…