- Konu Sahibi Umudayolculuk12345
Yoo değilsiniz tabiki. Ama kötü moral bozucu şeyler söylemek zorunda da değilsiniz.
Diğer yorumlarınızı okudum bu arada. Kanser ve aile benim de hassas noktam sizi o açıdan anlıyorum. Ama herkes kendi hayatına göre değerlendirilmeli. Siz güçlüsünüz evet ama bu daha az şey başaran birini güçsüz yapmaz bence. Sizin başardıklarınızı başaracak kadar güçlüdür mesela ama duygusal açıdan zayıftır ilişkileri berbattır olabilir, sizin de vardır güçlü olamadığınız konular. Yermek yerine takdir etmek zor değil ama sizin bileceğiniz iş elbette.
Bu arada eski konuları bilmiyorum bu konu üzerinden yorum yaptım. İyi geceler
Aslında konu için yaptığım ilk yorum buydu
Yaşadıklarınız herkesin başına gelen şeyler. Ortada bir güç gösterisi yapacak ve bunu onaylatacak extra bir çaba ve emek yok....
Konu sahibinin bize cevabı da bu.
gerçekten de erkek platformu olsa oraya acsam bu konuyu en iyisiydi. Kötü yorum yazinca ne oldu. Bende sizin hemcinsinizim . Olumsuz yazanlar sizler ne başardınız acaba.
Ben hastaneye tek başıma gidip onca fiziksel aciya isimi halledip ruh hastasından kurtulup yeni bir hayat kurdum peki siz ?
Sonrasında nedense ibre benim ne yaptığıma döndü. Ve şu durumda olmaktan oldukça rahatsızım. Ne acınmaya ihtiyacım var ne övülmeye.
Ancak bir kadın ilgi görmek istiyor diye de onu poh pohlamadığım için üzgün de değilim. Burada daha övülmeye layık ne kadınlar var. Kimse kusura bakmasın