Hayatımı anlatmak istedim. Insallah okursunuz.💔

Yoo değilsiniz tabiki. Ama kötü moral bozucu şeyler söylemek zorunda da değilsiniz.

Diğer yorumlarınızı okudum bu arada. Kanser ve aile benim de hassas noktam sizi o açıdan anlıyorum. Ama herkes kendi hayatına göre değerlendirilmeli. Siz güçlüsünüz evet ama bu daha az şey başaran birini güçsüz yapmaz bence. Sizin başardıklarınızı başaracak kadar güçlüdür mesela ama duygusal açıdan zayıftır ilişkileri berbattır olabilir, sizin de vardır güçlü olamadığınız konular. Yermek yerine takdir etmek zor değil ama sizin bileceğiniz iş elbette.

Bu arada eski konuları bilmiyorum bu konu üzerinden yorum yaptım. İyi geceler

Aslında konu için yaptığım ilk yorum buydu
Yaşadıklarınız herkesin başına gelen şeyler. Ortada bir güç gösterisi yapacak ve bunu onaylatacak extra bir çaba ve emek yok....

Konu sahibinin bize cevabı da bu.

gerçekten de erkek platformu olsa oraya acsam bu konuyu en iyisiydi. Kötü yorum yazinca ne oldu. Bende sizin hemcinsinizim . Olumsuz yazanlar sizler ne başardınız acaba.
Ben hastaneye tek başıma gidip onca fiziksel aciya isimi halledip ruh hastasından kurtulup yeni bir hayat kurdum peki siz ?

Sonrasında nedense ibre benim ne yaptığıma döndü. Ve şu durumda olmaktan oldukça rahatsızım. Ne acınmaya ihtiyacım var ne övülmeye.

Ancak bir kadın ilgi görmek istiyor diye de onu poh pohlamadığım için üzgün de değilim. Burada daha övülmeye layık ne kadınlar var. Kimse kusura bakmasın

Evlilik konusunda bile ailenin bulup onayladığı biri ile evlenmeyi düşünmek ile güçlü kadın olunuyorsa evet güçlü kadınsın... Evlilik , benim gözümde bir güç değildir.Maddi durumu olmayıp üniversite okuyan, okurken de çalışıp kendi ayaklarının üzerinde duran arkadaşlarım vardı. Güçlü kadın, benim gözümde onlardır. Ayrıca biz güçlü kadınsın dedik diye güçlü mü olacaksın veya hayır değilsin dedik diye zayıf mi olacaksın ? İnsanlardan neden onay bekliyorsun ki ? Herkes güçlü olmak zorunda değil. Ayrıca sevindim üniversite okumanıza. Gönlünüze göre olsun her şey.

Aslında konu için yaptığım ilk yorum buydu

Konu sahibinin bize cevabı da bu.

Sonrasında nedense ibre benim ne yaptığıma döndü. Ve şu durumda olmaktan oldukça rahatsızım. Ne acınmaya ihtiyacım var ne övülmeye.

Ancak bir kadın ilgi görmek istiyor diye de onu poh pohlamadığım için üzgün de değilim. Burada daha övülmeye layık ne kadınlar var. Kimse kusura bakmasın
Duygularıma tercüman olmuşsun arkadaşım 👍🏻 Buraya konu açan herkes, olumlu ve olumsuz tüm eleştirilere açık olmalı .

Yatili okudugunuzda bir sekil burslu gibi kitaplarin da bir kismi belki tamami karsilaniyordu diye hatirliyorum ben. Servis ucretini soylemiyorum bile, yatili
Baskentin gobeginde yatili okul firsati diye bir sey yoktu. Onu ancak kirsaldan gelecek ogrenciler icin kullaniyorlardi. Benim zamanimda onlarin da ayri bi sinavi oluyordu parasiz yatili diye yani konu sahibesinin bahsettigiyle ayni sey degil.

Ailenizin vefatı başarı değil kader başınız sağ olsun..

Onların dışındakiler için de ben ütopik, gerçek üstü bı Süper güçlü kadın göremedim 35 katı deyince konu sahibinden beklentiniz gibi akla cookk başka şeyler geliyor.

Birikimi iyi yapan,kisan biraz cimrilik yapan insanlar da ev , araba alabilir ha bı de lisans mezunu bolsun ya da olmasın ikinci üçüncü üni insanlar hevesli ve meraklı olurlarsa okuyabilir

Merak ettiğim hiçbir şey yok, naçizane tavsiye her konuda dikkatimi çeken, kendini ön plana atıp eleştiri yapmış olmak için yapan sivriligi torpulemeniz

Üç üni bitiren bı insan daha empatik ve geniş açılı bakabilir diye düşünüyorum :KK66:

İyi geceler.
konu sahibini koruyacağım derken sizde karşınızdakini gömmüşsünüz. Ne farkınız kaldı ondan..

konu sahibini koruyacağım derken sizde karşınızdakini gömmüşsünüz. Ne farkınız kaldı ondan..

Onu tanımıyorum ama her konuda en azından benim gördüklerimde sürekli boyle bı eleştiricem zorunluluğu görüyorum kendinde , duygusuz ve karşı tarafa kendini kötü hissettitebilecek bı üslup ( bu karşı taraf ben değilim, çoğu kişi buraya ciddi duygularla konu açıyor sanal ortam olsa da bı destek bı ışık bekliyor olabilir ama yine aynı sanal ortamı
Kendi egolarını başkaları üzerinden beslemeyi kendine görev bicmis kişiler de çok fazla)

Ben ne konu sahibini tanırım ne de hadi bunu da ben gömeyim mantığıyla eleştirdiğim şahsi, hepimiz o an karşı tarafın duygularını hissetmeden dan dan diye yorum yapmış, yapmakta olabiliriz ama bu süreklilik arz ettiğinde bence uzaktan güzel görünmüyor

6 yıldır burdayım çok şık yazmam ama İyi bı gözlemciyimdir, sürekli haklı haksız eleştiren de var, sürekli karşıt bı Fikri yapıcı kelimelerle ifade eden makul insanlar da ve bu ikisinin arasındaki fark bariz farkla kendini hissettiriyor

WhatsApp durum yazimdir ' güçlü kadın diye diye pehlivan ettiniz beni '

Keşke güçlü kadın olmasaydim hep zararını gördüm : o yapar o halleder o becerir o bir yolunu bulur ....

Hicbiseyden anlamayan kafası basmayan salagin teki olsaydim. Cehalet =mutluluk

Yanlış oldugunu anlayınca ayrılmış mevcuda katlanmamış.

Para ortak hesaptaymış bu bi hata ama geri almak istemiş durduk yere adama para verip kaptırmamış yani. Adam parayı gaspetmiş. Her paramızı gasp edenden geri alamıyoruz ne yazık ki bu bi zayıflık mı şimdi :)

Hayatında biri olmasının nesi yanlış ayrıca çalışan ve okuyan genç bi kadın. Okul bitirip meslek sahibi olmadan sevgili yapmayalım madem öyle hiçbirimiz. Sınava giricem sonrasında 1 seneye de evlilik yazmış koca buldum diye nikahı basıp işi bırakıp evde oturmaya da başlamamış. Ki yapabilirdi aynı şartlarda başka pek çok kadının şimdiye kocası ve en az 2 çocuğu vardı bunu tercih etmemiş. Ne olur takdir etsek ya da en kötü sussak geçsek valla anlamıyorum ya :)
- staj yaptigi yerde neden kalmaya devam edememis? Cunku cok iyi bir yerde staj yaptim diyor. E ailenin durumu da ortada, neden cabalamamis o iyi is yerinde kalmak icin?
- 4 sene surmus iliski ve zaman zaman ona duydugum hissin ask olmadigini anladim ama devam ettim diyor. Siz zaman zaman asik olmadiginizi hissettiginiz bir adamla iliski surdurur musunuz? Ben surdurmem; cunku yanlis. Ustune para kaptirmasina hic deginmiyorum bile tekrar.
- hayatinda biri olmasi hic yanlis degil elbette ama okulu devam ederken ve bir dunya hata yapmisken ailenin buldugu bir adamla evlilik yoluna girmek? 2022’de sinava girecegim, 1 sene sonra evlenecegiz diyor. Sanki 2021 evlilik, 2022 sinav diye anladim ben o cumleden ve o yuzden evlilik kaciyor mu diyorum.
- takdiri haketmeyen bir insani takdir edemeyecegim maalesef

Onu tanımıyorum ama her konuda en azından benim gördüklerimde sürekli boyle bı eleştiricem zorunluluğu görüyorum kendinde , duygusuz ve karşı tarafa kendini kötü hissettitebilecek bı üslup ( bu karşı taraf ben değilim, çoğu kişi buraya ciddi duygularla konu açıyor sanal ortam olsa da bı destek bı ışık bekliyor olabilir ama yine aynı sanal ortamı
Kendi egolarını başkaları üzerinden beslemeyi kendine görev bicmis kişiler de çok fazla)

Ben ne konu sahibini tanırım ne de hadi bunu da ben gömeyim mantığıyla eleştirdiğim şahsi, hepimiz o an karşı tarafın duygularını hissetmeden dan dan diye yorum yapmış, yapmakta olabiliriz ama bu süreklilik arz ettiğinde bence uzaktan güzel görünmüyor

6 yıldır burdayım çok şık yazmam ama İyi bı gözlemciyimdir, sürekli haklı haksız eleştiren de var, sürekli karşıt bı Fikri yapıcı kelimelerle ifade eden makul insanlar da ve bu ikisinin arasındaki fark bariz farkla kendini hissettiriyor
Sizde haklısınız sizin penceresinden bakınca ama konu sahibinin eski konularına baktım ..çoğu yerde babam iflas etti bende okuya bilirdim pes etmeseydim iki yıllık bölüm için konu açmış ..denisaslim,ma denk geldim orda gayet güzel yorum yapmış güçlü ol iki yıl nedir başarırsın tarzı...konu sahibinin kafası çok karışık güçlü olmadığının kendi,de farkında bazen bende sert yorum yaparım ama kırmak üzmek için değil kendine gelsin silkelensin diye olmayan bir şeyi varmış gibi söyleyemiyorum mutlu olsun cesaretlensin diye doğrucu davutluk yani biraz ama elimde değil yapı meselesi 😊 ben birde kendini öven insanı sevmiyorum bırak karşındaki taktir etsin seni konu sahibinin yazımı güzel sonundaki ben güçlü birimiyim sorusu olmasa buda onu itici yapmış bu konuya bende yorum yapsam muhtemelen babada kizardiniz ..

Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama sanırım küçükken babamın batmasından başlayayım. Küçükken babam batti. Aslinda çokta zekiydim . Liseye kazandığım anadolu lisesine gidemedim...
Bizim ilçedeki ticaret mesleğe gittim. Bilgisayar bölümüne gittim. Günde 1 tlyle okula gidiyorum 30 dk yürüyerek. 2010 yılı civarı bu.Babamın hala durumu çok kötü. Dersler için lazım olan bilgisayarı bile garsonluk yaparak almıştım.
Cok iyi bi yerde staj yaptım. Tabiki orda kalamadım. Üniversiteyede gidemedim. Kaldım işsiz ailemin durumu cok kotu. Girdim basit bi işe market sektörü. Ordaykende çalışırken birden karaciğerimden tedavi gördüm ssaçlarım döküldü. Müdürün bana olan o anki ilgisi cezbetti.(10 yas buyuktu)
4 yıl süren iliskimiz oldu benim zaman zaman o kisiye duydugum hissin ask olmadığını anladim . Ilk isim isten cikmak oldu. Defalarca ayrilmak istedim her zaman tehditler etti. Zamanla kurtuldum. 10 bin ortak hesabımizda param vardi onu da vermedi....
Artik ben neyse.kurtulayim yeter dedim.
Su an cagri merkezinde çalışıyorum. Yeni birisi var ailemin onayladigi ailemin tanıştırdığı ve universite okuyorum atamasi olan bir bölüm. 😘 2022de de sınava girecegim.1 yila da evlilik sanki Allah beni yeni bir hayata kavuşturmuş gibi hissediyorum. Sizce de ben güçlü bir kadin miyim ?
Müdür evliydi tabi.

Sizde haklısınız sizin penceresinden bakınca ama konu sahibinin eski konularına baktım ..çoğu yerde babam iflas etti bende okuya bilirdim pes etmeseydim iki yıllık bölüm için konu açmış ..denisaslim,ma denk geldim orda gayet güzel yorum yapmış güçlü ol iki yıl nedir başarırsın tarzı...konu sahibinin kafası çok karışık güçlü olmadığının kendi,de farkında bazen bende sert yorum yaparım ama kırmak üzmek için değil kendine gelsin silkelensin diye olmayan bir şeyi varmış gibi söyleyemiyorum mutlu olsun cesaretlensin diye doğrucu davutluk yani biraz ama elimde değil yapı meselesi 😊 ben birde kendini öven insanı sevmiyorum bırak karşındaki taktir etsin seni konu sahibinin yazımı güzel sonundaki ben güçlü birimiyim sorusu olmasa buda onu itici yapmış bu konuya bende yorum yapsam muhtemelen babada kizardiniz ..

Yok daha önceki konularını takip edip vakıf olacak kadar burada aktif değilim

Benim kastettiğim de bu yanlışı göstermenin, doğru yolu göstermenin, eleştirmenin de Kaç yüz yolu var dimi?

Kişinin kendini övmesi evet itici ama bunu kibirle mı yapıyor özgüven eksikliği var destek mı bekliyor onu ayırt etmek lazım bence.. konu ve şahıslardan bağımsız yorumum bu artık..

Siz de fikriniz ne olursa olsun söylemelisiniz farkı fikri nasıl söylediğiniz ve niyetiniz belirliyor bence

Size tepki göstermeyebilirdim çünkü aman su konu sahibini de bı utandirayim, beceriksiz,saf, aptal gibi davrandığını yüzüne vurayım bunun üstündenben ne kadar mantıklı ve Cool kadınm imajını vereyim duygusuyla yaklasmazdinix belki :) iyi günler..

Bu kadar nokta atis tahlil edilemez burdaki bu dediginiz karakterler.

Back