Hayatımı anlatmak istedim. Insallah okursunuz.💔

Yok daha önceki konularını takip edip vakıf olacak kadar burada aktif değilim

Benim kastettiğim de bu yanlışı göstermenin, doğru yolu göstermenin, eleştirmenin de Kaç yüz yolu var dimi?

Kişinin kendini övmesi evet itici ama bunu kibirle mı yapıyor özgüven eksikliği var destek mı bekliyor onu ayırt etmek lazım bence.. konu ve şahıslardan bağımsız yorumum bu artık..

Siz de fikriniz ne olursa olsun söylemelisiniz farkı fikri nasıl söylediğiniz ve niyetiniz belirliyor bence

Size tepki göstermeyebilirdim çünkü aman su konu sahibini de bı utandirayim, beceriksiz,saf, aptal gibi davrandığını yüzüne vurayım bunun üstündenben ne kadar mantıklı ve Cool kadınm imajını vereyim duygusuyla yaklasmazdinix belki :) iyi günler

Kendimi övmeyide sevmem batiririm daha çok 😂 bende çok aktif değilim bu yüzden yorumları konulari okuyup yorum yapıyorum bu konuya da bu yüzden tepkisiz kaldım ..sizede iyi günler ..

Ben hayat hikayenizi anlatış tarzınızı ve üslubunuzu değişik buldum sadece. Yoksa elbette güçlü bir kadınsınızdır mutlaka.
"Sizce ben güçlü bi kadın mıyım?" diye sormanız tuhaf.
"Ben güçlümüyüm?" Diye sormasaydi bu sefer "ee bize ne nerede derdin?"olacaktı. Hayatını yoluna koymuş. Bu da dertmi bacım burası dert paylasma yeri dicektik.

Aslında sorunuzun yadırganma sebebi biraz bu bölümde dertlere odakliyiz. Sizin derdiniz yok bizde alıştık güçlü ol, ayaklarının üstünde dur demeye. Bosanma, şiddet, aldatma , kaynana gibi konulardan değil sizinki. Bosanamiyorum korkuyorum dese bosanmasi için cesaretlendiriyoruz ama bu kızımızın sorusu yüzünden yaşadıklarını kücümsedik. Herkes kendiyle , kendi hayatındaki zorluklarla kıyaslamış. Elmayı şöyle yıkarım desen hayır böyle yapılır diyecek insanlar. Neden kıyas yaparlar anlamıyorum gerçekten?

Sizin hayatınız zorluklarla geçmiş, guzel şekilde toparlamissiniz. Gayet güçlü ve akıllı davranmisiniz. motivasyonunuzu kaybetmeyin ve başkalarının dedikleri ozguveninizi arttırıp düşürmesin. Güzel bir hayat bekliyor sizi.

"Ben güçlümüyüm?" Diye sormasaydi bu sefer "ee bize ne nerede derdin?"olacaktı. Hayatını yoluna koymuş. Bu da dertmi bacım burası dert paylasma yeri dicektik.

Aslında sorunuzun yadırganma sebebi biraz bu bölümde dertlere odakliyiz. Sizin derdiniz yok bizde alıştık güçlü ol, ayaklarının üstünde dur demeye. Bosanma, şiddet, aldatma , kaynana gibi konulardan değil sizinki. Bosanamiyorum korkuyorum dese bosanmasi için cesaretlendiriyoruz ama bu kızımızın sorusu yüzünden yaşadıklarını kücümsedik. Herkes kendiyle , kendi hayatındaki zorluklarla kıyaslamış. Elmayı şöyle yıkarım desen hayır böyle yapılır diyecek insanlar. Neden kıyas yaparlar anlamıyorum gerçekten?

Sizin hayatınız zorluklarla geçmiş, guzel şekilde toparlamissiniz. Gayet güçlü ve akıllı davranmisiniz. motivasyonunuzu kaybetmeyin ve başkalarının dedikleri ozguveninizi arttırıp düşürmesin. Güzel bir hayat bekliyor sizi.
Teşekkür ederim canım benim

Biraz yüzeysel olmuş sanki anlatılanlar belki biraz daha derinleşirseniz o zaman ne zorluklardan geçtiğinizi anlayabiliriz

Şu ifade canımı sıktı bilgisayarı bile garsonluk yaparak aldım burda acınası değil gurur duyulası bir olay var. Fakirlik, hizmet sektöründe çalışmak, kendi emeğiyle bir şeyler elde etmek hayatınıZın kötü olduğunu mu gösterdi size umarım bundan sonra iyi bir aileye sahip olmanın kıymetini bilirsiniz

Back