Yoruldum..

Dedim ya canım insanlar maske takar diye. Kimse içindekilerini bilmez. BAzen patlak veriyo işte..
Yok allaha şükür sevdiğim hayatıma girdiğinden beri öyle bi düşüncem yok sağolsun uçurumun kenarından kurtardı beni..
Asla ama asla yapmam ne çocuguma ne eşime dilim yandı çünkü içindeyim cocuk nasıl etkilenir biliyorum. Hep sabır hep sabır ama sabır taşı değilim ben bi gün bi yerden bi patlak vericek diye korkuyorum

sabrin sonu selamettir canim az daha sk disini bu zamana kadar sabretmissin biraz daha sabir...:KK16:

Öyle canım kardeşim biraz daha büyüsün çünkü birazcık rahatsız, 2-3 sene daha sıkıcam dişimi sonra ya sevdiğimle evlenirim evlenmesemde ayrı bi eve çıkarım. Çalışıyorum ve çalıştıgım maaşın 3/4 ünü kenara koyuyorum.

Öyle canım kardeşim biraz daha büyüsün çünkü birazcık rahatsız, 2-3 sene daha sıkıcam dişimi sonra ya sevdiğimle evlenirim evlenmesemde ayrı bi eve çıkarım. Çalışıyorum ve çalıştıgım maaşın 3/4 ünü kenara koyuyorum.

evlenmek kurtuluş değildir unutma canım
bende aynı durumlardan geçtim babamda askere ben 6 yaşında gitti kardeşime annelik ettim
hep şimdi hayatımı yaşamazsam ne zaman yaşıcam bu yaşlarımı yaşamadıktan sonra dedim
halada devam eder bende okulu bi bitiriyim ayaklarımın üstünde duruym gidicem

evlenmek kurtuluş değildir unutma canım
bende aynı durumlardan geçtim babamda askere ben 6 yaşında gitti kardeşime annelik ettim
hep şimdi hayatımı yaşamazsam ne zaman yaşıcam bu yaşlarımı yaşamadıktan sonra dedim
halada devam eder bende okulu bi bitiriyim ayaklarımın üstünde duruym gidicem

Ben kurtulmak veya kaçmak için evlenmiyorum öyle bir evlilikte istemem ki zaten. Mutsuz olucagım bi evlilik asla yapmam. Ama sevdiğimle mutluyum. 5-6 senedir hayatımızı birleştirmek istiyorz. Mutlu huzurlu bi yuva istiyoruz. Onunda ailesinde sorunlar var babası bakmamış oda çok iyi anlıyo beni , bende onu anlıyorum. Niyetim asla kurtulmak için evlenmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben mutlu olmak için evlenicem..

Ben kurtulmak veya kaçmak için evlenmiyorum öyle bir evlilikte istemem ki zaten. Mutsuz olucagım bi evlilik asla yapmam. Ama sevdiğimle mutluyum. 5-6 senedir hayatımızı birleştirmek istiyorz. Mutlu huzurlu bi yuva istiyoruz. Onunda ailesinde sorunlar var babası bakmamış oda çok iyi anlıyo beni , bende onu anlıyorum. Niyetim asla kurtulmak için evlenmek değil yanlış anlaşılmasın lütfen. Ben mutlu olmak için evlenicem..

tabiki seviyosundur sevmediğini demedim aceleye gelmesin diye dedim
eskiden küçük anne derlerdi bana :KK9:
hatta bakıcılardan biri akrabaydı uzaktan
bana tokat atmışlığı bile vardır sırf kardeşime iyi baksın diye annemlere demedim hiç
o yaşta nasıl düşündüysem işte :44:

ne guzel simdiden birikimde yapiyorsun...ALLAH GONLUNE GORE VERSIN INSALLAH...AMIN:KK16:

(Çok intiharı denedim tülbent bağlayıp boğazımı sıktım küveti suyla doldurup içine girdim bileğimi kestim daha 5 yaşındayken ama olmadı herşeyden ben suçlandım.)

canım yaşadıkların doğru yada yalan demiyorum ama şu alıntıladığım yazıyı okuyunca sanki seneryo gibi geldi sıkılmış herşeye izin verilmemiş olabilirsin ama bu kadar şeyi 5 yaşındaki çocuk düşünemez gibime geliyo

(Çok intiharı denedim tülbent bağlayıp boğazımı sıktım küveti suyla doldurup içine girdim bileğimi kestim daha 5 yaşındayken ama olmadı herşeyden ben suçlandım.)

canım yaşadıkların doğru yada yalan demiyorum ama şu alıntıladığım yazıyı okuyunca sanki seneryo gibi geldi sıkılmış herşeye izin verilmemiş olabilirsin ama bu kadar şeyi 5 yaşındaki çocuk düşünemez gibime geliyo

hayır hala izi vardır gösterebilirim sorun değil. ben tülbent bağlayıp boğazımı 5 yasında sımadım 5 yasında bileğimi kestim.

tabiki seviyosundur sevmediğini demedim aceleye gelmesin diye dedim
eskiden küçük anne derlerdi bana :KK9:
hatta bakıcılardan biri akrabaydı uzaktan
bana tokat atmışlığı bile vardır sırf kardeşime iyi baksın diye annemlere demedim hiç
o yaşta nasıl düşündüysem işte :44:

düşünüyo insan yaşı falan yokki bunun. O yaştakiler şuan aklımıza hayalimize gelmeyen seyleri düşünürler.

Hayatımın artıları
-küçük yaşta sorumluluk sahibi olmayı öğrendim
-Evi çekip çevirebilicek olgunluğa geldim
-Tutumlu birikimli gereksiz harcama yapmamayı öğrendim
Sanırım tek artı bunu görebiliyorum
Hayatımın eksileri
-küçük yaşta çocuk sahibi oldum!
-bir defa geldiğim bu hayatı dolu dolu yaşayamadan ölücem gibi insan bir kere 15 16 17 v.s. olur ama ben yaşayamadım.
-İçine kapanık kendine güveni olmayan asosyal bi insan oldum
-arkadaşlarım hep anne babasından bahsediirken ben hep ağladım çünkü hiç öyle bi annem babam oluycaktı.

Farkındaysan artılarınla eksilerin aynı sayıda...

Bu eksileri artılara çevirmek çok kolay...

Tamamen senin elinde olan bir şey

EKSİLERDEN 1... o kadarda vahim bir durum değil ....( kardeşin ) bence senin büyütmen çok güzel
çok şanslı çünkü sen büyütüyorsun ona sarıl onu çok sevv..

2... Bende böyle bir sorumluluk aldım kardeşimi alıp dışarı çıkarıyordum çok yaramazdı...hatta erkek arkaşımla buluştum bir keresinde
oda onu görünce korkup kaçmıştı bende peşinden :))) ( onunla birlikte bir şeyler yapmaya çalış ) çok basit...

3... Sen mutsuz olduğun için kendini bu duruma sokuyorsun... Kendinle eğlen dalga geç hatta evdekilerlede dalga geç bırak onları umursama
sen kendine bak ( İÇİNDEKİ SIRRI KEŞVET ) NURAY SAYARI BU KİTABI MUTLAKA OKU ....

4... Buda sana kar kalsın yarın bir gün seninde çocukların olunca böyle bir anne baba olmazsınız diyorum ya kardeşin çok şanslı böyle bir ablası olduğu için...ona sarıl onu çok sev...KİTABI MUTLAKA AL VE OKU..

BU ARADA BEN BU SİTEDE HİÇ BİR ZAMAN BU KADAR UZUN YORUMLAR YAZMADIM AMA SENİN YAŞADIKLARININ BENZERİNİ HATTA AYNISINI BENDE YAŞADIM ANNEMLE BABAMLA BÜYÜMEDİM BENİMDE KARDEŞİM VARDI İŞTE VS...... SENİ ANLIYORUM...

AMA İNAN BUNLAR HEP BENİM YANIMA KAR KALDI.. ŞİMDİ GÜZEL BİR EVLİLİĞİM VAR VE İNAN ANNEMLE BABAMLA ARAM ÇOK İYİ HEP İLERİYE BAK...

YAZIŞMAK İSTERSEN BANA MESAJ ATABİLİRSİN.. SEVGİLER...:)

Farkındaysan artılarınla eksilerin aynı sayıda...

Bu eksileri artılara çevirmek çok kolay...

Tamamen senin elinde olan bir şey

EKSİLERDEN 1... o kadarda vahim bir durum değil ....( kardeşin ) bence senin büyütmen çok güzel
çok şanslı çünkü sen büyütüyorsun ona sarıl onu çok sevv..

2... Bende böyle bir sorumluluk aldım kardeşimi alıp dışarı çıkarıyordum çok yaramazdı...hatta erkek arkaşımla buluştum bir keresinde
oda onu görünce korkup kaçmıştı bende peşinden :))) ( onunla birlikte bir şeyler yapmaya çalış ) çok basit...

3... Sen mutsuz olduğun için kendini bu duruma sokuyorsun... Kendinle eğlen dalga geç hatta evdekilerlede dalga geç bırak onları umursama
sen kendine bak ( İÇİNDEKİ SIRRI KEŞVET ) NURAY SAYARI BU KİTABI MUTLAKA OKU ....

4... Buda sana kar kalsın yarın bir gün seninde çocukların olunca böyle bir anne baba olmazsınız diyorum ya kardeşin çok şanslı böyle bir ablası olduğu için...ona sarıl onu çok sev...KİTABI MUTLAKA AL VE OKU..

BU ARADA BEN BU SİTEDE HİÇ BİR ZAMAN BU KADAR UZUN YORUMLAR YAZMADIM AMA SENİN YAŞADIKLARININ BENZERİNİ HATTA AYNISINI BENDE YAŞADIM ANNEMLE BABAMLA BÜYÜMEDİM BENİMDE KARDEŞİM VARDI İŞTE VS...... SENİ ANLIYORUM...

AMA İNAN BUNLAR HEP BENİM YANIMA KAR KALDI.. ŞİMDİ GÜZEL BİR EVLİLİĞİM VAR VE İNAN ANNEMLE BABAMLA ARAM ÇOK İYİ HEP İLERİYE BAK...

YAZIŞMAK İSTERSEN BANA MESAJ ATABİLİRSİN.. SEVGİLER...:)

Kimse bu yönden yaklaşmamıştı bana kitap okumayı çok seviyorum haftada bir roman biterebiliyorum bazen bunuda mutlaka okuycam. İş. benimde güzel bir yuvam olur. Tek temennim o. Çok teşekkür ederim desteğin yardımın için. Yaşayan anlar neler çektiğimi yaşadığımı. Şuan mutluyum çoğu gitti azı kaldı. Bir gün hatalarını anlıycaklar ama geç olucak.. Allah hep yüzümüzü güldürür inş. Kimse yanımda olmadı bu zamana kadar sevdiğim dışında... İyiki bu foruma üye olmuşum.. İçimdekileri dökebildiğim tek yer burası.Herkese sonsuz teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun Allah gönlünüze göre versin bu kandil akşamı bütün dualarınız kabul olur inş.

kimse bu yönden yaklaşmamıştı bana kitap okumayı çok seviyorum haftada bir roman biterebiliyorum bazen bunuda mutlaka okuycam. Iş. Benimde güzel bir yuvam olur. Tek temennim o. çok teşekkür ederim desteğin yardımın için. Yaşayan anlar neler çektiğimi yaşadığımı. şuan mutluyum çoğu gitti azı kaldı. Bir gün hatalarını anlıycaklar ama geç olucak.. Allah hep yüzümüzü güldürür inş. Kimse yanımda olmadı bu zamana kadar sevdiğim dışında... Iyiki bu foruma üye olmuşum.. Içimdekileri dökebildiğim tek yer burası.herkese sonsuz teşekkürler. Allah hepinizden razı olsun allah gönlünüze göre versin bu kandil akşamı bütün dualarınız kabul olur inş.

serenay durumlar nasıl ??

serenay durumlar nasıl ??

Teşekkürler canım gayet iyi dün akşam düşündüm baya kendime haksızlık ettiğimin güçlü oldugumun farkına vardım ve son kez ağladım yeni bir sayfa açtım bugun kendime.. Artık kim nederse desin takmıycam çünkü bu onlara zarar değil bana zarar yapıyo. Teşekkür ederim canım..

Teşekkürler canım gayet iyi dün akşam düşündüm baya kendime haksızlık ettiğimin güçlü oldugumun farkına vardım ve son kez ağladım yeni bir sayfa açtım bugun kendime.. Artık kim nederse desin takmıycam çünkü bu onlara zarar değil bana zarar yapıyo. Teşekkür ederim canım..

Aynen öyle sen güçlü bir insansın kesinlikle takma canın sıkıldığında bana mesaj atabilirsin... SEVGİYLE KAL...:))

mrb şeker kız:)
nasılda buldum seni. tüm yazdıklarını okudum. durumlar ortamlar ailler insanların tavırları kişilere göre değişir.
yani bir başkası okuyup enin yazıdklarını off ne varkii hani somut bişi yok yediğin önünde yemedğin arkadanymış işte vs gibi yorumlar yapabilr
ancak kişi kendisi bilir ne yaşadığını neler çektiğini.
sana sölemek istediklerim şunlar.
kimse mükemml deil ve inan senin bile yerinde olmaki stediğin kişiler ne sıkıntılar yaşıyor kimbilir.bizde bir laf var 'dört duvar sır örtüsü.' derler.kimse kimsenin evinde hangi sorunu yaşadığını bilemez. onun için kendin ne kadar kötü durumda olduğunu düşünmek yerine senden daha kötü durumlarda olan insanları düşün ve kendi haline şükret.:KK34:
sürekli kendini mutsuz istediği gibi bir hayatı olmayan perişan görmek yerine pozitif düşün çok şükür yaşayacak bir evin var mesela
ya o da olmasaydı
ya filmlerde görüdğümz gibi bir cami avlusuna terkedilseydin.
ya ailenini madii durumu kötü olsaydı yiyecek ekemk bile bulamayan nice insan var...
ya dermanı olmayan bir hastalığın olsaydı.Allah korusun.
ya çok kötü bir kaza geçirip felçli yada engelli kalsaydın. vs vs ...

yapman gereken şey haline şükretmek.
her insanın dönem dönem sıkıntıları olduğunu ama bunun geçici olduğunu herşeyin güzel olacağını düşünmek.
insan sıkıntı içindeyken kendi derdini dünyanın en kötü derdi zanneder ama bilmezki daha neler var.bir laf varya
tok olan cümle alemi tok sanar . aç ola alemde ekmek yok sanar. die aynen öle :)
yapmaktan hoşlandığın şeylere ağırlık ver..
kiatp oku müzik dinle vs.
kötü şeyler olduğunda kavga olduğunda kötü bir söz duyduğunda vs. aldırma. tmm de geç.
elbet sennde çok güzel bir mesleğin evin eşin ailen olucak.
olumlu düşün olumlu olsun.
kendine iyi bak unutma ki sen çok değerlisin bu dünyay bir defa geldin ve senden başka bi tane daha yok!!!!!
öpüyorum senii iyi gecelerrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

mrb şeker kız:)
nasılda buldum seni. tüm yazdıklarını okudum. durumlar ortamlar ailler insanların tavırları kişilere göre değişir.
yani bir başkası okuyup enin yazıdklarını off ne varkii hani somut bişi yok yediğin önünde yemedğin arkadanymış işte vs gibi yorumlar yapabilr
ancak kişi kendisi bilir ne yaşadığını neler çektiğini.
sana sölemek istediklerim şunlar.
kimse mükemml deil ve inan senin bile yerinde olmaki stediğin kişiler ne sıkıntılar yaşıyor kimbilir.bizde bir laf var 'dört duvar sır örtüsü.' derler.kimse kimsenin evinde hangi sorunu yaşadığını bilemez. onun için kendin ne kadar kötü durumda olduğunu düşünmek yerine senden daha kötü durumlarda olan insanları düşün ve kendi haline şükret.:KK34:
sürekli kendini mutsuz istediği gibi bir hayatı olmayan perişan görmek yerine pozitif düşün çok şükür yaşayacak bir evin var mesela
ya o da olmasaydı
ya filmlerde görüdğümz gibi bir cami avlusuna terkedilseydin.
ya ailenini madii durumu kötü olsaydı yiyecek ekemk bile bulamayan nice insan var...
ya dermanı olmayan bir hastalığın olsaydı.Allah korusun.
ya çok kötü bir kaza geçirip felçli yada engelli kalsaydın. vs vs ...

yapman gereken şey haline şükretmek.
her insanın dönem dönem sıkıntıları olduğunu ama bunun geçici olduğunu herşeyin güzel olacağını düşünmek.
insan sıkıntı içindeyken kendi derdini dünyanın en kötü derdi zanneder ama bilmezki daha neler var.bir laf varya
tok olan cümle alemi tok sanar . aç ola alemde ekmek yok sanar. die aynen öle :)
yapmaktan hoşlandığın şeylere ağırlık ver..
kiatp oku müzik dinle vs.
kötü şeyler olduğunda kavga olduğunda kötü bir söz duyduğunda vs. aldırma. tmm de geç.
elbet sennde çok güzel bir mesleğin evin eşin ailen olucak.
olumlu düşün olumlu olsun.
kendine iyi bak unutma ki sen çok değerlisin bu dünyay bir defa geldin ve senden başka bi tane daha yok!!!!!
öpüyorum senii iyi gecelerrr:KK16::KK16::KK16::KK16::KK16::KK16:

eşekkür ederim tatlımmmmm çok mutlu oldum inanki dün akşam çok düşündüm canım bugünden itibarende yapmaya koyuldum bişi dendiğinde tmm diyorum hafif gözlerim doluyo ama alışıcam biliyorum kendim için alışmam lazım. Bugün daha bi mutluyum, inş. dahada mutlu olucam canım çok ama cok teşekkür ederimmm öpüyorum seni iyi geceler tatlımmmm :KK16::KK16::KK16:

X