Hayatımı anlatmak istedim. Insallah okursunuz.💔

Ben hayat hikayenizi anlatış tarzınızı ve üslubunuzu değişik buldum sadece. Yoksa elbette güçlü bir kadınsınızdır mutlaka.
"Sizce ben güçlü bi kadın mıyım?" diye sormanız tuhaf.
Bazen insanin bir onay cumlesine ihtiyaci vardir,duymak ister,yeniden yuruyebilmek icin,ben anladim konu sahibini.
KK bu gece beni sasirtti, ters kose yapti resmen:))

Herkes bitmiş bıkkın depresif evlerde sıkılmış haldeyiz bence kimse ben de dahil çok iyi değiliz. Buda bakış açımıza yansıyor. Mesajlar daha olumsuz oluyor haliyle. Sizle alakası yok. Bende okuyunca bir göz devirdim içimden çünkü. Normalde bunu karşımda birisi söylese tabii ki güçlüsün, daha güçlü olacaksın minvalinde şeyler söylerdim eskiden.

Bazen insanin bir onay cumlesine ihtiyaci vardir,duymak ister,yeniden yuruyebilmek icin,ben anladim konu sahibini.
KK bu gece beni sasirtti, ters kose yapti resmen:))
Ya yok bazı konularda oluyor bu KK'da aslında. Eğer ilk yorum iğneler gibi negatifse anında yiyorlar konu sahibini. Yada anlatış tarzını beğenmedilerse. Hepimiz insanız onaylanma ihtiyacı duydu belki de arkadaş. Şöyle güçsüzsün böyle kolaycısın, üzücü gerçekten.

Benim kız kardeşliğin kazanacağına dair ümidim komple bitti 😅

Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama sanırım küçükken babamın batmasından başlayayım. Küçükken babam batti. Aslinda çokta zekiydim . Liseye kazandığım anadolu lisesine gidemedim...
Bizim ilçedeki ticaret mesleğe gittim. Bilgisayar bölümüne gittim. Günde 1 tlyle okula gidiyorum 30 dk yürüyerek. 2010 yılı civarı bu.Babamın hala durumu çok kötü. Dersler için lazım olan bilgisayarı bile garsonluk yaparak almıştım.
Cok iyi bi yerde staj yaptım. Tabiki orda kalamadım. Üniversiteyede gidemedim. Kaldım işsiz ailemin durumu cok kotu. Girdim basit bi işe market sektörü. Ordaykende çalışırken birden karaciğerimden tedavi gördüm ssaçlarım döküldü. Müdürün bana olan o anki ilgisi cezbetti.(10 yas buyuktu)
4 yıl süren iliskimiz oldu benim zaman zaman o kisiye duydugum hissin ask olmadığını anladim . Ilk isim isten cikmak oldu. Defalarca ayrilmak istedim her zaman tehditler etti. Zamanla kurtuldum. 10 bin ortak hesabımizda param vardi onu da vermedi....[ICODE][/ICODE]
Artik ben neyse.kurtulayim yeter dedim.
Su an cagri merkezinde çalışıyorum. Yeni birisi var ailemin onayladigi ailemin tanıştırdığı ve universite okuyorum atamasi olan bir bölüm. 😘 2022de de sınava girecegim.1 yila da evlilik sanki Allah beni yeni bir hayata kavuşturmuş gibi hissediyorum. Sizce de ben güçlü bir kadin miyim ?
Güçlü kadın olup napacan herkes çullanıyor

Ne bileyim tuhaf geldi sorması.
Sormasa söylerdik belki
Ahmet Kaya derdi ki "nereden bileceksiniz"
Nereden bilecektik,basi agriyana saksi cicegi vermek gibi bir durum.
Bazen tek bir sozden,bir bakistan icini okursun karsindakinin,sadece omuzuna dokunursun,iyi gelir...

Güçlü olup olmadığınız konusunda bir şey demeyeceğim fakat bugün onaylanmaya ve güzel şeyler duymaya ihtiyaç duymuş bir kadınsınız belli ki. Yaşadıklarınız ortalama şeyler müthiş başarılara imza atmış değilsiniz ki hiçbirimiz değiliz, ama hayattaysak ve yeniliklere, başarılara, mutluluklara azmimiz varsa elbette güçlüyüz demektir. Siz böyle “güçlü bir kadın mıyım” diye sorunca hikayenizle alakalı beklentiyi artırmışsınız garipsenmesi bundan dolayı olmuş bence.
Sen, ben, biz, hepimiz güçlüyüz. Dilerim ki güzellikler bulsun sizi.

Elbette ki güçlüsün...dilerim seçimlerin hep güzel olur,güzel yerlere gelip
Sevdiklerin tarafından el üstünde tutulup gücünü sorgulamak zorunda kalmazsın
Çünkü gercekten canı yanan biri yapar bunu,cok mutlu ol 😊
Hah kova,yamacima gel yamacima :60:
Yemin ediyorum KK hacklendi sandim bu gece yaaaa.
:sus:Herkeslere biseyler olmus,sanki biri sitenin su sebekesine kolonya katti,korktum bir an hee:eek:

Yanlış kararlar almışsınız öncesinde.. umarım bu yanlıslar simdi size dogru yolu gösterir. Daha önce yaptıgınız hataları yapmazsınız.

Hepimizin içinde bulunduğu yaşam koşulları ve hayat hikayesi çok farklı. Yaşadığınız tüm olumsuzluklara rağmen bir şekilde kendi ayaklarınızın üstünde durmuş olmanız, pes etmeyip üniversite okumanız benim için güçlü bir kadın olduğunuzu gösterir. Bu biraz göreceli bir kavram. Önemli olan sizin ne hissettiğiniz, kendinizi güçlü bir kadın olarak görüyorsanız ne mutlu size

Hah kova,yamacima gel yamacima :KK60:
Yemin ediyorum KK hacklendi sandim bu gece yaaaa.
:sus:Herkeslere biseyler olmus,sanki biri sitenin su sebekesine kolonya katti,korktum bir an hee:eek:
Konu sahibi aslında herkesin hayatında olan zorluklardan bahsediyor da işte gücünü sorguladigina göre ağır geldi belli yani...bugün de bu ilgimi çekiyor benim burda ya 'çerez' diyebileceğimiz geçmiş konular var hep ama atlatamıyor insan demek ki...tabi karşılaştırmak da doğru değil dertleri, bir onay bekleyen bir paylaşım yapan insana da sivrilmek bilemedim...
Dert eşiği bu kadar demek ki şimdilik,ne bu ego tatmini yani

Back