Nerden başlayacağımı bilmiyorum ama sanırım küçükken babamın batmasından başlayayım. Küçükken babam batti. Aslinda çokta zekiydim . Liseye kazandığım anadolu lisesine gidemedim...
Bizim ilçedeki ticaret mesleğe gittim. Bilgisayar bölümüne gittim. Günde 1 tlyle okula gidiyorum 30 dk yürüyerek. 2010 yılı civarı bu.Babamın hala durumu çok kötü. Dersler için lazım olan bilgisayarı bile garsonluk yaparak almıştım.
Cok iyi bi yerde staj yaptım. Tabiki orda kalamadım. Üniversiteyede gidemedim. Kaldım işsiz ailemin durumu cok kotu. Girdim basit bi işe market sektörü. Ordaykende çalışırken birden karaciğerimden tedavi gördüm ssaçlarım döküldü. Müdürün bana olan o anki ilgisi cezbetti.(10 yas buyuktu)
4 yıl süren iliskimiz oldu benim zaman zaman o kisiye duydugum hissin ask olmadığını anladim . Ilk isim isten cikmak oldu. Defalarca ayrilmak istedim her zaman tehditler etti. Zamanla kurtuldum. 10 bin ortak hesabımizda param vardi onu da vermedi....
Artik ben neyse.kurtulayim yeter dedim.
Su an cagri merkezinde çalışıyorum. Yeni birisi var ailemin onayladigi ailemin tanıştırdığı ve universite okuyorum atamasi olan bir bölüm.
![Face blowing a kiss :kissing_heart: 😘](https://cdn.jsdelivr.net/joypixels/assets/8.0/png/unicode/64/1f618.png)
2022de de sınava girecegim.1 yila da evlilik sanki Allah beni yeni bir hayata kavuşturmuş gibi hissediyorum. Sizce de ben güçlü bir kadin miyim ?