- 10 Mart 2010
- 1.236
- 1.712
- 333
- Konu Sahibi gweny chopstick
-
Üniversiteler açılmadı ki yahuöncelikle herkese bol linçler dilerim. kafam o kadar karışık ve o kadar berbat hissediyorum ki yiyeceğim linçler beni daha kötü yapamaz bu yüzden canınız sağolsun.
kısaca kendimden bahsedeyim 27 yaşında doktora öğrencisiyim. bu sene arş görevlisi olduğum üniversitede doktoraya kabul aldım inanılmaz bir mutluluk tabii bunun nasıl bir karmaşa getireceğini bilemezdim.
yazın mülakattayken bir adama denk geldim o da benim gibi mülakata gelmişti neyse orada inanılmaz hoşlandım bu arada yıllardır ilk defa birinden hoşlanmış oldum. hani biri yanınızdan geçtiğinde bile inanılmaz bir çekim hissedersiniz ya, heh işte ondan oldu. buraya kadar problem yok.
geçen haftalarda dersler başladı bir baktım bu da kabul almış sınıf arkadaşı olmuşuz. o kadar sevindim ki onu gördüğüme. bende hissettirdiklerini tarif edemem çok tatlı çok özel şeylerdi. tanıştık falan ama aramızdaki çekim ultra seviyede.o devamlı bana bakıyor ben devamlı ona bakıyorum. sınıfta bir espri geçtiği zaman bile birbirimize bakıp gülüyoruz daha ilk günden. bana ne olduğu hakkında hiçbir fikrim yok çünkü dediğim gibi yıllardır ne ortamlar gördüm asla kendimi kaptırmadım mantık insanıyımdır.bu defa mantığım beni terk etti.kendimi çok zayıf hissediyorum.
gel gelelim zurnanın zırt dediği yere gözüm salak aşıklar gibi öyle kör olmuş ki ikinci gün adamın alyansını fark ettim. etmemle birlikte kendimi çok zavallı ve kötü hissetmeye başladım. bu adam bana hala gülüyor hala benimle flört ediyor molalarda dibimde bitip bitip duruyor bunun farkındayım ama ben bir anda buz kesildim. çıkışlarda arabayla bırakmayı teklif etti reddettim falan. bu konu böylece içimde kapanır diye beklerken kapanmadı arkadaşlar. bir anda yeme içmeden kesilmeler, uykusuzluklar, projelere katılamama, sinir krizleri baş gösterdi. ben hiçbir şey yaşamadığım bu adama köpek gibi bağlanmışım meğerse. başkası yapsa vay adi or* diyeceğim düşüncelere kapılmaya başladım ve ona karşı hissettiğim bu çekimle dersleri daha fazla nasıl sürdürürüm bilmiyorum. kariyerim mahvolacak gibi hissediyorum. görevimin bitmesine bir senem daha var ama arş görevliliğimden istifamı istemeyi de düşünüyorum.
3 senedir kabul almaya uğraştığım doktorayı bırakmayı düşünüyorum. zihnimden atamıyorum. çok sevdiğim dersleri ne dinleyebiliyorum ne anlayabiliyorum. sınıfta neşem falan kalmadı. bana ne olduğu hakkında bir fikrim bile olmadan allah belamı verdi. ilk defa da erkek görmüyorum bu arada kısa sürede çok flörtüm olmuştur fakat uzun zamandır tercihim doğrultusunda yalnızdım. kendime diyorum senin eşinden biri hoşlansa ne hissederdin gibisinden ama yok hayatımda ilk defa salak zihnime söz geçiremiyorum.adamı beynimden atamıyorum. tanımadığım eşine kin besliyorum hakkında kötü şeyler diliyorum. biliyorum yaptığım şerefsizlik. umarım dilediklerim de bana döner. lütfen biriniz bir çare üretebilir mi?
Evli veya nişanlı olmayıpta alyans yüzük takan erkekler gördüm. Bence konu sahibi hormonlarına yenik düşüyor. Bu hayatında ki boşluktan kaynaklanıyor.
Bence bisiler yasamissiniz
Yasak bir şey olduğu için size cazip gelmiş olabilir. Belki bekar biri olsaydı ''tipim değil'' falan diyip önünüze bakacaktınız. Bilemeyiz. Yine de kariyerinizden olmaya değecek bir şey değil. Adamın en ufak kurunda ''evli adamlarla işim olmuyor maalesef.'' deseniz bir daha karşınıza çıkamaz. O da hissetmiş ki kur yapıyor
Valla siz de ayartmayı bir deneyecek havayı ben buradan aldım.adam o kadar tipim ki.. tavırları yürüyüşü ses tonu beni eritebilecek potansiyelde. evli olmasaydı her şey farklı olabilirdi.
Yazdılar mı bilmiyorum sırayla okurken yazmadan edemedim. Siz yaptığınız doktoranın niteliğinin farkındasınız değil mi? Neye 4 sene dayanacaksınız? 1 sene derse gireceksiniz, sonra herkes kendi yoluna. Adamla görev paylaşımı yapın, derste de sunum mu var ne varsa sunar geçersiniz. "Eşli grup" dediğiniz de bana sanki tango eşi.ara veremem ne yazık ki katılım zorunluluğu var. işin kötü yanı eşli gruplar oluşturuldu ve üç derste bu adamla beni grup yaptılar. değiştirmek için itiraz ediyorum hocayla ben kötü oluyorum ne yapacağım hakkında fikrim yok. 4 sene nasıl dayanacağım?
Üzerine atliyacakmiş gibi konuşuyorsunbir iki gün flörtleşme dışında bir şey yaşamadık ama yaşamamak için zor tutuyorum inanılmaz çekiliyorum kendisine
adam o kadar tipim ki.. tavırları yürüyüşü ses tonu beni eritebilecek potansiyelde. evli olmasaydı her şey farklı olabilirdi.
Ne oldu bi gevsedinizbir iki gün flörtleşme dışında bir şey yaşamadık ama yaşamamak için zor tutuyorum inanılmaz çekiliyorum kendisine
Adam gerçekten peşinde dolansa durur mu hiç?Üzerine atliyacakmiş gibi konuşuyorsun
Az daha abartın isterseniz. Derste hocam iki dk çıkar mısınız acayip çekiliyorum arkadaşa deyin mesela.bir iki gün flörtleşme dışında bir şey yaşamadık ama yaşamamak için zor tutuyorum inanılmaz çekiliyorum kendisine
Sizi forumda ara sıra görüyordum, beni rahatsız eden bir enerjiniz vardı, hislerim beni yanıltmadı. Psikolojik hastalığın kokusunu alıyorum yeminlen. Doktora gidin. Acil.
Yüzde yetmiş fake yüzde otuz ciddi sorunlar varAdam gerçekten peşinde dolansa durur mu hiç?
Ya konu tamamen fake ya da flörtlesme hayalde sadece.
Neyinizi beğendiğimi hatırlamıyorum, o görüşünüze katılıp beğenmişimdir, ay bunu bari bu kadar gözünüzde büyütmeyin, alt tarafı yorum beğenmişiz ahahahaho yüzden mi çoğu yorumumu beğeniyordun sayın katip ayrıyetten bismillah foruma üye olalı ne kadar oldu da hemen negatif enerji tanısı koydun ?
Adam gerçekten peşinde dolansa durur mu hiç?
Ya konu tamamen fake ya da flörtlesme hayalde sadece.
İtiraf et katip, konu sahibiyle sende flörtleşiyordun.Neyinizi beğendiğimi hatırlamıyorum, o görüşünüze katılıp beğenmişimdir, ay bunu bari bu kadar gözünüzde büyütmeyin, alt tarafı yorum beğenmişiz ahahahah
Benimle ilgili hislerin nasıl katipcim hemen meraklanıp geldimSizi forumda ara sıra görüyordum, beni rahatsız eden bir enerjiniz vardı, hislerim beni yanıltmadı. Psikolojik hastalığın kokusunu alıyorum yeminlen. Doktora gidin. Acil.
Ya kimlerin kimlerin yorumunu beğeniyorum ben, özelde mevzu yaşadığım bir iki kişinin yorumlarını da arada beğenirim mesela, burda bir çok insan fikirden ibaret benim için.İtiraf et katip, konu sahibiyle sende flörtleşiyordun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?