hayatımı allak bullak eden evli adam

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Çok büyük dram içindesiniz zaten. İkinci gün evli olduğunu öğrendiginiz adam için perisan oldunuz tâbi. Siz perişanken o eşiyle sevişiyordu evinde bunlara dayanmak zor olmalı.

psikolojik geçmişim yok ama bu sene babamı dedemi amcalarımı ve en yakın dostumu çeşitli sebeplerden kaybettim. kısa aralıklarla vefat ettiler. kendim de covid dolayısıyla 3 hafta yoğun bakımda tedavi gördüm. bu süreçte çok da yalnızlaştım. hayatıma kimseyi almak istemedim kafamı toparlamak adına. belki de bunlar ruhen hasar verdi.

Ya kimlerin kimlerin yorumunu beğeniyorum ben, özelde mevzu yaşadığım bir iki kişinin yorumlarını da arada beğenirim mesela, burda bir çok insan fikirden ibaret benim için.

yahu negatif enerji aldığın kişinin yorumlarına da katılmazsın ki neyse. ben senden pozitif almıştım onu söyleyeyim.

Aksine hayatlarına kimseyi almak istemedikleri için böyle yaptıklarını gördüm.

Çok büyük dram içindesiniz zaten. İkinci gün evli olduğunu öğrendiginiz adam için perisan oldunuz tâbi. Siz perişanken o eşiyle sevişiyordu evinde bunlara dayanmak zor olmalı.
Bi saatten sonra bir kadına eve kadar götürmeyi teklif etmeyip oracıkta bırakan kocama şahsen ben kızarım, muhabbet etmeyi bilmeyen barzo kocam olacağına vileda sapına koca derim, lakin bazıları offf nasıl da flörtleşiyo benlen diyo ahahssj

Kadınlar rahatsız etmesin diye takmıştır. Bilirsiniz ki biz kadınlar eli boş erkeği kıstırdığımız yerde... Yazık ne yapsın adamlar da böyle çözüm bulmuş.

Iyi ki yüzük varmış, yüzük olmasa, adam da söylemese ve sonradan öğrenilse üüff üfff

Ve bence karşı taraftan da yanlış anlaşılma var tek taraflı görünen, adam o niyette olsa o yüzüğü taşımaz.

Sonuca gelirsek eline, beline, diline hakim olursan doktoranı sağ salim bitirip adam hakkında da:"Gözümde ne büyümüşş bee" kıvamına gelirsin..

Kusura bakmayın ama ben de inanmadım.
Benim yakın arkadaşım beş ay boyunca biriyle flörtleşti(!) hatta bildiğiniz kız arkadaşları verdi gazı ay biz burdan hissettik adam hep aşık sana diye. Beş ayın sonunda öğrendi nişanlıymış.
Bazı kadınlar ilgilendiğinde karşı tarafın aldığı nefesi kendine yoruyor

Konu zeka belirleme konusu gibi bir konu olmus. Yorum yapanlarin zeka seviyesini olcmek icin mi actiniz? Yoksa konu anlattiginizdan cok farkli daha az linclenmek icin mi boyle anlattiniz? Hangisi?

Aksine hayatlarına kimseyi almak istemedikleri için böyle yaptıklarını gördüm.

Bir insan , bir ilişki yaşamak istemiyorsa yaşamaz. Yüzük koruma kalkanı mı sağlıyor , fantastik filmde değiliz ki.

Bahsettiğiniz adamların genel hayat görüşü, "üzerinde yakalansan inkar et" gibi görünüyor.

Güzelim seni kör kuyularda mı büyüttüler? Bana baktı, gülümsedi, konuştu bunlardan flört mü olur? Daha elle tutulur şeyler gerek. Eğer yazdıkların flört sayılıyosa ülkede birbiriyle flört olmayan insan kalmaz.Ya bir kere başkasıyla flört etmek isteyen evli adam alyans mı takar?

Bir sürü flörtüm oldu yazmıştın ilk mesajında. Flörtlerinin senin flörtün olduğundan haberleri var mıydı şu an ondan şüpheleniyorum

Kadınlar rahatsız etmesin diye takmıştır. Bilirsiniz ki biz kadınlar eli boş erkeği kıstırdığımız yerde... Yazık ne yapsın adamlar da böyle çözüm bulmuş.

Bu yalanı yutturan adama da helal olsun ne diyeyim.

Kadın veya erkek rahatsız edilmemek için yüzük takma fikrini çok anlamsız ve gereksiz buluyorum.

Yüzük bir koruma kalkanı sağlamıyor kimseye. Elinde yüzük olmayınca da kimsenin kapısında kuyruk oluşmuyor. Sanki yüzük değil de kutsal tılsım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…