Wurstria haklısınız evet, insan eskilerin temcit pilavı gibi ısıtılıp önüne gelmesinden hoşlanmayabilir ama burada sevdiğim bir üye zamanında beni konuma yapılan olumsuz yorumlarla ilgili söylediği bir şeyle çok güzel etkilemişti. Anonim bir iç ses gibi düşünün buradaki yorumları veya toplum içinde alabileceğiniz herhangi bir tepki gibi. Sizin de kendinize sorduğunuz veyahut sormaktan dahi çekindiğiniz bir şeyi lak diye sorabiliyor veya söyleyebiliyor buradaki herhangi bir insan. Kimsenin niyeti aslında kimseyi sabote etmek ya da üzmek kırmak değil. Herkes kendince fikir beyan ediyor. Ben de burada cinsellikle ilgili problem yaşadığınız aynı adam mı diye sormuştum mesela. Niyetim konu dışı bir şekilde sizi veya sevgilinizi yargılamak değil, durumu iyi değerlendirip işinize yarayabilecek bir yanıt verebilmekti. Hiçbir kötü niyetim yoktu. Siz de bana gayet nazik yanıt vermiştiniz, ben de iyi dileklerimi iletmiştim. Bu şekilde anlaşılabileceği aklıma gelmemişti. Belki de yeni gelen bir soru, son damla olmuştur. Sinirlerinizin yıpranması beni üzdü. Umarım bunda payım yoktur. Hakkınızda hayırlısını dilerim.