- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Sen neredesinki şuan?Yaz nereden geliyor lutfen soyle fjdkslla bu soğuk havadan kaçmanın bir yolu olmali.
Fasta mi yasiyorsun? Hic bilmiyordum. Ben yazmiyim neresi olduğunu. Turkiye geneli soguk zaten.Sen neredesinki şuan?
Ben gerçi Türkiye de değilim Fasdayim burasıda çok soğuktu yeni ısındı vallahi askılı ile geziyorum evde
Öyle mi? vallahi hiç takib de etmedim hava durumlarını Türkiye'nin..Fasta mi yasiyorsun? Hic bilmiyordum. Ben yazmiyim neresi olduğunu. Turkiye geneli soguk zaten.
Göğüslerimde sarkma olacak benim, ben de bunun farkindayim.Zayıflama yolculuğunda kolaylıklar diliyorum canım ben ilk başladığımda 120 kiloydum bir kadın kafasına koydu mu yapar sonunu getiriryalnız benim kendimde en üzüldüğüm şey göbeğimde blraz sarkma olması olmuştu o yüzden spor yapmıyorsan mutlaka yap tabi senin kilon o kadar değil ama daha diri daha zayıf durursun
Bunu da bilmiyordum, mutlusundur umarim. Hem gurbette olmak hem farkli kültürlü biriyle evlenmis olmak beni bazen zorluyor. Senin keyfin yerindedir dilerim ki.Öyle mi? vallahi hiç takib de etmedim hava durumlarını Türkiye'nin..
Evet ben şuan fas da yaşıyorum doğma büyüme almanya ama evlendikten sonra çok yerde yaşadımsonunda buraya geldik cunki eşim Faslı
İlk ama bunu hayat duzeni haline getirmek olunca kilo korumak da çok rahat oluyor. Alternatiflere gitmiyor el.Merhaba diyetinde başarılar kolaylıklar diliyorum. Size katılıyorum bu şekilde beslenmeyi hayatımızda alışkanlık edinme hem kilo vermede hemde sonrasında iyi olacak. Bende diyete Başlıyorum çabuk sıkılıyorum. Mesela sabah uykudan uyanınca bişeyler hazırlamak yerine o anda hazıe ne varsa ona saldırıyorum. Bunu aşamadım kaç aydır.
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..Bunu da bilmiyordum, mutlusundur umarim. Hem gurbette olmak hem farkli kültürlü biriyle evlenmis olmak beni bazen zorluyor. Senin keyfin yerindedir dilerim ki.
Etmeye çalışıyorum. Arada kaçırdığım oluyor. Ama bu hafta tekrar duzene sokacağım.Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için..
Evet haklısın Türkiye içinde bile binbir çeşit kültür var, insan sevince kültür filan dinlemiyor işte
Ee ne yaptın diyete devam ediyorsun değil mi?
Tamam, bazen olur öyleEtmeye çalışıyorum. Arada kaçırdığım oluyor. Ama bu hafta tekrar duzene sokacağım.
Yeniden fotoğraflarla geleceğim inşTamam, bazen olur öyleBen de yeni düzene soktum sayılır.
Evet evet bekliyorum güzeldi paylaştıkların hem de fikir oluyor, insan bazen ne yiyeceğini bilemiyor.Yeniden fotoğraflarla geleceğim inş
Birlikte fikirleşelimEvet evet bekliyorum güzeldi paylaştıkların hem de fikir oluyor, insan bazen ne yiyeceğini bilemiyor.
Merhaba ahsenimm hoşgeldin sende beraber yapalım işte canım bize iyi gelicektirMerhaba diyetinde başarılar kolaylıklar diliyorum. Size katılıyorum bu şekilde beslenmeyi hayatımızda alışkanlık edinme hem kilo vermede hemde sonrasında iyi olacak. Bende diyete Başlıyorum çabuk sıkılıyorum. Mesela sabah uykudan uyanınca bişeyler hazırlamak yerine o anda hazıe ne varsa ona saldırıyorum. Bunu aşamadım kaç aydır.
Selam. Oncelikle tebrik ederim. 120 kilodan kaca dustunuz ve haftada ortalama kac kg verdiniz?Zayıflama yolculuğunda kolaylıklar diliyorum canım ben ilk başladığımda 120 kiloydum bir kadın kafasına koydu mu yapar sonunu getiriryalnız benim kendimde en üzüldüğüm şey göbeğimde blraz sarkma olması olmuştu o yüzden spor yapmıyorsan mutlaka yap tabi senin kilon o kadar değil ama daha diri daha zayıf durursun
Harikaaa
Seve seveBiraz once kavanoza yulaf hazırladım. Sabaha buradayim. Herkesleri bekliyorum.
My_Moonlight06
@19Temmuzda69um
Ahsen555
UcanSupurge
Melokka
Disipline Girmis BirKadin
E Elif_Eylul
hzlsel
M mina00
A airy-fairy
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?