• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Selam. Oncelikle tebrik ederim. 120 kilodan kaca dustunuz ve haftada ortalama kac kg verdiniz?

Harikaaa
Sağ ol canım 66ya kadar inmiştim ama sonra ayağımı yaktım bir saldım pir saldım sağ olsun kilolar hemencecik geri geldi 73 civarıyım şu an 🥰 haftalık verdiğim kilo değişiyordu aslında ama ortalama 1 kilo diyebilirim

Konuya yorum yapanları etiketledim. Kilo vermek istiyorsaniz tabii ki sizi de davet ediyorum. Ama kilo probleminiz yoksa sohbete de gelebilirsiniz.🥰
Teşekkür ederim canım 20kisi var benim basımda onlarin kilolarini takip ediyorum 😘

Cok guzel, tebrik ederim. Takimlarda var olamadim ya. O günlerde yeterince motive degildim. Simdi iyiyim masallah.
Takimlar kapandi günlükler açıldı 😂
Aman sağlikli sekilde fit yolunda ilerlemeniz dileğiyle :KK36:

Tesekkur ederiz😍
Sağ ol canım 66ya kadar inmiştim ama sonra ayağımı yaktım bir saldım pir saldım sağ olsun kilolar hemencecik geri geldi 73 civarıyım şu an 🥰 haftalık verdiğim kilo değişiyordu aslında ama ortalama 1 kilo diyebilirim
Gecmis olsun . Sagolun😇😇

Kahvaltimla günaydın

Eklentiler

• IMG_20220517_074746.jpg
    IMG_20220517_074746.jpg
    144,8 KB · Görüntüleme: 42
Hazalım nasılsın ?
Uçan süpürge canım sen misin🤭 benim kilolarla başım dertte aldıklarımı veremeden hamile kaldım ama artık yapacak bir şey yok bebişi sağ salim vaktinde doğurayım başka bir şey istemiyorum sonrasında veririz yine🤣😅 sen neler yapıyorsun nasılsın bebiş kocaman olmuştur😍

Back