- 29 Temmuz 2017
- 24.376
- 125.011
- 598
- 36
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Teşekkür ederizHazırladığınız tabaklar çok güzel görünüyor diyete girersem kopya çekeceğim afiyet olsun :)
Çok mutlu etti yorumun.Of sen ona ne bakıyorsun yahu, kaostan besleniyor o ne bilsin sağlıklı yemek ne
Ben çok beğendim menülerini, insan buna alıştı mı gerçekten sağlıksız da bir sey yiyesi gelmiyor
Böyle yağlı ve ağır geliyor yiyince
Max. Canın çekeceği şey tatlı falan oluyor
Zaten kim tatlı sevmez ki
Ben de hamilelikten önce böyle besleniyor sayılırdım
Sağlıksız paketli gıdaları falan çıkartmıştım hayatımdan. Bol yeşillik sebzeşimdi arada da olsa yiyorum sağlıksız ama bu alışkanlık hamilelikte de çok işime yaradı valla
Kilo problemim yok, ama insan bu şekilde beslenince kendini o kadar rahat, dinç ve hafif hissediyor ki.
Menülerini takipteyim paylaş sen
Bayram sonrası diyet tabaklarını beklerizHazırladığınız tabaklar çok güzel görünüyor diyete girersem kopya çekeceğim afiyet olsun :)
Bekliyorum, rengarenk olsun insallah her sayfaBayram sonrası topiğine dadanabilirim başlangıç olarak baya iyi vermişsin devamı da gelir inşallah
Mesajı sayamadığım kadar dolma, üç dilim şu böreği yedikten sonra görmem sjsjjsBekliyorum, rengarenk olsun insallah her sayfabayramda çok abartmamaya çalışalım, ne kadar mümkün olursa
Sabahtan beri yalnızca yulaf gören midem ağlıyor şu an.Mesajı sayamadığım kadar dolma, üç dilim şu böreği yedikten sonra görmem sjsjjs
Kız boşver sen devam et ne güzel görseller di devam et bende yakında paylaşıcam isnhaAllah bayram bir bitsin istediğimi yeyip içemm önceMalum kişi yüzünden konunun tadı kaçtı diye paylaşım yapmiyorum ama devam. Yulaf yiyeceğim birazdan.
Siz baklavaları börekleri yerken ben gram ölçerek yiyemiyorum soryyKız boşver sen devam et ne güzel görseller di devam et bende yakında paylaşıcam isnhaAllah bayram bir bitsin istediğimi yeyip içemm önce
Bak vallaha baklava börek yemedim.. ama yaş pasta yedimSiz baklavaları börekleri yerken ben gram ölçerek yiyemiyorum soryy
Ben de su böreği yicem bana ne
Aynenn öyle doğruBekliyorum, rengarenk olsun insallah her sayfabayramda çok abartmamaya çalışalım, ne kadar mümkün olursa
Gitmedim hayat koşturmacalarim var. Birkaç güne geliyorum.
Benim de öyle ne yalan söyleyeyim yetişemiyorum hiç birşeyeGitmedim hayat koşturmacalarim var. Birkaç güne geliyorum.
Masallah emojisi gelmisBenim de öyle ne yalan söyleyeyim yetişemiyorum hiç birşeye
Yaaa evet ilk MashaAllah imida senden aldım zatenMasallah emojisi gelmisilk sana kullandim. Masallah cok sagliklisin, hayatinda pek cok telas var. Varsin tek sorun yetisememek olsun. Boş durmaktan iyidir.
Yaz nereden geliyor lutfen soyle fjdkslla bu soğuk havadan kaçmanın bir yolu olmali.Yaaa evet ilk MashaAllah imida senden aldım zaten
Evet haklısın canım..
Allah boş durani sevmez. Yaz da geldi ya tatil telaşıda sardı bir yandan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?