- 13 Ocak 2021
- 7.964
- 21.395
- 298
- 33
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
-
Sağ ol canım 66ya kadar inmiştim ama sonra ayağımı yaktım bir saldım pir saldım sağ olsun kilolar hemencecik geri geldi 73 civarıyım şu anSelam. Oncelikle tebrik ederim. 120 kilodan kaca dustunuz ve haftada ortalama kac kg verdiniz?
Harikaaa
BendemiBiraz once kavanoza yulaf hazırladım. Sabaha buradayim. Herkesleri bekliyorum.
@My_Moonlight06
@19Temmuzda69um
@Ahsen555
UcanSupurge
Melokka
@Kurk Mantosuz Madonna
E Elif_Eylul
hzlsel
@mina00
@Aziizaam
Konuya yorum yapanları etiketledim. Kilo vermek istiyorsaniz tabii ki sizi de davet ediyorum. Ama kilo probleminiz yoksa sohbete de gelebilirsiniz.Bendemi
Teşekkür ederim canım 20kisi var benim basımda onlarin kilolarini takip ediyorumKonuya yorum yapanları etiketledim. Kilo vermek istiyorsaniz tabii ki sizi de davet ediyorum. Ama kilo probleminiz yoksa sohbete de gelebilirsiniz.
Diyetisyen misiniz?Teşekkür ederim canım 20kisi var benim basımda onlarin kilolarini takip ediyorum
Yok canim sayfam var 2senedir diyet takimlarindayim cok.kisiyle birlikte zayifladikDiyetisyen misiniz?
Cok guzel, tebrik ederim. Takimlarda var olamadim ya. O günlerde yeterince motive degildim. Simdi iyiyim masallah.Yok canim sayfam var 2senedir diyet takimlarindayim cok.kisiyle birlikte zayifladik
Takimlar kapandi günlükler açıldıCok guzel, tebrik ederim. Takimlarda var olamadim ya. O günlerde yeterince motive degildim. Simdi iyiyim masallah.
Eee şey ben hamileyimBiraz once kavanoza yulaf hazırladım. Sabaha buradayim. Herkesleri bekliyorum.
@My_Moonlight06
@19Temmuzda69um
@Ahsen555
UcanSupurge
Melokka
@Kurk Mantosuz Madonna
E Elif_Eylul
hzlsel
@mina00
@Aziizaam
Tamam sen ne istersen ye ama buraya diyete uygun olmayan yediğin börek baklava fotisi atarsan küserizEee şey ben hamileyim
Ay ne iyi ettin etiketledin hadi beraber motive olalım zihnimi fazla yoruyor şu kilo işiBiraz once kavanoza yulaf hazırladım. Sabaha buradayim. Herkesleri bekliyorum.
@My_Moonlight06
@19Temmuzda69um
@Ahsen555
UcanSupurge
Melokka
@Kurk Mantosuz Madonna
E Elif_Eylul
hzlsel
@mina00
@Aziizaam
Tesekkur ederizBiraz once kavanoza yulaf hazırladım. Sabaha buradayim. Herkesleri bekliyorum.
@My_Moonlight06
@19Temmuzda69um
@Ahsen555
UcanSupurge
Melokka
@Kurk Mantosuz Madonna
E Elif_Eylul
hzlsel
@mina00
@Aziizaam
Gecmis olsun . SagolunSağ ol canım 66ya kadar inmiştim ama sonra ayağımı yaktım bir saldım pir saldım sağ olsun kilolar hemencecik geri geldi 73 civarıyım şu anhaftalık verdiğim kilo değişiyordu aslında ama ortalama 1 kilo diyebilirim
Hazalım nasılsın ?Sağ ol canım 66ya kadar inmiştim ama sonra ayağımı yaktım bir saldım pir saldım sağ olsun kilolar hemencecik geri geldi 73 civarıyım şu anhaftalık verdiğim kilo değişiyordu aslında ama ortalama 1 kilo diyebilirim
Marullar bahçeden mi ? Afiyet olsun canımKahvaltimla günaydın
Aynen, komsumuz verdi sagolsun. Tesekkur ederim ZiyaMarullar bahçeden mi ? Afiyet olsun canım
Keşke onlardan yiyebilsem de atmam kuzum merak etme sjjsjTamam sen ne istersen ye ama buraya diyete uygun olmayan yediğin börek baklava fotisi atarsan küseriz
Saglikla gelsin bebiş
Bahçeli evde büyüdüm burnumda tüttü çocukluğum taze taze afiyet şifa olsun canımAynen, komsumuz verdi sagolsun. Tesekkur ederim Ziya
Uçan süpürge canım sen misinHazalım nasılsın ?
Aslında bende buraya takılayım böylelikle kendimi tutarım ve fazla kilo almam şimdi kalktım daha birazdan kahvaltı fotisi gelecekBiraz once kavanoza yulaf hazırladım. Sabaha buradayim. Herkesleri bekliyorum.
@My_Moonlight06
@19Temmuzda69um
@Ahsen555
UcanSupurge
Melokka
@Kurk Mantosuz Madonna
E Elif_Eylul
hzlsel
@mina00
@Aziizaam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?