• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Of sen ona ne bakıyorsun yahu, kaostan besleniyor o ne bilsin sağlıklı yemek ne :KK53:
Ben çok beğendim menülerini, insan buna alıştı mı gerçekten sağlıksız da bir sey yiyesi gelmiyor
Böyle yağlı ve ağır geliyor yiyince
Max. Canın çekeceği şey tatlı falan oluyor
Zaten kim tatlı sevmez ki 😂
Ben de hamilelikten önce böyle besleniyor sayılırdım
Sağlıksız paketli gıdaları falan çıkartmıştım hayatımdan. Bol yeşillik sebze😍 şimdi arada da olsa yiyorum sağlıksız ama bu alışkanlık hamilelikte de çok işime yaradı valla
Kilo problemim yok, ama insan bu şekilde beslenince kendini o kadar rahat, dinç ve hafif hissediyor ki.
Menülerini takipteyim paylaş sen :KK53:
Çok mutlu etti yorumun.🥰 bayramda ne yedigim belli degil, başkalarinin evinde tabak fotoğrafi çekmek ayip oluyor 😌 sabah yulaf yedim ama akşam bakalim ne yerim.😆 bayram bitsin devam edicem paylaşmaya.💕💕

Hadi foto atın kızlar, iyi gelecek 😍😍

Eklentiler

• IMG_20220502_154500.jpg
    IMG_20220502_154500.jpg
    75,3 KB · Görüntüleme: 43
Kız boşver sen devam et ne güzel görseller di devam et bende yakında paylaşıcam isnhaAllah bayram bir bitsin istediğimi yeyip içemm önce 🤣🤣🤣😜
Siz baklavaları börekleri yerken ben gram ölçerek yiyemiyorum soryy:KK70::KK70::KK70:

Ben de su böreği yicem bana ne:63:

Siz baklavaları börekleri yerken ben gram ölçerek yiyemiyorum soryy:KK70::KK70::KK70:

Ben de su böreği yicem bana ne:63:
Bak vallaha baklava börek yemedim.. ama yaş pasta yedim:KK72: bir de cola içtim:oops: uzun zamandır içmemiştim amaaaaaağğğğ 🤣🤣

Yokk canım şimdi keyfini çıkar tabiki 🤣🤣🤣

Ben onu sen biri geldi ortamı bozdu bende paylaşım yapmadım filan dedim ya ona istinaden dedim boşver senmn devam et diye bu bayram için geçerli degildi aslaaa 🤣🤣🤣🤣:KK59:

Masallah emojisi gelmis😄 ilk sana kullandim. Masallah cok sagliklisin, hayatinda pek cok telas var. Varsin tek sorun yetisememek olsun. Boş durmaktan iyidir.💕
Yaaa evet ilk MashaAllah imida senden aldım zaten 😁

Evet haklısın canım..
Allah boş durani sevmez. Yaz da geldi ya tatil telaşıda sardı bir yandan

Back