• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatımda İlk Kez 1 Haftadan Fazla Sürdürebildiğim Diyetin Günlüğü

Fasta mi yasiyorsun? Hic bilmiyordum. Ben yazmiyim neresi olduğunu. Turkiye geneli soguk zaten.
Öyle mi? vallahi hiç takib de etmedim hava durumlarını Türkiye'nin..

Evet ben şuan fas da yaşıyorum doğma büyüme almanya ama evlendikten sonra çok yerde yaşadım ☺️ sonunda buraya geldik cunki eşim Faslı 😁

Zayıflama yolculuğunda kolaylıklar diliyorum canım ben ilk başladığımda 120 kiloydum bir kadın kafasına koydu mu yapar sonunu getirir🤩🤩 yalnız benim kendimde en üzüldüğüm şey göbeğimde blraz sarkma olması olmuştu o yüzden spor yapmıyorsan mutlaka yap tabi senin kilon o kadar değil ama daha diri daha zayıf durursun🥰

Zayıflama yolculuğunda kolaylıklar diliyorum canım ben ilk başladığımda 120 kiloydum bir kadın kafasına koydu mu yapar sonunu getirir🤩🤩 yalnız benim kendimde en üzüldüğüm şey göbeğimde blraz sarkma olması olmuştu o yüzden spor yapmıyorsan mutlaka yap tabi senin kilon o kadar değil ama daha diri daha zayıf durursun🥰
Göğüslerimde sarkma olacak benim, ben de bunun farkindayim.🥲 Zaten genetikte var. Dik memeli bir aile bireyi tanimiyorum. Bir de kilo kaybiyla hepten boşalacak. Ucretsiz ameliyat olabilsem cok dert etmicem ama bilmiyorum iste.

Öyle mi? vallahi hiç takib de etmedim hava durumlarını Türkiye'nin..

Evet ben şuan fas da yaşıyorum doğma büyüme almanya ama evlendikten sonra çok yerde yaşadım ☺️ sonunda buraya geldik cunki eşim Faslı 😁
Bunu da bilmiyordum, mutlusundur umarim. Hem gurbette olmak hem farkli kültürlü biriyle evlenmis olmak beni bazen zorluyor. Senin keyfin yerindedir dilerim ki.🌿

Merhaba diyetinde başarılar kolaylıklar diliyorum. Size katılıyorum bu şekilde beslenmeyi hayatımızda alışkanlık edinme hem kilo vermede hemde sonrasında iyi olacak. Bende diyete Başlıyorum çabuk sıkılıyorum. Mesela sabah uykudan uyanınca bişeyler hazırlamak yerine o anda hazıe ne varsa ona saldırıyorum. Bunu aşamadım kaç aydır.

Merhaba diyetinde başarılar kolaylıklar diliyorum. Size katılıyorum bu şekilde beslenmeyi hayatımızda alışkanlık edinme hem kilo vermede hemde sonrasında iyi olacak. Bende diyete Başlıyorum çabuk sıkılıyorum. Mesela sabah uykudan uyanınca bişeyler hazırlamak yerine o anda hazıe ne varsa ona saldırıyorum. Bunu aşamadım kaç aydır.
İlk ama bunu hayat duzeni haline getirmek olunca kilo korumak da çok rahat oluyor. Alternatiflere gitmiyor el.

Ben de eskiden oyleydim. Uyaninca üşendim, aksamdan dolma var pasta var diyelim ki, her ikisi de cok rahat kahvaltim olurdu. Artik yapmamaya çalışıyorum. Hemen bi yumurta kaynatiyorum.

21 gun kesintisiz ayni şeyi yapmak, o şeyi alışkanlığa dönüştürüyormuş. Oyle oldu benimki.

Bunu da bilmiyordum, mutlusundur umarim. Hem gurbette olmak hem farkli kültürlü biriyle evlenmis olmak beni bazen zorluyor. Senin keyfin yerindedir dilerim ki.🌿
Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. 🌺😊

Evet haklısın Türkiye içinde bile binbir çeşit kültür var, insan sevince kültür filan dinlemiyor işte 🙈😁

Ee ne yaptın diyete devam ediyorsun değil mi?

Çok teşekkür ederim güzel dileklerin için.. 🌺😊

Evet haklısın Türkiye içinde bile binbir çeşit kültür var, insan sevince kültür filan dinlemiyor işte 🙈😁

Ee ne yaptın diyete devam ediyorsun değil mi?
Etmeye çalışıyorum. Arada kaçırdığım oluyor. Ama bu hafta tekrar duzene sokacağım.

Kahvaltı tabağım 🌺
IMG_20220516_103958.jpg

Merhaba ahsenimm hoşgeldin sende beraber yapalım işte canım bize iyi gelicektir😘

Selam. Oncelikle tebrik ederim. 120 kilodan kaca dustunuz ve haftada ortalama kac kg verdiniz?
Harikaaa

Back