- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Hatta dur şimdi aklıma geldi diyetin adı LCHF light carb high fat açılımı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Size de selam, kolay gelsinYaaa süper birşey yapmışsin çok iyi olmuş benim de fikirlere ihtiyacım var.. özellikle ramazandan sonrası için .. artık kilolara kış kış demek istiyorum
Tövbe tövbe, boşver. İyi gecelerYa kardeşim git o zaman. Ne yapayim yorum yazan ellerini mi tutayim o üyenin? Çok itici bir insansın. Kim bilir kaç yaşındasın ama bir ergen gibi hallerin. Lütfen benimle muhatap olma. Lütfen diyorum. Azıcık olgunsan cevap bile vermezsin.
A.selam Teşekkür ederimSize de selam, kolay gelsin
Benim eşim de senelerdir aralıklı oruc diyetini uyguluyor, hem kilo almıyor hem de kendini çok iyi hissediyor.Bence aralıklı orucu deneyin, en azından bu daha faydalı
Evet kuzum en güzel diyet tarzından birtanesi bence bu LCHF de ikisi beraber bomba gibi oluyor vallahaBenim eşim de senelerdir aralıklı oruc diyetini uyguluyor, hem kilo almıyor hem de kendini çok iyi hissediyor.
Evet olabilirTahıllı ekmek yiyoruz
Malum kişi yüzünden konunun tadı kaçtı diye paylaşım yapmiyorum ama devam. Yulaf yiyeceğim birazdan.pamuk musun nesin nasıl gidiyor, diyete devam mı aynı şekilde?
Boşver ya sen paylaşmaya devam et, sayfa ilerledikçe modun yükselir şuan kaçsın? Güncel 88 diyo ama... İyi bayramlar, afiyet olsunMalum kişi yüzünden konunun tadı kaçtı diye paylaşım yapmiyorum ama devam. Yulaf yiyeceğim birazdan.
Diyetisyendeki tartida 88'dim. Evdeki tartı ondan 1-1,5 kilo kadar fazla gösteriyor. Eşim de farketti. Şu an evdeki tartıda 87,9'um. Ne kadar eksik saymam gerek bilemedigim icin evdekini baz aldim. Sen kaç kilosun nasil gidiyor?Boşver ya sen paylaşmaya devam et, sayfa ilerledikçe modun yükselir şuan kaçsın? Güncel 88 diyo ama... İyi bayramlar, afiyet olsun
Tamam güncellemissin. Benim de iyi gidiyor şükür. 7 kilo verdim 7 haftada. Hep dediğim şey, ne çok hızlı, ne çok yavaş , memnunum ortalamadan ama işte çok zorlanıyorum, son 2 günü saymazsak, son 2 gündür alışıyor gibiyim. 1 mayıstan itibaren ikinci 50 güne başladım ve 7 kilo daha verme planım var. Temmuz u bulabilir belki bu sefer, haftada yarım kg, 300 verdiğim de oluyor. Sen tam kaç günde kaç kg vermiş oldun peki?Diyetisyendeki tartida 88'dim. Evdeki tartı ondan 1-1,5 kilo kadar fazla gösteriyor. Eşim de farketti. Şu an evdeki tartıda 87,9'um. Ne kadar eksik saymam gerek bilemedigim icin evdekini baz aldim. Sen kaç kilosun nasil gidiyor?
Bazen 1 haftada 1,5 kilo, bazen 1 haftada 400 gram. Değişiklik gösteriyor. Keşke öğünlerini paylaşsan, daha cok motive oluruz. Fikir de olur hem.Tamam güncellemissin. Benim de iyi gidiyor şükür. 7 kilo verdim 7 haftada. Hep dediğim şey, ne çok hızlı, ne çok yavaş , memnunum ortalamadan ama işte çok zorlanıyorum, son 2 günü saymazsak, son 2 gündür alışıyor gibiyim. 1 mayıstan itibaren ikinci 50 güne başladım ve 7 kilo daha verme planım var. Temmuz u bulabilir belki bu sefer, haftada yarım kg, 300 verdiğim de oluyor. Sen tam kaç günde kaç kg vermiş oldun peki?
Sen de iyi gidiyorsun paylaşırım tâbi ki. Kahvaltımı yaptım 10 buçuk gibiBazen 1 haftada 1,5 kilo, bazen 1 haftada 400 gram. Değişiklik gösteriyor. Keşke öğünlerini paylaşsan, daha cok motive oluruz. Fikir de olur hem.
Of sen ona ne bakıyorsun yahu, kaostan besleniyor o ne bilsin sağlıklı yemek neMalum kişi yüzünden konunun tadı kaçtı diye paylaşım yapmiyorum ama devam. Yulaf yiyeceğim birazdan.
Hic tatlı sevmemOf sen ona ne bakıyorsun yahu, kaostan besleniyor o ne bilsin sağlıklı yemek ne
Ben çok beğendim menülerini, insan buna alıştı mı gerçekten sağlıksız da bir sey yiyesi gelmiyor
Böyle yağlı ve ağır geliyor yiyince
Max. Canın çekeceği şey tatlı falan oluyor
Zaten kim tatlı sevmez ki
Ben de hamilelikten önce böyle besleniyor sayılırdım
Sağlıksız paketli gıdaları falan çıkartmıştım hayatımdan. Bol yeşillik sebze şimdi arada da olsa yiyorum sağlıksız ama bu alışkanlık hamilelikte de çok işime yaradı valla
Kilo problemim yok, ama insan bu şekilde beslenince kendini o kadar rahat, dinç ve hafif hissediyor ki.
Menülerini takipteyim paylaş sen