- Konu Sahibi Gokyuzummm
Fatih civelekoglunu tavsiye ederim konu sahibi mutlaka dinle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saygı duyuyorum fikrinize, olabilir tabiAyrıntı bilmiyorum yani baba olmakta bi hak eğer her şey yapılmasına rağmen uğraşılıp çaba gösterilmesine rağmen olmuyorsa ve bu kadından kaynaklıysa karşı tarafa ayrılmak istemesinde hak veririm demek istedim
hayatınızda sizi dibe çekenlerden uzaklaşırsanız bence yapabilirsiniz.
ilk postumda da dedim, asla böyle şeylere teşvik etmem kolay kolay
sizin durumunuza çok üzüldüm ve başka bir çözüm gelmedi aklıma
Kimsenin özgüveninizi yıkmasına izin vermeyin ve unutmayın bizim karşı tarafa verdiğimiz enerjiye karşılık onların davranışları gelişir. Kendinizi önemseyin, gerekirse eşinizin size davranışlarının aynını sizde ona yapın. Madem ailesine düşkün sizde politik olun hadi annenlere gidelim hadi kardeşlerini çağıralım gibi ondan önce planlar yapın. Ailesiyle elinizden daha iyi anlaşmaya çalışın. Cinsellik açısındansa siz başlatacaksınız sonuçta bu sizin içinde gerekli birşey ve evlilikte çok önemli.
Fatih civelekoglunu tavsiye ederim konu sahibi mutlaka dinle
Burda tek suçlu ailen. Bu ülkede boşanmak dulkadın olmak ayıp günah suç olduğu sürece kimse mutlu olmayacak. İşin varsa boşan herkesten ayrı düzen kur kendine demesi kolay tabideMerhaba sevgili kk kadınları, içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım şeyleri çoğu kadın gibi burada paylaşıyorum. Sizden ricam yargılamadan sadece bana yardımcı olur musunuz? Ben ikinci bir evliliğimi yaptım. Başlarda her şey çok güzeldi eşimin ilk evliliği. Her şey nasıl bu kadar yolunda ve güzel gitti diyiyordum. Her açıdan öyleydi sadece eşim o süreçte çok az ilgisizdi. Evleneli 5 ay kadar oldu. Suratıma bakmıyor hatta bir aydın cinsel anlamda hiç bir şekilde yaklaşmıyor ilk aydan sonra benim çabamla birliktelik yaşadık. Sadece bu da değil benimle ilgisi alakası yok. Varsa yoksa ailesi. Ailesi ile konuşmak bir yana ailen kelimesini ağzıma alamam o derece. Kızkardeşleri ile birlikte sanki onlar eşiymiş gibi nispet yapma çabası. Kızlardeşlerinin de yaşı var evlenmiyorlar. Malum benim çocuk ile ilgili problemlerim var bunu bilerek evlendi ama bir bebek gördüğünde bile bana surat asıyor asla yaptıklarını kabullenmiyor. Velhasıl yapayalnız kaldım yine ilk evliliğimde olduğu gibi. Aileme bahsettiğimde asla boşanamazsın bir defa insanlara karşı yüzümüzü eğdin bir daha eğdirme ne yaşarsan yaşa çekeceksin dediler. Öylece kalakaldım. Eşimden ailesinden herkesten soğudum.
Çocuk oyuncağı değil evlilik bu madem tahammül edemeyecektin bu işe girişmeyecektin kalacaktın öyle diyorlar. Ailemin de tavrı adam seni almış bu halinle daha ne yapsın şeklindeBurda tek suçlu ailen. Bu ülkede boşanmak dulkadın olmak ayıp günah suç olduğu sürece kimse mutlu olmayacak. İşin varsa boşan herkesten ayrı düzen kur kendine demesi kolay tabide
Bi saniye bu halin ne demek. Bakire değilsin diyemi bu haldeymişin. Resmi olarak seviştin çünkü dimi suçlusun. Hiç evlenmemişler bakire yani ne diyim Allah yardımcın olsun.Çocuk oyuncağı değil evlilik bu madem tahammül edemeyecektin bu işe girişmeyecektin kalacaktın öyle diyorlar. Ailemin de tavrı adam seni almış bu halinle daha ne yapsın şeklinde
İnan’ın onunla alakası yok bu durum karakterle alakalı. Hadi bunda hatam buydu ilk evliliğimde ikimiz de bekarlık. Sadece karakter bozukluğu buBende ikinci evliliğimi hiç evlenmemiş biriyle yaptım ne alaka kendi kaybetti böyle oldu sikdi o da boşanmış oldu bu hayatta ... Kesinlikle karakter meselesi benim ananem iki çocukla taa 1970 senelerinde kendinden iki yaş küçük üç evlenmemiş biriyle evlenmiş ve ömürlerinin sonuna kadar mutlu Mesut yaşadılar rahmetli o kadar harika bir adamdı ananene o kadar saygıliydiki ben üvey dedem olduğunu vefat ettikten sonra öğrendimİnan’ın onunla alakası yok bu durum karakterle alakalı. Hadi bunda hatam buydu ilk evliliğimde ikimiz de bekarlık. Sadece karakter bozukluğu bu
27 yaşındayım bende evliyim.. Allaha şükür bir problemim yok eşimle ama olmayacağı manasına da gelmez tabi ki.. Olursa ben kimsenin ne dediğine bakmam çünkü size de dediğim gibi bu hayatı ben yaşayacağım o bana laf eden, zavallı gibi görecek olan kendini bilmezler değil.. İstersem de 3 kez evlenirim boşanırım kime ne??Çevre dediğim insanların tek derdi kendilerinden sıyrılıp başkaları ile uğraşmak bunun farkındayım. Herkes kendi hayatında kendi dünyasında. İnanın o hayatı o kadar çok benimsiyorlar ki ben imrendiklerini düşünmüyorum çok. Acıyarak bakıyorlar zavallı gibi. O kadar çok yaşadım ki bunu ilk evliliğim bitttiğinde. Siz evli misiniz?
Okuyunca bende o kadar benzettim ki... Gerçekten başarmadim hala ama deniyorum ve inan ailenin yanına dönme boşver kocanın yanına da dönme tek başına mutluysan tek kal bu hayat gelip geçici her gün üzülmeyle geçmiyor ben üç ay evli kaldım hala evliyim ama kağıt üzerinde sadece şuan.. inan üç ay her gün ağladim değdi mi ki adamın umrunda bile olmadı bazen ağladığımi bile farketmedi, küfür dayak aldatma hakaret ailesi... Kimse kusura bakmasın ama biz kimsenin kölesi değilizKarakteriniz ne çok benziyor bana. Gerçekten kapatabildiniz mi kuşağınızı ruhunuzu dışarıya? Evet ben güçlü olmalıyım ama biliyorum ki bu iş biterse yaşadığım büyüdüğüm yerlere artık gidemem
Baba kız ikiside psikologlar ve soru cevap şeklinde olan kısmı çok seviyorum ben.belki sorularda kendinize göre biryer bulabilirsiniz.youtube veya ınstagramdan bakın bence.farkindalik olur.degerli gokyuzummm senin ikinci evlilik noktasında acele etmeni ben yine ailenize bağlıyorum.yalniz sizin anlattıklarınızdan bazı şeyler havada kalıyor.cunku size karşı soğukluk konusunda onu kizdiracak birşey yapmadığınız halde bu adam neden bukadar değişir.biraz kafa karıştırıcı.birde bebeğinizin olmayacağını biliyormuş ama bebek istiyorya nasıl istiyor? Yani sizin tüp bebekle falan olabilirmi bu konudami baskı yapıyor? Bence ya ailesi ikili oynuyor size çok iyi ama arkanızdan eşinizi dolduruyor yavaş yavas çocuk istiyoruz tarzında işliyorlar yada eşinizin aklında yada hayatında başka kadın var.senden ricam biraz aceleci davranmayı bırak.biraz bu ergen adama zaman ver biraz pencereden izliyor gibi evliliğini izle.apartopar destek olmayacak ailene gidip ben ayrılmayı düşünüyorum falan deme.biraz bekle ve bu adam duzelebilirmi bu evlilikte çıkış yolu varmı diye bir zaman tanı hatta bu adamı tanı.sen bu adamı daha tanımıyorsun birşeyler dönüyor farkında değilsin.suanda senin çalışıyor olman bir artı kendine daha çabuk düzen kurarsın ama boşanma fikrini evi terkedip gitme fikrini şimdilik askıya al.hem o süreçte birikim yaparsın belki ve bu adam psikolojik hastami başka birimi var neler dönüyor etrafa bak derim.sonra oylee bir adım atarsinki sen bile şaşırırsın.Mutlaka bakacağım teşekkürler içerik olarak hangi konudan bahşediyor?
Benimki henuz cezasini cekmedi mutlu sanirim mutlu yani hic haberi gelmedi. Vallahi dort gozle bekliyrm ahimin ciktigini duymayi.Aileniz bu süreçte yanınızda oldu mu? Ne kadar zor bu durumlara maruz kalmak. Sanki koca beğenmiyormuşuz gibi davranışlara maruz kalmak. Umarım öbür dünyaya kalmadan bu dünyada en şiddetli şekilde cezasını çeker
O kadar üzüldüm ki ...Net bir şekilde sileceklerini söylediler. Hatta sen de insan içine çıkma artık bu kadar adamı boşayandan bir şey olmazmış. Kendileri neler çekmiş te seslerini çıkarmamışlar. Etrafa bak evlenip mutlu olan kim var ki sen evlilikten mutluluk bekliyorsun.. daha yazarsam devamı çok:)
Sizin söylediklerinize ben de katılıyorum ama çevrenin çok ciddi baskısı oluyor kaldığınız yerde. Tabi ki en önemli şey insanın kendisi27 yaşındayım bende evliyim.. Allaha şükür bir problemim yok eşimle ama olmayacağı manasına da gelmez tabi ki.. Olursa ben kimsenin ne dediğine bakmam çünkü size de dediğim gibi bu hayatı ben yaşayacağım o bana laf eden, zavallı gibi görecek olan kendini bilmezler değil.. İstersem de 3 kez evlenirim boşanırım kime ne??
Aynen öyleBi saniye bu halin ne demek. Bakire değilsin diyemi bu haldeymişin. Resmi olarak seviştin çünkü dimi suçlusun. Hiç evlenmemişler bakire yani ne diyim Allah yardımcın olsun.
Okuyunca bende o kadar benzettim ki... Gerçekten başarmadim hala ama deniyorum ve inan ailenin yanına dönme boşver kocanın yanına da dönme tek başına mutluysan tek kal bu hayat gelip geçici her gün üzülmeyle geçmiyor ben üç ay evli kaldım hala evliyim ama kağıt üzerinde sadece şuan.. inan üç ay her gün ağladim değdi mi ki adamın umrunda bile olmadı bazen ağladığımi bile farketmedi, küfür dayak aldatma hakaret ailesi... Kimse kusura bakmasın ama biz kimsenin kölesi değiliz
Eğer bu evlilik biterse ailem beni siler o memlekete bile bir daha gidemem. Doğuda yaşıyorum. Eşimin maddi durumu iyi özel bir işte çok iyi bir konumda. Ben dolayısıyla aileme maddi destekte bulunabiliyorum. Bu da onlar için önemli. Ben çektim kızkardeşlerin çekiyor herkes çekiyor bir sen misin diyorlar. Tekrar boşanma ihtimalini düşününce resmen panik atak geçiriyorum. Ailesi ile hiçbir sorunum yok. İyi geçiniyoruz. Ama ben şu an evliliğimde dış kapının mandalıyım. Evlendiğim günün ertesi ayından beri tek güzel bir söz duymadım
Baba kız ikiside psikologlar ve soru cevap şeklinde olan kısmı çok seviyorum ben.belki sorularda kendinize göre biryer bulabilirsiniz.youtube veya ınstagramdan bakın bence.farkindalik olur.degerli gokyuzummm senin ikinci evlilik noktasında acele etmeni ben yine ailenize bağlıyorum.yalniz sizin anlattıklarınızdan bazı şeyler havada kalıyor.cunku size karşı soğukluk konusunda onu kizdiracak birşey yapmadığınız halde bu adam neden bukadar değişir.biraz kafa karıştırıcı.birde bebeğinizin olmayacağını biliyormuş ama bebek istiyorya nasıl istiyor? Yani sizin tüp bebekle falan olabilirmi bu konudami baskı yapıyor? Bence ya ailesi ikili oynuyor size çok iyi ama arkanızdan eşinizi dolduruyor yavaş yavas çocuk istiyoruz tarzında işliyorlar yada eşinizin aklında yada hayatında başka kadın var.senden ricam biraz aceleci davranmayı bırak.biraz bu ergen adama zaman ver biraz pencereden izliyor gibi evliliğini izle.apartopar destek olmayacak ailene gidip ben ayrılmayı düşünüyorum falan deme.biraz bekle ve bu adam duzelebilirmi bu evlilikte çıkış yolu varmı diye bir zaman tanı hatta bu adamı tanı.sen bu adamı daha tanımıyorsun birşeyler dönüyor farkında değilsin.suanda senin çalışıyor olman bir artı kendine daha çabuk düzen kurarsın ama boşanma fikrini evi terkedip gitme fikrini şimdilik askıya al.hem o süreçte birikim yaparsın belki ve bu adam psikolojik hastami başka birimi var neler dönüyor etrafa bak derim.sonra oylee bir adım atarsinki sen bile şaşırırsın.
Benimki henuz cezasini cekmedi mutlu sanirim mutlu yani hic haberi gelmedi. Vallahi dort gozle bekliyrm ahimin ciktigini duymayi.
Ailem destek evet ilk once baya etkilendiler ama ben yikilmayinca onlarda yikilmiyo sanirim. Yuvam yikilmasin diye bosanma felan dediler ama ben dayanamayip gelin beni alin dedigim icin geldiler. Suan derslerimle odakliyim. Hic evlenmemis gibiyim ailemin yaninda sukur o yonden.