Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Eşinize ve ailenize birşey demeyeceğim.. İki tarafında çirkinliği zaten ortada.. Ben size kimseyi dinlemeyin demeye geldim.. Siz mutlu değilseniz kimseyi arkanıza alma çabasına girmeyin.. Evladınız yokmuş bu kararı verirken daha rahat olursunuz. Aileniz arkanızda durmazda tek başınıza hayatınızı illa ki idame edebilirsiniz. Bilmiyorum çalışıyor musunuz ama çalışmasanız bile girersiniz bir işe iyi kötü kendi hayatınızı yaşarsınız şuankinden daha mutlu olursunuz..

Unutmayın! O size "ne yaşarsan yaşa çekeceksin" diyen aileniz, siz ağlarken mutsuzluktan ölmeyi beklerken kendi hayatlarına güle oynaya devam edecekler..

Benimde yok zaten çok lazım değiller herkesij kendi hayatı var seni bir dinliyor iki dinliyor üçüncüye dinlemiyor bile sanki.. ben tek yaşamaya başladım koca denen o kişi gitti evden ama kirası bana çok çok fazla ev bakıyorum borcumda çok maalesef yeni düğün yaptık herşeyi ben kendim tek başıma yaptığım için kredi kartlarım full dolu.. ben çok evcimenim, evde insan olsun sevdiğim.. beraber TV izliyim muhabbet edelim yemek yiyelim sarılıp uyuyalım... Tek başıma insan ne yemek yemek istiyor ne eve gitmek duvarlar üzerime üzerime geliyor... Doğu'da yaşamıyorum fakat çevrem kötüde yaklaştı güldüler de sevindiler de.. kapadım kulaklarımı başka çarem yok kendime bakmam lazım kendi kendime yete bilmem lazım para biriktirip bıseyler yapmam lazım kendim için.... Güçlü olmalısın ki kimse sana bişey yapmasın😔

Karakteriniz ne çok benziyor bana. Gerçekten kapatabildiniz mi kuşağınızı ruhunuzu dışarıya? Evet ben güçlü olmalıyım ama biliyorum ki bu iş biterse yaşadığım büyüdüğüm yerlere artık gidemem

Suan ilk gunlere bakarak iyim tabiki. Ama dedigim gibi onun icin yaptiklarimin karsiligini aldatilarak alinca onu unutamiyo insan, o konuda zorlaniyrm. Onca hatasi oldugu halde yuvamiz yikilmasin diye kilini bile kipirdatmayisi aklima geldikce uzuluyrm. Iyiki obur dunya var icimi tek sogutan sey sanirim

Aileniz bu süreçte yanınızda oldu mu? Ne kadar zor bu durumlara maruz kalmak. Sanki koca beğenmiyormuşuz gibi davranışlara maruz kalmak. Umarım öbür dünyaya kalmadan bu dünyada en şiddetli şekilde cezasını çeker

Merhaba sevgili kk kadınları, içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım şeyleri çoğu kadın gibi burada paylaşıyorum. Sizden ricam yargılamadan sadece bana yardımcı olur musunuz? Ben ikinci bir evliliğimi yaptım. Başlarda her şey çok güzeldi eşimin ilk evliliği. Her şey nasıl bu kadar yolunda ve güzel gitti diyiyordum. Her açıdan öyleydi sadece eşim o süreçte çok az ilgisizdi. Evleneli 5 ay kadar oldu. Suratıma bakmıyor hatta bir aydın cinsel anlamda hiç bir şekilde yaklaşmıyor ilk aydan sonra benim çabamla birliktelik yaşadık. Sadece bu da değil benimle ilgisi alakası yok. Varsa yoksa ailesi. Ailesi ile konuşmak bir yana ailen kelimesini ağzıma alamam o derece. Kızkardeşleri ile birlikte sanki onlar eşiymiş gibi nispet yapma çabası. Kızlardeşlerinin de yaşı var evlenmiyorlar. Malum benim çocuk ile ilgili problemlerim var bunu bilerek evlendi ama bir bebek gördüğünde bile bana surat asıyor asla yaptıklarını kabullenmiyor. Velhasıl yapayalnız kaldım yine ilk evliliğimde olduğu gibi. Aileme bahsettiğimde asla boşanamazsın bir defa insanlara karşı yüzümüzü eğdin bir daha eğdirme ne yaşarsan yaşa çekeceksin dediler. Öylece kalakaldım. Eşimden ailesinden herkesten soğudum.
BEnce evlilik yaşayan biri olarak hiç evlenmemiş biriyle evlenerek hata yapmışsınız

Eşinize ve ailenize birşey demeyeceğim.. İki tarafında çirkinliği zaten ortada.. Ben size kimseyi dinlemeyin demeye geldim.. Siz mutlu değilseniz kimseyi arkanıza alma çabasına girmeyin.. Evladınız yokmuş bu kararı verirken daha rahat olursunuz. Aileniz arkanızda durmazda tek başınıza hayatınızı illa ki idame edebilirsiniz. Bilmiyorum çalışıyor musunuz ama çalışmasanız bile girersiniz bir işe iyi kötü kendi hayatınızı yaşarsınız şuankinden daha mutlu olursunuz..

Unutmayın! O size "ne yaşarsan yaşa çekeceksin" diyen aileniz, siz ağlarken mutsuzluktan ölmeyi beklerken kendi hayatlarına güle oynaya devam edecekler..

Annem yıllarca dayak yemiş hakarete maruz kalmış bir kadın. Onun açısından dayak yememek aç kalmamak yeterince memnun edici bir hayat. Çünkü cinsellik şu bu bilmez yaşamamış doğru düzgün. Çalışıyorum bir işim var. Tek korkum çevrenin bana bakışı

hayatımda ilk kez birine bu kadar acı bir şey yazacağım ancak bu hayat sizin. ailenizin kusura bakmayın ama "bir daha yüzümüzü eğemezsin" gibi saçma sapan tutumu sizi bağlamamalı. gerekirse herkesi silip atın ama bu şekilde yaşamayın.
sizin de sevilmeye ve mutlu olmaya hakkınız var.

hayatımda ilk kez birine bu kadar acı bir şey yazacağım ancak bu hayat sizin. ailenizin kusura bakmayın ama "bir daha yüzümüzü eğemezsin" gibi saçma sapan tutumu sizi bağlamamalı. gerekirse herkesi silip atın ama bu şekilde yaşamayın.
sizin de sevilmeye ve mutlu olmaya hakkınız var.

Benim artık hayattan bir umudum yok. Evlilik ilişki çocuk vs eğer evliliğim biterse asla gündemimde hayatımda olmayacak konular. Eğer biterse benim silmeme gerek kalmadan onlar silip atacak zaten beni. Ben artık sevilmek mutlu olmak gibi bir şeye inanmıyorum evlilikte öyle bir şey yok

Benim artık hayattan bir umudum yok. Evlilik ilişki çocuk vs eğer evliliğim biterse asla gündemimde hayatımda olmayacak konular. Eğer biterse benim silmeme gerek kalmadan onlar silip atacak zaten beni. Ben artık sevilmek mutlu olmak gibi bir şeye inanmıyorum evlilikte öyle bir şey yok

yaşadıklarınız yüzünden böyle hissediyorsunuz fakat emin olun her zaman sevmek ve sevilmek var
ailemiz en kıymetlimizdir aslında ama aile olmak birbirinin kararına saygı duymak ve her şartta yanında olmaktır.
işiniz var mı ? geçiminizi sağlayabiliyor musunuz ?

İnan’ın onunla alakası yok bu durum karakterle alakalı. Hadi bunda hatam buydu ilk evliliğimde ikimiz de bekarlık. Sadece karakter bozukluğu bu
İlk evlilik için çocukta olmuyordu demiştiniz eğer çocuk benden kaynaklı olmuyorsa karşı tarafın boşanmasına hak veririm karakter diyorsunuz tanışma süreci olmadan mı evlendiniz gerçi bilmiyorum ne desek boş Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz keşke ikinci evlilik için ince eleyip sık dokusaydınız hakkınızda hayırlısı ama ikinci kez boşanmamış olmak için kendinizi yıpratmayın değmez

İlk evlilik için çocukta olmuyordu demiştiniz eğer çocuk benden kaynaklı olmuyorsa karşı tarafın boşanmasına hak veririm karakter diyorsunuz tanışma süreci olmadan mı evlendiniz gerçi bilmiyorum ne desek boş Allah ne yazdıysa onu yaşıyoruz keşke ikinci evlilik için ince eleyip sık dokusaydınız hakkınızda hayırlısı ama ikinci kez boşanmamış olmak için kendinizi yıpratmayın değmez
İlk evlilikte evlenmeden önce bu durumu bilmiyordum kusura bakmayın ama ne demek haklı. İnsanların başına her şey gelebilir her duruma düşebilir evlilik olumsuzlukta çaba sarfetmeden yüz çevirmek midir? Siz de bir annesiniz sanırım sizin evladınız bu sebeple boşansa bu kadar olumlu karşılar mısınız? Tanışma süreci oldu o süreçte her şey mükemmeldi benim durumumu da bile isteye evlendi. Sağolun inşallah en hayırlısı en doğrusu olur

Annem yıllarca dayak yemiş hakarete maruz kalmış bir kadın. Onun açısından dayak yememek aç kalmamak yeterince memnun edici bir hayat. Çünkü cinsellik şu bu bilmez yaşamamış doğru düzgün. Çalışıyorum bir işim var. Tek korkum çevrenin bana bakışı
Evlenmiş boşanmış ve bekar bir kadına toplum ne gözle bakarsa baksın hiç umursamayın.. O size laf ederler diye düşündükleriniz sizin gibi cesaret edemeyen hayatını bir cacık olmayacak adamlara sözde "mecburen" adayan kadınlar ve o işe yaramaz adamlardan oluşuyor inanın.. Öyle insanlarında sizin için ne düşündüğünün ne önemi var?

Birçoğu ona buna laf ederken inanın ki içten içe cesaretlerine ve kendini özgür bırakan kadınlara imreniyorlar.. Aksini düşünmek zaten insan fıtratına uymuyor kim ister mutsuz olduğu bir hayatı?? Annenize de çok üzüldüm.. Zaten kendisi cesaret edip bi dur diyebilseydi size şuan aynı şeyi söylemezdi..

Kimseyi umursamayın kimse sizden değerli değil. Çevre ne halt yerse yesin ne derse desin bu hayatı siz yaşayacaksınız bir başkası değil.. Ve inanın ki kimse sizin ne yaşadığınızı kendine dert edinmiyor çevre dediğiniz o insanların aslında umrunda bile değilsiniz..

yaşadıklarınız yüzünden böyle hissediyorsunuz fakat emin olun her zaman sevmek ve sevilmek var
ailemiz en kıymetlimizdir aslında ama aile olmak birbirinin kararına saygı duymak ve her şartta yanında olmaktır.
işiniz var mı ? geçiminizi sağlayabiliyor musunuz ?
İşim var kendimi geçindirebilecek kadar. Sevmek sevilmek var ama ben şahsen iki defa boşanmış biriyle tekrar hayat kurmaya çekinirdim. Aile olmak çok zor zaten kimse aile olamadığı için hayat bu kadar zor. Aile dışında zorbacı baskıcı vb her şey olabiliyoruz ama bi aile olamıyoruz 😞

İşim var kendimi geçindirebilecek kadar. Sevmek sevilmek var ama ben şahsen iki defa boşanmış biriyle tekrar hayat kurmaya çekinirdim. Aile olmak çok zor zaten kimse aile olamadığı için hayat bu kadar zor. Aile dışında zorbacı baskıcı vb her şey olabiliyoruz ama bi aile olamıyoruz 😞

bence kendi ayaklarınızın üzerinde durun, yalnız olmak da her zaman kötü değil
hele ki size böyle davranan bir eş ile yaşamaktansa

Evlenmiş boşanmış ve bekar bir kadına toplum ne gözle bakarsa baksın hiç umursamayın.. O size laf ederler diye düşündükleriniz sizin gibi cesaret edemeyen hayatını bir cacık olmayacak adamlara sözde "mecburen" adayan kadınlar ve o işe yaramaz adamlardan oluşuyor inanın.. Öyle insanlarında sizin için ne düşündüğünün ne önemi var?

Birçoğu ona buna laf ederken inanın ki içten içe cesaretlerine ve kendini özgür bırakan kadınlara imreniyorlar.. Aksini düşünmek zaten insan fıtratına uymuyor kim ister mutsuz olduğu bir hayatı?? Annenize de çok üzüldüm.. Zaten kendisi cesaret edip bi dur diyebilseydi size şuan aynı şeyi söylemezdi..

Kimseyi umursamayın kimse sizden değerli değil. Çevre ne halt yerse yesin ne derse desin bu hayatı siz yaşayacaksınız bir başkası değil.. Ve inanın ki kimse sizin ne yaşadığınızı kendine dert edinmiyor çevre dediğiniz o insanların aslında umrunda bile değilsiniz..
Çevre dediğim insanların tek derdi kendilerinden sıyrılıp başkaları ile uğraşmak bunun farkındayım. Herkes kendi hayatında kendi dünyasında. İnanın o hayatı o kadar çok benimsiyorlar ki ben imrendiklerini düşünmüyorum çok. Acıyarak bakıyorlar zavallı gibi. O kadar çok yaşadım ki bunu ilk evliliğim bitttiğinde. Siz evli misiniz?

İlk evlilikte evlenmeden önce bu durumu bilmiyordum kusura bakmayın ama ne demek haklı. İnsanların başına her şey gelebilir her duruma düşebilir evlilik olumsuzlukta çaba sarfetmeden yüz çevirmek midir? Siz de bir annesiniz sanırım sizin evladınız bu sebeple boşansa bu kadar olumlu karşılar mısınız? Tanışma süreci oldu o süreçte her şey mükemmeldi benim durumumu da bile isteye evlendi. Sağolun inşallah en hayırlısı en doğrusu olur
Ayrıntı bilmiyorum yani baba olmakta bi hak eğer her şey yapılmasına rağmen uğraşılıp çaba gösterilmesine rağmen olmuyorsa ve bu kadından kaynaklıysa karşı tarafa ayrılmak istemesinde hak veririm demek istedim

Çalışıyorum işim var. Ama kaldırabilecek miyim yapayalnız toparlayabilecek miyim bilmiyorum

hayatınızda sizi dibe çekenlerden uzaklaşırsanız bence yapabilirsiniz.
ilk postumda da dedim, asla böyle şeylere teşvik etmem kolay kolay
sizin durumunuza çok üzüldüm ve başka bir çözüm gelmedi aklıma

Kimsenin özgüveninizi yıkmasına izin vermeyin ve unutmayın bizim karşı tarafa verdiğimiz enerjiye karşılık onların davranışları gelişir. Kendinizi önemseyin, gerekirse eşinizin size davranışlarının aynını sizde ona yapın. Madem ailesine düşkün sizde politik olun hadi annenlere gidelim hadi kardeşlerini çağıralım gibi ondan önce planlar yapın. Ailesiyle elinizden daha iyi anlaşmaya çalışın. Cinsellik açısındansa siz başlatacaksınız sonuçta bu sizin içinde gerekli birşey ve evlilikte çok önemli.

Back