- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Konu sahibi her iki esimi de ben sectim dediniz. Ikinci esinizle nasil tanistiniz ve evlenene kadar birbirinizi ne kadar tanidiniz?
Bizim kadinlarimiz maalesef cinselligi büyük bir günah, bir yalnis olarak gördükleri icin evlenecekleri adamlarla (ki bu ömrünüzü gecirmeyi planliyorsunuz demek) iliski yasamiyorlar, sonra da adamin aseksüel veya bilmem ne oldugunu evlilikte ögreniyorlar.
Karı koca arasında ses kayıtları kabul oluyor, eğer başka şekilde kanıtlama imkanın yoksa, olaylar yaşanırken yanınızda bi şahit yoksa vs... Araştırın derim, ailenizi değil gerektiğinde mahkemeyi inandırmak için. Bence gizliden bi avukatla görüşün o neler yapmanız gerektiğini size anlatır
Çok net bir şey söyleyeceğim; İster 2. Evlilik olsun ister 22. Mutsuzsanız huzursuzsanız boşayın. El alem istediğini konuşsun. Ne kadar önemli?
Evet anlıyorum ama ailenize mutsuz olduğunuzu anlatmaya çalışın. Ne yaparsanız başlarının öne eğileceğini anlatın. Durumu normalleştirmeye çalışın çok zor biliyorum. Sırf boşandınız diye sizi silecek halleri yok ama ya, vallahi üzüldüm.Şöyle düşünün ben kendim öyle büyüdüm. Her zaman elalem(komşu akraba çevre) denen insanlara karşı sorumlu yetiştirildim. Aman bize laf getirme aman başımı eğdirme. Şu an da da aynı şeyler. Benim için şöyle bir önemi var çok yalnız kalacağımı biliyorum etrafımda kimse olmayacak
Nasıl çözülür onlar peki bir kitap bir psikolog tavsiye bekliyorum.Kişi bilinçaltındaki kodlamaları, yanlış biriktirdiklerini düzeltmediği sürece 50kezde evlense aynı sorunları yaşar. Önce o kodları çözmeniz gerek
Net bir şekilde sileceklerini söylediler. Hatta sen de insan içine çıkma artık bu kadar adamı boşayandan bir şey olmazmış. Kendileri neler çekmiş te seslerini çıkarmamışlar. Etrafa bak evlenip mutlu olan kim var ki sen evlilikten mutluluk bekliyorsun.. daha yazarsam devamı çok:)Evet anlıyorum ama ailenize mutsuz olduğunuzu anlatmaya çalışın. Ne yaparsanız başlarının öne eğileceğini anlatın. Durumu normalleştirmeye çalışın çok zor biliyorum. Sırf boşandınız diye sizi silecek halleri yok ama ya, vallahi üzüldüm.
Senin gibi bende ikinci evliliğim herşeye katlanmak zorundayım diye hem ailemden hem çevremden göre duya kendimide öyle kabullendirmistim şimdi bakıyorum da insanlar bir iki canını sıkıyor geçiyor mutlusun yine ama adam her gün canını sıkıyor ve üzüyor her gün böyle geçmez ve sorunlar çıkmaya başladı mı katlana katlana devam ediyor çünkü karşında yanlış yaptığını seni uzdugunu bile anlamayan kabul etmeyen bir adam var
Bahsettiğim söylenemez bir aydır başlarda sabah akşam sonrasında giderek bazen olmadık zamanlarda anlamsızca ağlamaya başlıyorum, uyuyamıyorum, saçlarımda beyazlar çok arttı, iki haftadır dudaklarım hep uçuk içinde... Ama ben dayak yiyordum küfür hakaret ailesi zaten bana ikinci el muamelesi yapıyor ki evlenene kadar laf söyleyemeyen adam evlendikten sonra aileci oldu.. ağladım üzüldüm kendi kendime ama ona bittiğine gittiğine değil başarısızlık insanların konuşmaları kim bilir benim hakkım da neler söylüyorlar düşünceleri... Sonrasında bıraktım her yerden engelledim aradı açmadım.. sahte hesaptan girip bakardım bıraktım çıkardım hayatımdan olmadıysa olmadı dedim benden değerli mi evliyken o kadar üzüldüm bitti şimdi de mi üzüleyim sonra ne olacak saçlar beyaz çökmüş gözler sen bu musun dedim ya kalk hayatını yaşa işe verdim kendimi hayaller kurdum güzel bir tatil yapacağım kendime araba alacağım vs vs o arkandan konuşanlar ne kadar güçlü olduğumu göstereceğim ben değil onlar beni kaybetti iki çok yakın arkadaşım var onlarla konuşuyorum bir tek bir de burda forumda onun dışında kimseyle görüşüp konuşmuyorum kimsenin canımı sokmasını izin vermiyorum ve inan geçiyorAh ne güzel ifade etmişsiniz.. sonra biz aşırı duygusal oluyoruz. Siz ne durumdasınız? Nasıl başettiniz hayalkırıklıklarınızla?
Ailenize para göndermeyi bırakın. Maaşınızı biriktirin.Şu an biraz birikim yapmaya çalışıyorum. İlk evliliğim bittiğinde beş parasız sap gibi ortada kalmıştım. Ailesiyle konuşamam çünkü öyle bir anlatıyorlar ki çocuklarını dünyada yaratılan en muhteşem varlık gibi. Anne oğul birbirine nasıl aşık gibi bakıyor bir görseniz. Annesine kız kardeşlerine güzel sözler iltifatlar edebiliyor gülüyor eğleniyor
Adil Yıldırım ve Esra Ezmeci'yi takip edin belki yolunuza ışık tutabilirlerMerhaba sevgili kk kadınları, içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım şeyleri çoğu kadın gibi burada paylaşıyorum. Sizden ricam yargılamadan sadece bana yardımcı olur musunuz? Ben ikinci bir evliliğimi yaptım. Başlarda her şey çok güzeldi eşimin ilk evliliği. Her şey nasıl bu kadar yolunda ve güzel gitti diyiyordum. Her açıdan öyleydi sadece eşim o süreçte çok az ilgisizdi. Evleneli 5 ay kadar oldu. Suratıma bakmıyor hatta bir aydın cinsel anlamda hiç bir şekilde yaklaşmıyor ilk aydan sonra benim çabamla birliktelik yaşadık. Sadece bu da değil benimle ilgisi alakası yok. Varsa yoksa ailesi. Ailesi ile konuşmak bir yana ailen kelimesini ağzıma alamam o derece. Kızkardeşleri ile birlikte sanki onlar eşiymiş gibi nispet yapma çabası. Kızlardeşlerinin de yaşı var evlenmiyorlar. Malum benim çocuk ile ilgili problemlerim var bunu bilerek evlendi ama bir bebek gördüğünde bile bana surat asıyor asla yaptıklarını kabullenmiyor. Velhasıl yapayalnız kaldım yine ilk evliliğimde olduğu gibi. Aileme bahsettiğimde asla boşanamazsın bir defa insanlara karşı yüzümüzü eğdin bir daha eğdirme ne yaşarsan yaşa çekeceksin dediler. Öylece kalakaldım. Eşimden ailesinden herkesten soğudum.
Eşim de doğulu. Konuştuk tabi ki durumu bilerek evlendi. Biraz daha zaman vereceğim olmazsa yapacağım şey buEşin nereli. Sadece çocuk için evlendiyse bu durumu sizinle konuşmadan mı evlendiniz. Alın önünüze açık açık konuşun. Eğer memursanız zaten boşanıp istediğin bir ile gidebilirsin. Bu eziyeti çekme derim
Benim de ilk evliliğim bittikten sonra saçlarımda beyazlar çıkmıştı..benim doğru düzgün arkadaşım da yok. Doğuda mı yaşıyorsunuz? Çevreniz size tekrar kötü yaklaşmaya başladı mı? O kadar korkutuyor ki bunlar beni. Ailenizin tutumu nasıl birlikte mi yaşıyorsunuz? Çok teşekkürlerBahsettiğim söylenemez bir aydır başlarda sabah akşam sonrasında giderek bazen olmadık zamanlarda anlamsızca ağlamaya başlıyorum, uyuyamıyorum, saçlarımda beyazlar çok arttı, iki haftadır dudaklarım hep uçuk içinde... Ama ben dayak yiyordum küfür hakaret ailesi zaten bana ikinci el muamelesi yapıyor ki evlenene kadar laf söyleyemeyen adam evlendikten sonra aileci oldu.. ağladım üzüldüm kendi kendime ama ona bittiğine gittiğine değil başarısızlık insanların konuşmaları kim bilir benim hakkım da neler söylüyorlar düşünceleri... Sonrasında bıraktım her yerden engelledim aradı açmadım.. sahte hesaptan girip bakardım bıraktım çıkardım hayatımdan olmadıysa olmadı dedim benden değerli mi evliyken o kadar üzüldüm bitti şimdi de mi üzüleyim sonra ne olacak saçlar beyaz çökmüş gözler sen bu musun dedim ya kalk hayatını yaşa işe verdim kendimi hayaller kurdum güzel bir tatil yapacağım kendime araba alacağım vs vs o arkandan konuşanlar ne kadar güçlü olduğumu göstereceğim ben değil onlar beni kaybetti iki çok yakın arkadaşım var onlarla konuşuyorum bir tek bir de burda forumda onun dışında kimseyle görüşüp konuşmuyorum kimsenin canımı sokmasını izin vermiyorum ve inan geçiyor
Adil Yıldırım ve Esra Ezmeci'yi takip edin belki yolunuza ışık tutabilirler
Ailenize para göndermeyi bırakın. Maaşınızı biriktirin.
Ailenize para göndermeyi bırakın ama olur mu? Beş kuruş koklatmayin, lütfen.Biraz borçlarım var birtikten sonra kendime yatırım yapacağım
Benimde yok zaten çok lazım değiller herkesij kendi hayatı var seni bir dinliyor iki dinliyor üçüncüye dinlemiyor bile sanki.. ben tek yaşamaya başladım koca denen o kişi gitti evden ama kirası bana çok çok fazla ev bakıyorum borcumda çok maalesef yeni düğün yaptık herşeyi ben kendim tek başıma yaptığım için kredi kartlarım full dolu.. ben çok evcimenim, evde insan olsun sevdiğim.. beraber TV izliyim muhabbet edelim yemek yiyelim sarılıp uyuyalım... Tek başıma insan ne yemek yemek istiyor ne eve gitmek duvarlar üzerime üzerime geliyor... Doğu'da yaşamıyorum fakat çevrem kötüde yaklaştı güldüler de sevindiler de.. kapadım kulaklarımı başka çarem yok kendime bakmam lazım kendi kendime yete bilmem lazım para biriktirip bıseyler yapmam lazım kendim için.... Güçlü olmalısın ki kimse sana bişey yapmasınBenim de ilk evliliğim bittikten sonra saçlarımda beyazlar çıkmıştı..benim doğru düzgün arkadaşım da yok. Doğuda mı yaşıyorsunuz? Çevreniz size tekrar kötü yaklaşmaya başladı mı? O kadar korkutuyor ki bunlar beni. Ailenizin tutumu nasıl birlikte mi yaşıyorsunuz? Çok teşekkürler
Suan ilk gunlere bakarak iyim tabiki. Ama dedigim gibi onun icin yaptiklarimin karsiligini aldatilarak alinca onu unutamiyo insan, o konuda zorlaniyrm. Onca hatasi oldugu halde yuvamiz yikilmasin diye kilini bile kipirdatmayisi aklima geldikce uzuluyrm. Iyiki obur dunya var icimi tek sogutan sey sanirimKendime o kadar çok kızıyorum ki ailemin ne olduğunu biliyordum sonuçta çok düşünmeliydim. Şu an nasılsınız?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?