Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Aynen öyle suçlu olan sen değilsin canım

Bastan aşağı saçmalıklarla dolu bu tutum.
Kafamda oturtmaya çalışıyorum oturtamadım.

2. Evliliğimiz olduğunu çocuk probleminiz olduğunu bile bile sizinle evlenen adama bu kadar kısa sürede ne oldu?

Kimseyle sorun yaşamadık diyorsunuz.

Ailesi sizi basta istememiş miydi?
Acaba onları kırıp evlenmek rahatsız mi etti sonradan.
Pişman mi oldu?

Eşinizin size bakışında bir sıkıntı var bence farkında olmadan biraz hayatınızı zor falan mı anlattınız hani şu cevaptan sonra pardon sen sorunlu musun senden önce ben dayak mı yiyordum aç açıkta mıydım ? Zaten istediğim yiyip içip üstüne de bir güzel keyif yapıyordum sayende o keyifte gitti diyemediniz mi ? Eşinizin evliliğe bakışı ya çok saçma ya siz farkında olmadan çok mağduru oynadınız ki bu adamın sizle evli olması bile adam açısından size sunulan büyük bir lütuf geliyor

Kişi bilinçaltındaki kodlamaları, yanlış biriktirdiklerini düzeltmediği sürece 50kezde evlense aynı sorunları yaşar. Önce o kodları çözmeniz gerek

Aile ile ilgili istememe gibi bir sorun olmadı aksine iyi bir ilişkimiz var aileyle. Bu konuda annesi benimle özel konuşmuştu hayatta herkes her şeyi yaşayabilir bu durum bizim için sorun değil diye. Kendisi pişman olmuş olabilir ama sebebi ne olabilir onu da ben bilmiyorum

Hayır aksine benim hayatıma özenirdi. Çok hareketli tempolu güzel bir yaşantım vardı. Söylediğiniz soruları sormalıydım o anın şokuyla aklıma gelmedi dondum kaldım. Hiçbir şekilde mağduru oynamadım ki beni zaten çok güçlü görür. Bence evliliğe bakışında sıkıntı var ve sebebi her neyse bana da lütuf gibi gördüğü ihtimali yakın geliyor

Ben sizin yerinizde olsam alırım karşıma derim ki
Senin bu evliliğe pişman olduğunu düşünüyorum sayende ben de pişmanım anlaşmalı boşanmak istiyorum.
Hemen şimdi adliyeye gidelim.
Ailemin ya da başkalarının fikrinin önemi yok.
Şükür çalışan kadınım kimseye ihtiyacım yok.
Huzur , mutluluk bulamadigim yerde durmam.
Hiç başka bir şey konuşmaya gerek yok.

Aynen bunları söyleyin.
Bakin bakalım tepkisi ne olacak.

Sizi bu kadar ezen bir aileye destek olmayın, vermeyin paranızı
Birikim yapıp kenara koyun, eliniz güçlü olsun, onlara muhtaç olmayın

Siz delil toplamaya bakın size psikolojik şiddet uyguladigina dair, baş basayken konuşmaya çalıştığınızda kayda alin caktirmada falan. Adamın zihniyeti, sizi nasıl gördüğü ortaya çıksın. Para biriktiriyomussunuz zaten. Ailenize falan da para göndermeyin öyle aileye bi de destek mi oluyosunuz. Alın o parayı kenara koyun, sıkıca korunun hamile kalmayın. Bu iş olmayacak belli, adam sizi çaresiz görüyor bu davranışlar burda kalmiycak, fiziksel şiddete bile varacak belki. Şimdi ne varmış dayak mi yiyosun diyen adam, o zaman da aç mısın açıkta misin, herkes dayak yiyo ama cekiyolar diycek. Siz yolunuzu yapın, sonra da eyvallah etmeden çeker gidersiniz.

Blöf yapsanız boşanacağım diye tepkisi ne olur

Bu tiplerden 2 farkli evlilikte gordum ikisi de 1 yil icnde sonlandi. Birikiminizi yapip kndnzi hazr hissettgnzde gidin. Bu arada da sonradan keske sunu da deneseydim diyeblcgnz bsey varsa deneyin..yoksa da cogu kisi gbi rol keserek devam edin bi sure. Zamani gelince, kndnzi hazr hssedince arknza bile bakmadan gidin

Konu sahibi her iki esimi de ben sectim dediniz. Ikinci esinizle nasil tanistiniz ve evlenene kadar birbirinizi ne kadar tanidiniz?
Bizim kadinlarimiz maalesef cinselligi büyük bir günah, bir yalnis olarak gördükleri icin evlenecekleri adamlarla (ki bu ömrünüzü gecirmeyi planliyorsunuz demek) iliski yasamiyorlar, sonra da adamin aseksüel veya bilmem ne oldugunu evlilikte ögreniyorlar.

Aklımdan sürekli bu eylemler geçiyor ama acaba zamanı mı biraz daha beklemeli miyim diye karar veremiyorum.

Sizi bu kadar ezen bir aileye destek olmayın, vermeyin paranızı
Birikim yapıp kenara koyun, eliniz güçlü olsun, onlara muhtaç olmayın

En başlarda annem yani benim kötülüğümü ister mi hiç diye düşündüm. Sonra elalem madem benim üzerimde komşuya akrabaya ne cevap vereceğini düşünüyorsa demek ki benim bir önemim yok dedim

Ses kaydı alsam bile ne olacak ki? Ailemin düşüncesi belli mahkemede de bu şekilde kanıtlar kabul edilmez. Ben canım çıkana kadar dayak yemeyene kadar dibine kadar aldatılmayana kadar her şeye katlan diyecek herkes. Çünkü onun da ailesi ne var erkektir söyler böyle şeyler diyecek

Karı koca arasında ses kayıtları kabul oluyor, eğer başka şekilde kanıtlama imkanın yoksa, olaylar yaşanırken yanınızda bi şahit yoksa vs... Araştırın derim, ailenizi değil gerektiğinde mahkemeyi inandırmak için. Bence gizliden bi avukatla görüşün o neler yapmanız gerektiğini size anlatır

Benim de kafamdaki bu aslını isterseniz. Dediğiniz gibi keşke dememek için her şeyi yapıyorum bu defa

Evet babam öyle. Hayatımızın hiçbir yerinde olmadı zaten. Var ama yok. Kendimi toparlayıp yapmaya çalışacağım bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…