- 23 Ekim 2017
- 924
- 843
- 53
- Konu Sahibi Gokyuzummm
-
Kac yasindasin? Calisiyor musun? Böyle bir aileye tek bir kurus dahi verme, onlara verecegin parayi at bir köseye dursun, esine de söyleme.
Nerden biliyosun ilk esinin mutlu oldugunu yani haber alabiliyomusn. Benim ilk esim cok cekti benden sonra. Surekli sosyal medyadanda yazdi bana helallik istedi. Bende o inancdayim eden bulur elbet ama insAllah tez zamandaBenim de ilk eşim gayet mutlu. Ama ben biliyorum ki kimsenin yaptıkları yanına kalmaz. Bir yerde bir şey olur mutlaka. Ailenin destek olması çok büyük bir nimet
Mesleginiz ne ?33 yaşındayım çalışıyorum. Ailemden ümidi kestim zaten son duyduklarımdan sonra. Birikim yapmaya başlayacağım ufak ufak
33 yaşındayım çalışıyorum. Ailemden ümidi kestim zaten son duyduklarımdan sonra. Birikim yapmaya başlayacağım ufak ufak
Ayrıldıktan kısa süre sonra evlenmişti. O zamanlar duymuştum ailesinin de kendinin de çok mutlu olduğunu. Benden helallik falan da istemedi:) ama ben biliyorum bana çektirdiklerinin bir bedeli olacakNerden biliyosun ilk esinin mutlu oldugunu yani haber alabiliyomusn. Benim ilk esim cok cekti benden sonra. Surekli sosyal medyadanda yazdi bana helallik istedi. Bende o inancdayim eden bulur elbet ama insAllah tez zamanda
Mesleginiz ne ?
Etrafindan dolayi su an sadece Para biriktir diyebiliyorum.
Cocuk icin sorunlarim var Demissin, ne gibi sorunlar?
Para biriktir, mümkünse hemen cocuk yapma ve ne olur herseyden önce kendini sev kendine kiymet Ver. O telefonla Mi oynuyor oynasin, sende git Sana ne iyi geliyorsa onu Yap. O desin bu kadin niye gelmiyor yanima diye. Ailesiyle sorunum yok demissin, ailesyle sohbet et gül eglen keyfini cikar madem sana zararlari yok
Ne guzel mesleginizde varmis. Ahh keske bu sans bendedd olsaydiMemur olarak çalışıyor bir kurumda
Olur neden olmasın ben de sizin gibi çalışarak oluşturdum bu durumu. Ne olur vazgeçmeyin iş konusunda kendinizden.Ne guzel mesleginizde varmis. Ahh keske bu sans bendedd olsaydi
Yok suan istekliyim derslerime calisiyorm okuyorm ama zaman zaman zor bu is kolay kolay memur olamassin cok asamalari var demekden kendimi alikoyamiyrmOlur neden olmasın ben de sizin gibi çalışarak oluşturdum bu durumu. Ne olur vazgeçmeyin iş konusunda kendinizden.
İş konusunda her şey ilk adımla başlar sonra devamı gelir, ben iki üniversite okudum bu yaşa kadar. Birini normal diğerini uzata uzata okudum ama bitti,bitecek. Örgün olarak ebe ya da hemşire bölümlerini okuma fırsatın var mı? İş imkanı çok fazlaYok suan istekliyim derslerime calisiyorm okuyorm ama zaman zaman zor bu is kolay kolay memur olamassin cok asamalari var demekden kendimi alikoyamiyrm
Örgun olarakyok maalesef. Evet okuma sansimolsaydi o meslekleri secerdim onu acikİş konusunda her şey ilk adımla başlar sonra devamı gelir, ben iki üniversite okudum bu yaşa kadar. Birini normal diğerini uzata uzata okudum ama bitti,bitecek. Örgün olarak ebe ya da hemşire bölümlerini okuma fırsatın var mı? İş imkanı çok fazla
Evlenmeden önce aç açıkta mıydınız? Eşinizin çıta yerlerde, bir kadına evlilikte layık gördüğü standart dayak yememek, aç açıkta olmamak. Böyle kafadaki bir adamdan bir cacık olmaz.Her iki eşimi de ben seçtim. İlkinde yanlış tercih yaptın artık boşanma gibi bir durumun olamaz dediler. Bir süredir ailemle görüşmüyorum eşimin haberi yok tabi ki bundan. Çalışıyorum ama ilk evliliğimin bitmesinden sonra da etraftaki erkeklerin farklı yaklaşmaya çalışması vs psikolojimi çok bozmuştu. Annemin o konuşmaları canımı çok acıttı. Aklımdan çıkmıyor. Eşimle konuşmaya çalıştım dayak yemiyorsun aç değilsin açıkta değilsin istediğini yiyip içiyorsun daha ne derdin var oldu cevap
Değildim gayet te toparlanmış hayatıma bakıyordum güzelce. Zamanı geldiğinde gereken ne varsa yapacağımEvlenmeden önce aç açıkta mıydınız? Eşinizin çıta yerlerde, bir kadına evlilikte layık gördüğü standart dayak yememek, aç açıkta olmamak. Böyle kafadaki bir adamdan bir cacık olmaz.
Evet canım benimde ikinci evliliğimdi.. yorumlarını okudum da bence benimde sorunlarım var dediğin gibi bir sorunluyu bırakıp başka bir sorunluyu almışım bendeUmarım bu dünyada en ağır şekilde bedelini öderler artık eskisi kadar iyi olamıyorum insanlara karşı. Sizin de ikinci evliliğiniz miydi?
Ve seçerken de kendimi ikna etmişim demek ki bu defa başka olacak diye. Ne şanslısın ki ailen yanında. İnsanı en çok üzen şey de pişmanlık oluyor hem de pişman olmaya bile hakkın olmadığı söylenirken. Bazen diyorum gözümü açsam da eski günlerime gitsem hepsi kabus olsaEvet canım benimde ikinci evliliğimdi.. yorumlarını okudum da bence benimde sorunlarım var dediğin gibi bir sorunluyu bırakıp başka bir sorunluyu almışım bende
Merhaba sevgili kk kadınları, içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım şeyleri çoğu kadın gibi burada paylaşıyorum. Sizden ricam yargılamadan sadece bana yardımcı olur musunuz? Ben ikinci bir evliliğimi yaptım. Başlarda her şey çok güzeldi eşimin ilk evliliği. Her şey nasıl bu kadar yolunda ve güzel gitti diyiyordum. Her açıdan öyleydi sadece eşim o süreçte çok az ilgisizdi. Evleneli 5 ay kadar oldu. Suratıma bakmıyor hatta bir aydın cinsel anlamda hiç bir şekilde yaklaşmıyor ilk aydan sonra benim çabamla birliktelik yaşadık. Sadece bu da değil benimle ilgisi alakası yok. Varsa yoksa ailesi. Ailesi ile konuşmak bir yana ailen kelimesini ağzıma alamam o derece. Kızkardeşleri ile birlikte sanki onlar eşiymiş gibi nispet yapma çabası. Kızlardeşlerinin de yaşı var evlenmiyorlar. Malum benim çocuk ile ilgili problemlerim var bunu bilerek evlendi ama bir bebek gördüğünde bile bana surat asıyor asla yaptıklarını kabullenmiyor. Velhasıl yapayalnız kaldım yine ilk evliliğimde olduğu gibi. Aileme bahsettiğimde asla boşanamazsın bir defa insanlara karşı yüzümüzü eğdin bir daha eğdirme ne yaşarsan yaşa çekeceksin dediler. Öylece kalakaldım. Eşimden ailesinden herkesten soğudum.
İkinci seçeneği okumak bile tebessüm ettirdi.. olmayan durumda ikinciyi seçeceğimBaşlığına istinaden;
Ailen istiyor diye evlilik sürdürecek biriysen evet çaresizsin, ömür boyu çekersin. 20-30 sene sonra mutsuz bir yaşlı olursun.
Hayat benim hayatım, hata benim hatam, hepsinden dersimi aldım.
Öğrendiklerimle daha güçlü ve temkinliyim artık.
Tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilirim, isteyende yanımda olur.
Diyebiliyorsan derdinin çeresi yine sensin.
Lütfen ikinciyi seç...
İlk evliliğinizde ailenizin yanınızda olduğunu yazmıştınız. Onlar boşanmanızı istiyorlar mıydı?Merhaba sevgili kk kadınları, içinden çıkamadığım ve kimseye anlatamadığım şeyleri çoğu kadın gibi burada paylaşıyorum. Sizden ricam yargılamadan sadece bana yardımcı olur musunuz? Ben ikinci bir evliliğimi yaptım. Başlarda her şey çok güzeldi eşimin ilk evliliği. Her şey nasıl bu kadar yolunda ve güzel gitti diyiyordum. Her açıdan öyleydi sadece eşim o süreçte çok az ilgisizdi. Evleneli 5 ay kadar oldu. Suratıma bakmıyor hatta bir aydın cinsel anlamda hiç bir şekilde yaklaşmıyor ilk aydan sonra benim çabamla birliktelik yaşadık. Sadece bu da değil benimle ilgisi alakası yok. Varsa yoksa ailesi. Ailesi ile konuşmak bir yana ailen kelimesini ağzıma alamam o derece. Kızkardeşleri ile birlikte sanki onlar eşiymiş gibi nispet yapma çabası. Kızlardeşlerinin de yaşı var evlenmiyorlar. Malum benim çocuk ile ilgili problemlerim var bunu bilerek evlendi ama bir bebek gördüğünde bile bana surat asıyor asla yaptıklarını kabullenmiyor. Velhasıl yapayalnız kaldım yine ilk evliliğimde olduğu gibi. Aileme bahsettiğimde asla boşanamazsın bir defa insanlara karşı yüzümüzü eğdin bir daha eğdirme ne yaşarsan yaşa çekeceksin dediler. Öylece kalakaldım. Eşimden ailesinden herkesten soğudum.
Hayır boşanmamı istemediler ama öyle gelişti olmadı arayı kimse bulamadı.İlk evliliğinizde ailenizin yanınızda olduğunu yazmıştınız. Onlar boşanmanızı istiyorlar mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?