Hayatımda hiç bu kadar çaresiz kalmamıştım

Benim de ilk eşim gayet mutlu. Ama ben biliyorum ki kimsenin yaptıkları yanına kalmaz. Bir yerde bir şey olur mutlaka. Ailenin destek olması çok büyük bir nimet
Nerden biliyosun ilk esinin mutlu oldugunu yani haber alabiliyomusn. Benim ilk esim cok cekti benden sonra. Surekli sosyal medyadanda yazdi bana helallik istedi. Bende o inancdayim eden bulur elbet ama insAllah tez zamanda

33 yaşındayım çalışıyorum. Ailemden ümidi kestim zaten son duyduklarımdan sonra. Birikim yapmaya başlayacağım ufak ufak

Etrafindan dolayi su an sadece Para biriktir diyebiliyorum.
Cocuk icin sorunlarim var Demissin, ne gibi sorunlar?
Para biriktir, mümkünse hemen cocuk yapma ve ne olur herseyden önce kendini sev kendine kiymet Ver. O telefonla Mi oynuyor oynasin, sende git Sana ne iyi geliyorsa onu Yap. O desin bu kadin niye gelmiyor yanima diye. Ailesiyle sorunum yok demissin, ailesyle sohbet et gül eglen keyfini cikar madem sana zararlari yok

Nerden biliyosun ilk esinin mutlu oldugunu yani haber alabiliyomusn. Benim ilk esim cok cekti benden sonra. Surekli sosyal medyadanda yazdi bana helallik istedi. Bende o inancdayim eden bulur elbet ama insAllah tez zamanda
Ayrıldıktan kısa süre sonra evlenmişti. O zamanlar duymuştum ailesinin de kendinin de çok mutlu olduğunu. Benden helallik falan da istemedi:) ama ben biliyorum bana çektirdiklerinin bir bedeli olacak

Hormonal sorunlarım var. Yumurtalarım kalitesiz. Kendimi nasıl seveyim İnan’ın bilemiyorum aksine kendimi daha çok salıyorum kendimden nefret ediyorum tekrar böyle bir seçim yaptığım için. Kendimi yemekten bitirmekten başka bir şey yapamıyorum. Telefonla oynuyor akşama kadar. Umrunda değil benim hangi odada ne yaptığım gelip bakmaz bile. Aileyle benim sorunum yok aram iyi ama onlar da dengesiz. Kızkardeşlerine güvenmiyorum tam anlamıyla. Aramızın iyi olması benden kaynaklanıyor sadece onu da söyleyeyim. henüz zıtlaşmadım o noktaya getirmedim.

Yok suan istekliyim derslerime calisiyorm okuyorm ama zaman zaman zor bu is kolay kolay memur olamassin cok asamalari var demekden kendimi alikoyamiyrm
İş konusunda her şey ilk adımla başlar sonra devamı gelir, ben iki üniversite okudum bu yaşa kadar. Birini normal diğerini uzata uzata okudum ama bitti,bitecek. Örgün olarak ebe ya da hemşire bölümlerini okuma fırsatın var mı? İş imkanı çok fazla

Örgun olarakyok maalesef. Evet okuma sansimolsaydi o meslekleri secerdim onu acik

Evlenmeden önce aç açıkta mıydınız? Eşinizin çıta yerlerde, bir kadına evlilikte layık gördüğü standart dayak yememek, aç açıkta olmamak. Böyle kafadaki bir adamdan bir cacık olmaz.

Evlenmeden önce aç açıkta mıydınız? Eşinizin çıta yerlerde, bir kadına evlilikte layık gördüğü standart dayak yememek, aç açıkta olmamak. Böyle kafadaki bir adamdan bir cacık olmaz.
Değildim gayet te toparlanmış hayatıma bakıyordum güzelce. Zamanı geldiğinde gereken ne varsa yapacağım

Umarım bu dünyada en ağır şekilde bedelini öderler artık eskisi kadar iyi olamıyorum insanlara karşı. Sizin de ikinci evliliğiniz miydi?
Evet canım benimde ikinci evliliğimdi.. yorumlarını okudum da bence benimde sorunlarım var dediğin gibi bir sorunluyu bırakıp başka bir sorunluyu almışım bende

Evet canım benimde ikinci evliliğimdi.. yorumlarını okudum da bence benimde sorunlarım var dediğin gibi bir sorunluyu bırakıp başka bir sorunluyu almışım bende
Ve seçerken de kendimi ikna etmişim demek ki bu defa başka olacak diye. Ne şanslısın ki ailen yanında. İnsanı en çok üzen şey de pişmanlık oluyor hem de pişman olmaya bile hakkın olmadığı söylenirken. Bazen diyorum gözümü açsam da eski günlerime gitsem hepsi kabus olsa

Başlığına istinaden;
Ailen istiyor diye evlilik sürdürecek biriysen evet çaresizsin, ömür boyu çekersin. 20-30 sene sonra mutsuz bir yaşlı olursun.

Hayat benim hayatım, hata benim hatam, hepsinden dersimi aldım.
Öğrendiklerimle daha güçlü ve temkinliyim artık.
Tek başıma ayaklarımın üzerinde durabilirim, isteyende yanımda olur.
Diyebiliyorsan derdinin çeresi yine sensin.

Lütfen ikinciyi seç...

İkinci seçeneği okumak bile tebessüm ettirdi.. olmayan durumda ikinciyi seçeceğim

İlk evliliğinizde ailenizin yanınızda olduğunu yazmıştınız. Onlar boşanmanızı istiyorlar mıydı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…