Hayatıma son vermeyi düşündüm!!!

Çok geçmiş olsun. Rabbim şifa versin inşallah. Alternatif tıp seçeneklerini de araştırın.

Resimde ki sizin beğenimiz mi? Dünya tatlısı maşallah, insan bakmaya kıyamaz.
Alternatif tıp seçeneklerini ikinci ameliyattan önce denedim olmadı sadece yüzme fayda etti ameliyatı üç ay geç oldum yüzme sayesinde resimdeki benim bebeğim İstanbul dan dönünce ilk görüşmemizde çektim annemde kalıyordu hala gündüzleri orada bende yanına gidiyorum yalnız bırakmamak için bir ay ayrı kaldım kızım içerlemiş kapıdan çıkınca dudağını Büke Büke ağlıyor dayanamıyorum

Ben vaktinde psikolojik destek aldım hiç işe yaramadı teyzem vardı oda aynı dertten müzdaripti o gitmiş ilaçları kullanmış ben ameliyatı olmadan kendini astı 30 Ağustos'ta ben 4 gün ölü evi bekledim ve yatalak oldum bırak yürümeyi oturamıyordum bile 13 ekimde başarısız ikinci aneliyatı 18 ekimde başarılı bir ameliyat oldum hala çok iyi değilim yarın MR çekilecek bi problem var hissediyorum yüzüm kötü oldu omurilikte baskı olunca yüzüm ciğer gibi oluyor yine öyle oldu

Rabbim ayırmasın sizii. Küçük yaşta bile anne ile olan bağ çok farklı. Benzer dertten muzdarip kuzenim de hafta 3 kere yüzerek ayakta kalıyor. Ortopedi mi bakıyor sizin durumunuzda ki hastalara? Konya da Mehmet Arazi diye çok iyi bir doktor var; bilmiyorum siz neredesiniz ama en azından bir telefon ile görüşüp durumunuzu anlatsanız?

Kuzeniniz ameliyat oldumu? Skolyoz ameliyatı yapan ortapedistler ve beyin sinir cerrahı bakıyor

Kuzeniniz ameliyat oldumu? Skolyoz ameliyatı yapan ortapedistler ve beyin sinir cerrahı bakıyor
Yok canım, o hiç ameliyat olmadı. Ama uzun bir dönem korse ile yaşadı. Oturamıyor, biri tutmadan kalkamıyordu. Şimdi daha normal devam ediyor hayatına. Yüzme de hayatının bir parçası oldu sanırım.

Bu bahsettiğim doktora giden ve memnun kalan bir kaç tanıdığım var: Belki farklı bir tavsiyesi olur.

Tek yolu platin çünkü seviye kaybı var doğal olarak kemiklerde düzensizlik oldu Ve kayma var

Neler yaşamışsınız teyze acısıda ,off çok çok üzgünüm keşke elimizden bir şey gelse sanırım sadece dua edebiliriz size rabbim tez zamanda sağlığınıza kavuştursun kızınız için, çok tatlı maşalalh lütfen teyzenizi çok aklınıza getirmeyin, sizin dünya tatlısı bir kızınız var, onu kucağınıza alamasanızda şu an için, onun size ihtiyacı var ,

Çekecek çilem varmışSabretmeye çalışıyorum teşekkür ederim

Çok geçmiş olsun öncelikle allah kızınızı bağışlasın insan dönem dönem sanıyorum imtihan yasıyor allah daha büyüğünden sakladın herseyin başı sağlık tabiki insanın psikolojisi bozulunca çokta mantıklı hareket edemiyor şuan için eşinize elinizden geldiğince normal davranmaya çalışın tabiki öncelik sizsiniz siz yoksanız gelecekte yok en azından kızınız için bol dua ve sabır tabiki hepsi Zaman'la

Bundan iki yıl önce tek derdim alışveriş ti Yen'i araba Yen'i ev Yen'i kıyafetler bol bol alışveriş çok takardım herşeyi almak isterdim ama şu anda kuruş harcama isteği Yok kızım için bişey beğeniyorum aldığımda nasıl giydireceğim diye düşünüyorum canım sıkılıyor şu anda tek derdim sağlık kızıma bakamamak ve geçmişte ağır kaldırmak ameliyat olmak gibi hatalara olan pişmanlık

Sakın öyle düşünmeyin bir kızınız varmış onun için her şeye değer. Sağlığınıza da bir an önce kavuşursunuz inşallah.

Allah yardımcınız oldun arkadasım ama dualarımızdasın inşallah allah önce gayret ve sıhhat versin gerisi zaten gelir eşinde en kısa zamanda inşallah yaptıklrtinın farkında olur

Cok geçmiş olsun tam biryıl oldu on gun yatakta yattım
ilk gunler işim vc kucagında gotutüyordu aman Allahım ne agrıydı cıglıklar eşliğinde saga sola donuyordum
hatta annem rengi benzı atmiş vaziyette şükür agrı hıssediyo diyordu
Ongün agır iyneler kutu kutu ilaclarla kalktım şükür fakat pisikolojim hala iyi değil korkuyorum genemi aynı olucam diye
bekarkende fizik tedavi gormüştüm üzerine iki hamilwli iki şehir 8ev değişimi derken fıtıgıma birde belde kanal daralması belboşlugu yaglanması ki normal kilom mahf oldum
sizi anlıyorum inanın geçicek
şuan korsem var korkudan cıkaramıyorum
hatta eşime korseyi çikarmam diye espiriler gecer aramızda nir sen birben birde korse:)
Suan ayaklarım karıncalanıyor boynumda fıtık sag kolumu kasıyo 4gundur sıcak torba koyuyorum
anlıyıcagın oyle boule devam efiyorum
bide bende cocuklarımı hiç kucagıma alamadım düşün yeni doğanı yıkarken bile yarılır gibi agırırdı belim
hatta kışın dr goturuyolar beni sokakta insanlara bakınca acaba bunlat nasıl yürüyebiliyor fiye düşünüyodum
umarım sizinkide gecer ama amaliyat sanki yanlış karat olmuş
ayaklarda coook şiddetli agrı vurmadan sogukluk olmadan aml oşunmaz.son nokta budur aml.ta ama olunmuş artık
Bide hanhi mal sizi hamişken aml etmiş hayret kaldıki kas gevsetici bile verilmiyor

Bir arkadaşım hamileylen aylarca agrılar içinde yattı dr müdahale etmedi
saglık bak şikayette bulunup tazminat davası acın dr sizi korkutabilir vaz gecmeyın hiç değilse aldıgınızla bi bakıcı tutarsınız

Eşinizde gelince belki size öyle geliyodur hasta psikolojisi
hee dediğin giniyse onunda başına gelsinde gorsun ne zormuş

Çok geçmiş olsun.
Yaşadığınız olumsuzluklardan dolayı eşinize takıyor olabilir misiniz?
Size karşı nasıl yardımcı oluyor mu sevgisi ve ilgisi yeterince var mı?

Dile getirmekten ziyade kafayı takıp ağlamamı görüyor anlıyor üç ay önce ailede öyle bi vukuat var teyzem aynı dertten kendine kıydı ama o ameliyat olmadı hiç
canım bence eşinin ne yaptığı flaandan ziyade senin sağlığın önemli

Siz ameliyat oldunuz mu benim tek şikayetim fıtıktı bir bacakta ağrı Ve her iki bacakta üşüme vardı yürüyordum ama iki büklüm olmuştum son zamanlarda hapşırsam belime bıçak saplanır gibi oluyordu

Çok geçmiş olsun.
Yaşadığınız olumsuzluklardan dolayı eşinize takıyor olabilir misiniz?
Size karşı nasıl yardımcı oluyor mu sevgisi ve ilgisi yeterince var mı?
Hayır olumsuzluklar için ona takılmıyorum ama bunların sebebi o aslında oda farkında ilgi sevgi varda dilden mi gönülden mi bilmiyorum ev işi yapmıyorum ütü falan dağ gibi oldu anan elleme diyorda gözüme batıyor yapmak istiyorum yapamıyorum

ben cocugum ıcın olecegım varsa bıle yaşamaya zorlarım kendımı.cok cıddıyım..ne boktan bı dunyada yasıyoruz bee.boyle dunyaya cocuk mu bırakılır.ınadına yasıcaksın.moral cöktü mü sistem de çöker.toparla kendını !

canım benım de belımde fıtık var boyun düzleşmem var.hatta agrılarım cok dıye konu acmıstım..dıkkatımı çeken şey fizik tedavı yuzunden boyle oldum dedın! nasıl yanı? bende fızık tedavıye başlayacaktım...korktumm şuan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…