Hayatıma son vermeyi düşündüm!!!

İkinci ameliyatınolmak zorundaydım disk patlamıştı zaten ilk ameliyatta bi darbe aldı ya tabi yırtılır.dün devlet hastanesindeki dr gittim sıkı takip ediyorum artık MR istedi Cumartesi çekilecek o dr dediki biz disk
Sağlam ise kılıfını yırtmak için çekiçle giriyoruz dedi ama yırtık olan disk dokunduğunda dökülür dedi ben kendimi tutamadım bir ağladım bir ağladım dışarı attım kendimi dr da üzüldü Ve dediki bişey çıksa bile ben sana bir daha ameliyat önermem dedi üç kere kapalı ameliyat olacağına bir kez açık ameliyat olsan bunları yaşamazdın dedi belim hala ameliyatlık kayma Ve mesafe kaybı yüzünden

Bana bişey olursa sevgili kayınvalidem rahat eder artık oğluna aman oğlum evde ağır bişey kaldırma tüpü damacanayı gelin kaldırsın güçlü o diyordu sürekli eşimde o yapar ben yapmam derdi şimdi kızımı kucaklayamıyorum kemiklerim ince güçlü falan değil ama aman laf etmesinler diye ağır işleri ben yaptım salaklığıma doymayayım şimdi kızıma akşam eşim bakıyor söylene söylene geriliyorum ben sinirlendim ben sıcakladım falan söyleniyor sürekli ben senin işlerini yaparken söylenmiyordum!!! Susmak ta hata

ALLAH sana sifa versin,dilerim atlatirsin,derdinin dermanini bulursun,"ozon tedavisini" bir araştır istersen ameliyatsiz bir çok hastaliği tedavi ediyorlar..

ALLAH sana sifa versin,dilerim atlatirsin,derdinin dermanini bulursun,"ozon tedavisini" bir araştır istersen ameliyatsiz bir çok hastaliği tedavi ediyorlar..
Ozon tedavisini ilk ameliyatı olmadan da olmaz demişlerdi Arık' hiç olmaz iki disk kenardan yırtık fıtığı öyle aldılar kopara kopara yani diskin içini değil dışını alıyorlar ameliyatla

Ozon tedavisini ilk ameliyatı olmadan da olmaz demişlerdi Arık' hiç olmaz iki disk kenardan yırtık fıtığı öyle aldılar kopara kopara yani diskin içini değil dışını alıyorlar ameliyatla
Eminim,inanıyorum derdinin çaresini bulacaksin ,sana güç ve sabır diliyorum yavrunun hatrina RABBİM sana yol göstersin ....

Canım Allah şifâ versin kızın için dayanma gücü versin
Bel ağrısı ameliyat ı zordur bilirim daha 20 yaşındayken ameliyat oldum.unideydim bir sene boyunca kocaman bi fıtıkla gezdim hiç bi dr felç olursun demedi sadece bilekte his kaybın olur toparlarsın demişti.okul bitti ben ameliyat oldum bir şırınga dolusu yağ gibi bişe çekmişti dr.5 dr falan gezdim sanırım fizik tedavi bile olamazsın direkt ameliyat demişti.ben o şekilde bir yıl devam ettim size yapılan açıklamalar sasırttı
Allah bundan sonra işinin ehli dr cıkarsın karsınıza.

cok gecmis olsun. ilk olarak ruhsal ve zihinsel cok yorulmussunuz. sagligini esiniz kv ve evladiniz bunun icin cok ciddi destek almalisiniz. yasadiklari icin sukretmeyenler yasamayi haketmezler. bel durumunuz icin lutfen unv hastanesine basvurun antalyadasiniz sanirim Akdeniz unv hastanesinin iyi bir hastane oldugunu biliyoruz.
boyun fitigi baslangicim var agrinizi az cok tahmin edebiliyorum. Allah yardimciniz olsun. Bir evladiniz var lutfen ona odaklanin. bu surecin gecici oldugunu unutmayin. bundan sonra d iyi insanlarla karsilastirsin yaradan.

Acilen psikoloğa gidin. Bu lohusa depresyonu da olabilir.
Yaşadıklarınız ağır, çok geçmiş olsun. Ancak eşinizin sizi gömüp evlenmek isteyeceğini sanmadım buradan.
Çocuğunuz var yeni, sağlığınız düzelir her şey yok yeni. Sakin olun.

Benim ilk ameliyatımı olduğum zaman Akdeniz tıpta ameliyat olan iki kişi öldü bel fıtığı ameliyatında oraya asla gitmem orada görev yapan bir hatta iki ayr hastanede iki Profösör ile görüştüm ikiside ameliyat demişti hayatım hatalar zinciri hiç ameliyat olmama şansız Yok dediler araştırmadan ameliyat oldum şimdi bir diske üç kere girildiği için artık çok inçe diğerinde ise yapışıklık var beni ameliyat eden doktor yapışıklık demiyor yara kabuğu diyor onum yaptığı ameliyatta yapışıklık olmazmış

Şıranga ile nasıl çektiler fıtık sert bi doku dış kılıfını koparmak için çekiçle vuruyorlarmış bir büyük bir küçük fıtığım vardı keşke dursalardı annemde 25 yıldır duruyor fıtIkları Allahım ne büyük hata yaptım nasıl fıtık ne ameliyatı nasıl aşamaları nasıl neden hiç araştırmadım o dönem ameliyat olmuş kişileri araştırdım hepsi çok memnunlardı böyle olacağını bilsem keşke

Psikolojik destek sart.
Insanlarin özellikle uzun süreli yattigi rahatsizliklarda bu sekilde uc seyler düşünüyorlar.
Esinizin öyle bur amaci vs niye olsun bence cok uc bir nitkada ve yanlis düşünüyorsunuz

canım allahtan ümit kesilmez. sen sabret. hepimizin dünyada farklı imtihanları var. seninkide buymuş. morelini yüksek tut. eşinin süslenmesine falanda aldırma sen kızına odaklan. çünkü birtek kızının sana ihtiyacı var. sakın intihar falan aklından geçirme. olan sana olur bide küçük kızına, onu yabancı insanların ellerine bırakmak istermisin. unutma allah sabredenlerle beraberdir.

Dile getirmekten ziyade kafayı takıp ağlamamı görüyor anlıyor üç ay önce ailede öyle bi vukuat var teyzem aynı dertten kendine kıydı ama o ameliyat olmadı hiç

acil doktora gidin

eşiniz sizi daha psikiyatriste götürmedi mi

ne olur birilerine okutun bu sayfayı

doktora götürsün sizi

Her cümleni içim cız ederek okudum Allahım sana bu cuma vaktinde şifa versin inşallah o bebeğini kimseye muhtaç etmesin o kv olacak dengesizide bildiği gibi etsin ne diyeyim gerçekten çok üzüldüm.
Işte dünya bu elimiz kolumuz bile bizim değilmiş gibi yaşamak lazım

Canım öncelikle geçmiş olsun.Yaşadığın süreç psikolojini bozmuş sağlıklı düşünemiyorsun.Bak Allah sana her şeye rağmen bir evlat vermiş onun kokusu gülüşü bile insanı hayata bağlar.Senin ilgine sevgine sıcaklığına muhtaç o küçük melek şu an.

İnan ne çaresiz ne tür hastalıklarla boğuşan insanlar var.Seninkini küçümsemiyorum yanlış anlama.Ağrıların seni biraz yıpratmış.Eşinin de belki tutumunu yanlış değerlendiriyorsun.Belki o da daraldı bunaldı kendince bu süreçten.Birlikte vakit geçirmeye çalış.Bu bir süreç geçecek inşallah.Ne iki büklüm fıtıklılar koşuyor.Böyle güzel örneklerde var.İnşallah seninkide düzelecek.

Bende o iki büklüm fıtıklılardım dr un yanlış tedavisi yüzünden çekme yapılmasa öyle olmayacaktım benim sıkıntımın en büyüğü kızıma bakamamak kucaklayamıyorum bezini alamıyorum giydiremiyoruö hiç bişey yapamıyorum kanser yada başka bişey olsa daha iyiydi benim için tedavini olursun ya yaşarsın ya ölürsün ama bunda felç sürünme kapıda insan illa kafayı takıyor işte.ben sürekli Bebek kaybederken dr lar aman doğsa sakat olur du sağlıksız ondan düşmüştür diyorlardı ams öyle değilmiş iltihaplı romatizma olduğum için bebeğe pıhtı atıyormuş vücut en son gebelikte her gün iğne oldum öyle doğdu kızım

İnşallah sağlığına kavuşursun şu mübarek gün canı gönülden diliyorum.Ama bir psikolağa gitsen destek alsan faydasını çok görürsün.

aslında iyikide kızın var ..nazlıdenizinde dediği gibi kızının bir gülüşü bir bakışı seni hayata bağlar yaşadığın bu sıkıntı ve acılarda teselli gibidir o şimdi..Allah seni onun başından eksik etmesin..
Sağlıkla imtihan oluyorsun şu anda ..insanız hayatın bizlere yarın ne getireceğini bilemeyiz herşey bizler için..Rabbim en kısa zamanda şiha ihsan etsin yavrunu doya doya güle oynaya büyütmeyi nasip etsin ..Onun öz bakım ihtiyaçlarıyla ilgilenemiyorum diye üzülüyorsun ama oturduğun yada yattığın yerden ona okuduğun bir masal yada beraber bir çizgi film izlemeniz vb şeyler onu çok mutlu edecek..İnşallah en kısa sürede toparlanırsın senin için bol bol dua edeceğim..benimde bir kızım var biran kendimi senin yerine koydum..her an herşey olabilir hepimizin başına gelebilir böyle durumlar..
Ailenin desteği nasıl yardımcı oluyorlar mı sana .o bile yeter aslında ..senin psikolojinin şuan iyi olmadığı gibi aslında eşininde normal değildir içten içe üzülüyordur muhakkak şu aşamada çokta kafaya takma önemli olan senin sağlığın ve kızın canım benim

Ne alakası var hemen kurmayın öyle süsleniyor falan adam evde değil sonuçta çalışıyor. Ben şunu anlamadım 6. ayda felç kalırsın demişler sana hemde ameliyattı aciliyeti yoktu demişsiniz. Ameliyat olmuşsunuz zaten sonra tekrar fıtık olacak kadar bebeğinizle ne yaptınız ki? hemen ksıa sürede diskte sorun olacak kadar fıtık oldunuz çok ağır işlerde çalışanlarda disk atar çünkü benim dayımda olmuştu. Dikkat etmeliydiniz kendinize. Bundan sonra daha dikkatli olun yavaş hareketler yapın kendinize özen gösterin, hastalığı ameliyatları unutun eşinizle zaman geçirin böyle kendini yiyip bitirip hemen aldatıyor yaftası takmayın yani.

Allah yardımcın olsun inş.Allah şifa versin kızına bağışlasın seni inş.Çok üzüldüm sana ama bence düzeliceksin dua et..Hem ruh sağlığın için hem de bedenin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…