Hayatıma son vermeyi düşündüm!!!

Bundan sonra ki hayatın kızın olsun senin ölüm neye çare ki daha da büyüyecek acıların belki sınavın budur sakın yenik düşme mükaafaatını zamanı geldiğinde alacaksın güven Yaradana
Allahım inşallah benim yaşadığım hiç bir şeyi kızıma yaşatmasın taşıyacağı en ağır şey bebeği olsun benim gibi kocasına acıyıp kayın valide aferin desin diye tüpü damacanayı ağır şeyleri kucaklamasın

Biz bayanlar aman bir yaranalım kaynana hazine sanki çok yanlış düşünüyoruz işte

Biz bayanlar aman bir yaranalım kaynana hazine sanki çok yanlış düşünüyoruz işte
Aferin bana işte:/ lafına alındım hep ağır şeyleri kaldırdım oğluna aman oğlum tüp damacana kaldırma karın yapsın dedi bozuldum ama laf demesin diye ben yaptım 45 gündür zır zır ağlıyorum bugün azaldı ağlamam

Benim babannemde anneme neler etti hasta Almanya da yaşayamazdı romatizmadan birşey olmaz numara yapıyodur dedi seni çok iyi anlıyorum ama sınav işte ben küçükken soba kovası taşıtmış annem çok rahatsız bu yuzden olan gene anneme oldu babannem hala aynı..

Hah yeni buldum dr. Harzem Özger muhakkak gidin derim. 2009un haberiymis bu dedigim. Ama google a yazarsaniz memnuniyetle bahsediliyor cidden cok bilgili bir doktormus.

Fiziksel olarak erkekler daha kuvvetli sonucta eşinin boyle düşünüp sana yardımcı olması gerekirdi
Ben ameliyatlıyım diye zaten agır seyler tasımam..evlenmeden once eşime soylemiştim sorun etmedi nyse bigun kv agır bişe taşımamı soylemişti damacana olabilir bende ben agır kaldırmıyorum dedim kadın şok agzı burnu kaydı ameliyatlıyım ya dedim meger esim soylememiş kvye o gunki suratı hala gözümün önünde bide demez mi oğlum biliyo mu diyee he sakladım sanki hey Allahım eşim dediki soyleseydim annem almazdı

Çok teşekkür ederim ben bu Dr araştırayım

Hatta eksi sozlukte soyle bir sey okudum.

"5 sene önce annemin hayatını kurtarmış doktor.
şöyle ki; annem bel fıtıgı var diye medical park ta fizik tedavi görüyor.
o dönem orayla çalışan harzem hoca, geçerken annemin eğri oturuşunu farkediyor ve ''nesi var bu hastanın '' diye soruyor
''fıtık hocam '' diyorlar.
''multipl miyeloma bence '' diyor ''siz şu şu şu testleri yaptırın ''
tetkikler yapılıyor ve sonuç hakikaten - malesef multipl miyeloma yani kemik iliği kanseri çıkıyor.
harzem hoca en kısa zamanda bizi en doğru doktora yönlendirerek - söz konusu hastalık kemik tümörü değil, bir kan kanseri türü ama kemiklere hasar veriyor - tedavinin hemen başlamasını sağlıyor.

söz konusu hastalıkta, hastalığın teşhis edilmesi çok zor. genelde fıtık vs zannediliyor. pek kimsenin aklına ''multipl miyelom var mı '' diye bakmak gelmiyor. hastalık iyice ilerledikten sonra, kemikler çatır çutur kırıldıktan böbrekler hasar gördükten sonra teşhis alınıyor genelde maalesef.
annemin şansı, o gün harzem beye rastlamak olmuş.

geçen kalça kemiği kırıldı annemin , harzem hoca ameliyat etti.
nüks mü diye epeyce korktuk ama zometanın bir kaç yıllık kullanımında kemiklerin kırılgan hale gelmesi - e hasarlıydı zaten kemil - sonucu bir kırılma olduğu ortaya çıktı.
kendisine ulaşmak biraz zordur, çok hastası vardır, randevuları sıkışıktır, ama yapacak bir şey de yok gerçekten.
ülkenin artı bir değeri, keşke ondan daha çok olsa..
bir de keşke muayenahanesi eskisi gibi nişantaşında olsa,
terrace fulya da, kanserden o kadar korkmam, mekanın otoparkından korkuyorum yeminle."

Sizin ameliyatın bu kadar uzun süre dayanması ne güzel dr un adı neydi? Ben evliliğimin ilk yıllarında ayakkabımı bile bağlamazdım eşim bağlardı sonra değişti galiba annesi beni istemiyordu aman oğluna bişey olmasın oğlu ona baksın ben başımın çaresine bakayım hep böyle ben üç kez ameliyat olmuşum eşim hala annesinde fıtık var sanıyor belim ağrıyor diyor ama mr çektirmiyor fıtık belirtisi hiç Yok çok rahat eğiliyor ayakları ateş gibi uzun mesafe yürüyebilir ama sorsan benden kötü durumu

Kader işte başa gelen çekiliyor Allah evlatlarımıza daha hayırlı hayat nasip etsin

Benim kaslarımda da da bişey olabilir Doğumdan sonra yere basamadım canım çok yandı ayak tabanlarım acıdı dr gittim kemik iliğinde ödem var dedi birde bi kaç yerde kemik kisti var elde ayakta var sadece herşeyi bilecek bi dr desene gitmekte fayda var

Mr ciddi bir şey gostermiyorsa ameliyat olmaya gerek yok ki.Hele ben fıtık ameliyatı olup ohhh iyi ki olmusum diyeni hiç görmedim.Herkes fitikli hem artık.Benimde uç adet fitigim var.Biri boynunda ikisi belimde.fizik tedavi,yuzme bunlar çok iyi gelen şeyler.İntihari dusuneceginize kaslarinizi kuvvetlendirmek için neler yapabileceğinizi arastirmalisiniz.Felc kalmamissiniz.Sukur edin.İyi bir fizik dr u bulun,rehabilitasyonla kendinize gelirseniz .Ben de çocuğumu kucagima alamicam,oyle gdzdiremicem,sallayamicam ama dert etmiyorum.hatta çocuğa aciyorum kocamda fitikli Soğukla bile kasilassa iki günü yatakta geçer,kalkamaz.Siz fitikla yaşamayı ogreneceksiniz.Dikkat edeceksiniz .Evet insanı çileden çıkarıyor ve bunu cekmeyenler dalga bile geçiyor ama umursamiyorum.Sizde takıntıya donustuyse psikiyatriste gidin.

Adı cumhur du galiba soyad hatırlamıyorum istanbulda değilmiş diye duydum sonradan.

Aaaaaa hiç olmamış bu.Hirsla kalkıp zararla oturmak olmus yaşadığınız.Hanimsiniz erkek işleri bırakın onlara kalsın.Ben 5 kiloluk suyu bile kaldırmam.Ben felc kalsam kim bakar yahu.Erkeklerin kat be kat kasları var bizden fazla. Onlar ne işe yarıyor acaba?Dediğim gibi kasları kuvvetlendirin .bir daha da böyle işlere kalkmayin.

MR görüntüsünü atamadım bir türlü şu anda fıtık Yok geçirilmiş üç ameliyat var Ve son ameliyatta belim kaymış hareketli kayma sabit değil şu anda olmasa bile yakında belki bir belki on yıl sonra ameliyat gerekebilir ben bundan korkuyorum o yüzden dr araştırıyorum ki bi daha kötü olursam nereye gideceğimi bileyim Cem Yılmaz'da iki kez ameliyat oldu ağır spor da yapıyor çocuğunu da kucaklıyor onun dr farklı birşey yaptı galiba ben iki kilo kaldıramıyorum korkudan onun doktoruna da gideceğim mutlaka son ameliyatı 18 ekimde oldum bugün bel egzersizine başladım inşallah fayda ederde bi 20 yıl ameliyat masası görmem bel için çok zorrr sizede tavsiyem disk patlak olmadığı müddetçe ameliyat olmayın

Hata işte hep hata yapmışım böyle olacağını bilemezdim yaptığım işler hata ameliyatlar hata bir daha ne temizlik yaparım ne bişey taşırım 3 kiloluk bebeği kaldıramadı omurgam fıtık tekrarladı bi Bebek daha istiyordum artık oda imkansız pişmanlıklarım diz boyu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…