- 2 Aralık 2013
- 2.460
- 2.493
Bana bişey olursa sevgili kayınvalidem rahat eder artık oğluna aman oğlum evde ağır bişey kaldırma tüpü damacanayı gelin kaldırsın güçlü o diyordu sürekli eşimde o yapar ben yapmam derdi şimdi kızımı kucaklayamıyorum kemiklerim ince güçlü falan değil ama aman laf etmesinler diye ağır işleri ben yaptım salaklığıma doymayayım şimdi kızıma akşam eşim bakıyor söylene söylene geriliyorum ben sinirlendim ben sıcakladım falan söyleniyor sürekli ben senin işlerini yaparken söylenmiyordum!!! Susmak ta hata
Benim gittiğim fizik tedavide bele ve ayaklara elektriktik gibi bişey veriyorlardı kasları çalıştırıyordu galiba emin değilim ve sıcak uyguluyorlardı en sonunda işkence yatağı gibi yatak vardı gövdeyi iki ucundan çekiştiriyor çekiştirdik çe ben daha kötü oldum zaten disk ye seviye kaybım yoktu çekiştirme yapılması gereksizmiş de ilk hafta Ağrı'ların artacak sonra azalacak dedi dediği gibi olmadı sayesinde geceleri bile uyuyamadım galiba boyun fıtığında onu yapmıyorlar boyun fıtığı ameliyatında tekrarlama olmuyor garantili ama bel fıtığı sürekli tekrarlıyor garantisizcanım benım de belımde fıtık var boyun düzleşmem var.hatta agrılarım cok dıye konu acmıstım..dıkkatımı çeken şey fizik tedavı yuzunden boyle oldum dedın! nasıl yanı? bende fızık tedavıye başlayacaktım...korktumm şuan
Eşim geçimsiz bir insan Ve kendini mükemmel görür ben varken başka birini bulması imkansız çünkü babamdan çekinir süslenmeye başlaması beklemediğim birşeydi ben harap olurken dünya ona güzel
Benim yaptığım hataları yapıyorsan akıllı ol ay belim ağrıyor falan de ara ara yat atak geçirir gibioha !! ayy bende ne salağım ya.bana ders olsun şu yazdıgın..kıçımı yırtıyorum ev iş derken
Benim gittiğim fizik tedavide bele ve ayaklara elektriktik gibi bişey veriyorlardı kasları çalıştırıyordu galiba emin değilim ve sıcak uyguluyorlardı en sonunda işkence yatağı gibi yatak vardı gövdeyi iki ucundan çekiştiriyor çekiştirdik çe ben daha kötü oldum zaten disk ye seviye kaybım yoktu çekiştirme yapılması gereksizmiş de ilk hafta Ağrı'ların artacak sonra azalacak dedi dediği gibi olmadı sayesinde geceleri bile uyuyamadım galiba boyun fıtığında onu yapmıyorlar boyun fıtığı ameliyatında tekrarlama olmuyor garantili ama bel fıtığı sürekli tekrarlıyor garantisiz
Bel fıtığının tek tedavi şekli yatmak 8 ay 1 yıl yatacaksın ki disk büzüşerek iyileşsin beni annem babam çok uyardı dinlemedim dedikleri gibi oldu Disk'i kesince tekrar tekrar çıkıyor bu doktorlar ne çakal her şeye ameliyat diyorlar ben bi hata yaptım sen yapma fizik tedavide bahsettiğim alet varsa sakın girme ona traksiyon mu ne öyle bi şeydi adı benim için işkence yatağıcanım benım de belımde fıtık var boyun düzleşmem var.hatta agrılarım cok dıye konu acmıstım..dıkkatımı çeken şey fizik tedavı yuzunden boyle oldum dedın! nasıl yanı? bende fızık tedavıye başlayacaktım...korktumm şuan
Benim yaptığım hataları yapıyorsan akıllı ol ay belim ağrıyor falan de ara ara yat atak geçirir gibi
Konunuzu okurken bunalıma girdimSiz ameliyat oldunuz mu benim tek şikayetim fıtıktı bir bacakta ağrı Ve her iki bacakta üşüme vardı yürüyordum ama iki büklüm olmuştum son zamanlarda hapşırsam belime bıçak saplanır gibi oluyordu
Yüzmeye ikinci bel fıtığım tekrarlayınca gittim ameliyatı üç ay öteledi ama disk yırtık olduğu için tinerde ameliyat olmak zorundaydım keşke ilk ameliyattan önce fizik tedaviden önce yüzme bin fayda ettiğini bilseydim ona giderdim ben geç kaldım aynen senin dediğin gibi her işi ben Yapıcam diye uğraşırım kendime hiç acımadım şimdi çok pişmanımo kadar şaşırdım ve o kadar uzuldum kı sende benım gıbı tezcanlı ve atak bırısın yazdıklarından onu cıkardım.aah ahh ne yaparsak kendımıze yapıyoruz...yuzmeye gıtmeyı hıc dusundun mu...sırt ustu yuzme en ıysıı dıyorlar...ben yuzme ıle fızık tedavı arasında kalmıstım.suan yuzmeye gıtmeye karar verdım.sayende :)
Bel fıtığının tek tedavi şekli yatmak 8 ay 1 yıl yatacaksın ki disk büzüşerek iyileşsin beni annem babam çok uyardı dinlemedim dedikleri gibi oldu Disk'i kesince tekrar tekrar çıkıyor bu doktorlar ne çakal her şeye ameliyat diyorlar ben bi hata yaptım sen yapma fizik tedavide bahsettiğim alet varsa sakın girme ona traksiyon mu ne öyle bi şeydi adı benim için işkence yatağı
Bende yanlış ne varsa yapıldı fizik tedavi de başladı yanlış anlamıştım o yatağın hayatıma mal olacağını ama dr güvendim kaç yaşındasınız bilmiyorum ama disk sağlam ise yani fıtık patlamamışsa ameliyat olmayın evde yarın bi kaç ay hamileyken ameliyat olduğumda minimal spinal anestezi aldım 40 dk da bitti ameliyat ve dikerken açıldım sonrası çok daha acılı olduKonunuzu okurken bunalıma girdim
bu nasıl iştir anestesisiz canlı canlı belinizimi actılat
Fiziktedavide belmi cektilerbunu yapanlar sanırım gercek dr değifir
Kız kardeşim babam abimde en son bu raddede ameliyat oldular yanı ayakta yanma sonra asırı üşüme tek yürüyeme me gibi
bemimde sag bacagım bosalıyo düşüyordum
abimle kızkardeşim tek ameliyatta şükür kurtuldu
abim cokda agır calişir
babamada acilfi amelyat olmadı kagıt imzalattılar mesul değiliz diye
kansulandırıcı malum ilacı içerek yuruyüşle kurtuldu şükür aksasada hayatı normal yılda tek agırır iyneyle cözer sorunu
sizin içi n cok üzüldüm si
ailede intehar vakası varsa bu eylem korkutucu dizdede meyil olabilir psikolojık tedavi alın
Ya bide komsumunda belinde kayma var
kadın turp gibi bi halı yıkıyo bi iş yapıyo varya ben yapamiyorum
üstelik ayda bir iki beline sürdüğü ilacların kokusu binayı sarıyo ama aml olmuyo
Kocama aşık bi kadınım.
Ama asla ve asla ona kölelik yapmam.
1 kiloyu bile taşımam kocama taşıtırım.
Ev işlerini yüzeysel yaparım ,ayda bir temizlikçi alırım.
Yemek tek çeşit yapar geçerim , annem gelirse yada annesi gelirse iki üç çeşit olur,yada kendisi yanına salata falan yaparsa.
Üşengeçliğimden deil ,yapsam yaparım ama kendimin kıymetini bliyorum.
Yıpratmıyorum kendimi.
Çocuğum oldu yeni.
Enerjim sadece ona.
Kimse benden bişey beklemio çnkü alıştılar.
Sizde kıymetinizi bilin ve bildirin.
Sağlığınızı kendi kendinize kaybetmeyin.
İş güç bunlar fani şeyler valla hastalık bi girdimi çıkmıyo.
Apartman parası değil daire parası harcadım tabiki kızımı kimselere bırakmam ama her an bi ameliyat daha olabilirim ve masada kalabilirim hiç belli olmaz benim ailem kızımı eşime vermez zaten eşimde bakamaz annesi falan seviyorum cak cuk diyor da hep numara farkındayım bilerek gözümün önünde düşürdü ya anladık yani eşimde annesine çok düşkünahh canım yaa...yemınle içim cız ettti.kendın için psikolojık destek al.ınan bana cok ıyı hıssedıceksın..hersey beyınde başlar.ınanmalısın ıyı olacagına...yahu bıtkısel hayatta olan ıyı olması ımkansız olan ne hastalar var 1 seneye hayata donuyor.senın suan cok sukür felç durumun yok..kızına sarılmak dısında hıc bsy yapma.az egıost ol...az bencıl ol..sen iyi olmazsan anan baban dısında kımse bakmaz sana.cok acı ama oyle.ınadına ıyı ol...eş de olsa el oğlu.kızını uvey annelere mı emanet edeceksın ya.delirmedın mı onun ıcın onca sene ..sakın bak !!! doğru psikologa...bı apartman parası harcadım dıyosun..cok ıyı bır uzman bul 3 5 bın de oyle ver.yemınle kaya gıbı olursun..bak bana guven.coco yalan soylemez :)
Yemek te yapmıyorum beni yedi ya doymadı mı Zaten bacaklarımda yanma var içerde 90 derece var sanki sıcak sıcak dıştan soğuk bakalım mr da yeni bi fıtık çıkacak mıişte bu...valla kendını seven kadını herkes sever...yemınle şu post gozumu açtı...akşam bı de kocama külbastı yapıcaktım.işten gidecem cocukları yedır uyut sen yemek ye..ee bı de külbastı.pok yesın :)
Kendimi öldürücem demedim ama istemsiz bi şekilde ağlıyorum 18 ekimden beri kafamı toparlayamıyırum teyzem kendine kıydığı için benden bekliyor diye düşünüyorum çünkü ailede var annemin baba annesi dayısı kuzeni ve dayım teyzem kendine kıydı oda biliyor belki benim yaşadıklarımı yaşayan biri vardır benim durumlardan geçen çeken anlar sonuçtaYani ben anlamadım teselli mi istiyorsunuz yorum mu ?
Eşiniz bir şey yapmamış ki sizin asabiniz bozuk eşiniz de kusur arıyorsunuz.
Kendinizi yipratmamaya önce siz özen göstermelisiniz .
Kötü tehditlerde bulunmayın kendimi öldurecegim falan.. eşiniz karşısında aciz ve ruhsal dengesi bozuk bir anne imajınız olur böyle olunca da çok eleştiri alırsınız. Hİç bir zaman yaptıklarınız begenilmez hep bu kusur bulunur .
Onun yerine bu aralar sevgiye ve ilgiye daha çok ihtiyacım var gibi sözler söyleyin . .
Olmazsa destek alın bu ruh haliniz bebeginize yansımasın.
Geçmiş olsun . .
Ah ah senin gibi yapsam iyiymiş iş işten geçti artık yürüyen ölü gibi oldum kendime bile faydam olmaz artıkKocama aşık bi kadınım.
Ama asla ve asla ona kölelik yapmam.
1 kiloyu bile taşımam kocama taşıtırım.
Ev işlerini yüzeysel yaparım ,ayda bir temizlikçi alırım.
Yemek tek çeşit yapar geçerim , annem gelirse yada annesi gelirse iki üç çeşit olur,yada kendisi yanına salata falan yaparsa.
Üşengeçliğimden deil ,yapsam yaparım ama kendimin kıymetini bliyorum.
Yıpratmıyorum kendimi.
Çocuğum oldu yeni.
Enerjim sadece ona.
Kimse benden bişey beklemio çnkü alıştılar.
Sizde kıymetinizi bilin ve bildirin.
Sağlığınızı kendi kendinize kaybetmeyin.
İş güç bunlar fani şeyler valla hastalık bi girdimi çıkmıyo.
Ya inan bölesi yaranır erkeklere,tabi istisna illa vardır.yani yapılanın kıymetini bilen.ama genel olarak kendinden verdikçe erkekler tepene çıkar.ben en baştan öle alıştırdım ,yani beni öle kabul etti sevdi , şimdi beklemio bişe :) bende rahatım valla ,işime gelio hihiişte bu...valla kendını seven kadını herkes sever...yemınle şu post gozumu açtı...akşam bı de kocama külbastı yapıcaktım.işten gidecem cocukları yedır uyut sen yemek ye..ee bı de külbastı.pok yesın :)