Bende çok uğraştım üç kaybım var 9 yıllık evliyim ama şimdi kızıma bakamıyorumBebek sahibi olabilmek için ne kadar çok uğraşan duâ eden insan var .
Sakin intihar etmeyi düşünme , bak ne güzel bebeğin de var , iyilesiyorsunda , inşallah zamanla daha da iyi olacaksın .
Dile getirmekten ziyade kafayı takıp ağlamamı görüyor anlıyor üç ay önce ailede öyle bi vukuat var teyzem aynı dertten kendine kıydı ama o ameliyat olmadı hiçKendi kendinize kuruntu yapmayın.Adam birini bulcak olsa sizin kendimi öldürcem demenizi beklemezdi herhalde.
Her şey insanlar için,belliki depresyondasınız.Yardım alın kocanızı ayy intihar edicem diye daraltacağınıza.
Bende çok uğraştım üç kaybım var 9 yıllık evliyim ama şimdi kızıma bakamıyorum
Eşim geçimsiz bir insan Ve kendini mükemmel görür ben varken başka birini bulması imkansız çünkü babamdan çekinir süslenmeye başlaması beklemediğim birşeydi ben harap olurken dünya ona güzelŞuan tamamen piskolojik sorunlarından kaynaklı eşine karşı öyle düşünüyorsun bence 2 günde anlaşılmaz öyle şeyler..
Yaşadıkların çok zor,Çok çok zor okurken içim sızladı İnşallah Sağlığına kavuşursun,Yuvanda huzurun Daim olur İnşallah...
Ve umarım burda seni inciten olmaz çünkü kk da bazı kadınlar çok acımazsızdır..
İyi Akşamlar..
Canim simdi o 9 sene sonra olan melegi annesiz mi birakacaksin.. Sen pes edersen ona nolur.. Dusunsene..Bende çok uğraştım üç kaybım var 9 yıllık evliyim ama şimdi kızıma bakamıyorum
Kızının kabahati ne ? Annesiz büyümeye nasıl mahkum edersin onu bile isteye kendi canına kıyarak??Bende çok uğraştım üç kaybım var 9 yıllık evliyim ama şimdi kızıma bakamıyorum
Kızının kabahati ne ? Annesiz büyümeye nasıl mahkum edersin onu bile isteye kendi canına kıyarak??
Artık sen sen değilsin.Sen artık annesin.Bir sen misin? zannediyorsun.
Mücadele etmek iyi olmak için elinden geleni yapmak zorundasın.Tıp çok ilerledi doğru doktor doğru tedavi
birçok şeyi halledebiliyor.İyileşmek evladına bakmak için yılmadan çabalamalısın.
Köprüyü geçene kadar galibaÇok geçmiş olsun. Eşinize de akıl fikir.
Hastalıkta sağlıkta diye yemin etmemiş mi bir sorun kendisine.
Platin dedi dr ama eşim ve babam karşı çıkıp olmaz dediler zaten son bir ameliyat şansım var oda olmazsa biterim ama ameliyat olmak ta istemiyorum yoruldum dr ların hepsi aynı şeyi söylediTekrar duzelirsin inşallah , farklı doktorlara gittin mi , ne diyorlar şimdi ?
Ben 25 ayda bir daire parası harcadım hep daha kötüye gitti kızımı kucaklayamıyorum bile belki ameliyat kötü geçer diye 6 ay son ana kadar dayandım acıya baktım kızıma zaten başarısız ameliyatta zor uyandırdılar makineye bağlamışlar diğer ameliyatta da kalp sorunu yaşadım hiç bişey iyiye gitmiyor tekrar MR çektirip iki dr daha gözükeceğim son şansını iyi değerlendirmem Laz'ımKızının kabahati ne ? Annesiz büyümeye nasıl mahkum edersin onu bile isteye kendi canına kıyarak??
Artık sen sen değilsin.Sen artık annesin.Bir sen misin? zannediyorsun.
Mücadele etmek iyi olmak için elinden geleni yapmak zorundasın.Tıp çok ilerledi doğru doktor doğru tedavi
birçok şeyi halledebiliyor.İyileşmek evladına bakmak için yılmadan çabalamalısın.