- 26 Kasım 2021
- 19
- -52
- 39
- Konu Sahibi Birderdimvarbirderdimvar
Yüzünü görmek istemiyorum. Ona gore artık.gorusmeyi.kesecegim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adamın sizden hoşlandığını nasıl anladınız ne yaptı?Görüşmeyi keseceğim.Aklimdan da atmaya uğraşıyorum. Evet istediğim tavsiye
Aaaa kız onlar barıştı mı???
Bu konu beni sarmadı haydin başka dedikodular yapak
Bu arada o adam programa döndü mu peki?
Eee kadın paylaşırsa linç yer zaar ama üzüldüm yani madem affedeceksin ne diye TV de anlattın. Ortada bir de çocuk var. Gerçi bunlar ünlü anam bişey olmazAdam Programa dönemedi tabi. Hala kadin profilinde adamla pek resim paylasmiyor. Ama adam askim maskim diye paylasiyor
Ne kadar iğrenç bir durum karşılıklı duygular ve arkadaş ortamı evlilikte cabası !Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Kafanız mi güzel birde diyorsunuz eşimi seviyorumSeviyorum eşimi. Ben de anlamadım nasıl olduğunu. Elimde olmadan gelişti duygularım.
Tamam bunu anladık.Ben zaten kendime inanamıyorum. Yakıştıramıyorum.Vicdan azabı çekiyorum. Utanıyorum...
Bence eksik anlatılan bişeyler var. Adamla karşılıklı duygular ilan edilmiş gibi duruyor.Tamam bunu anladık.
Adamın sizden hoslandigini nereden biliyorsunuz?
Ahlaktech aşısı lazım 2 doz.Keşke sahte olsa. O da boş değil biliyorum. Anlıyorum. Çok yakın aile dostuyuz. Eşlerimiz de çok samimi. Taşınmayı düşündüm olmadı.Haftanin 3 günü beraberiz ailece. Gece gündüz her an acı çekiyorum.. unutmak istiyorum olmuyor
Belki de adamın haberi bile yok. Eline sağlık bacım demesini bile "benden hoslandi galiba" diye düşünebilirBence eksik anlatılan bişeyler var. Adamla karşılıklı duygular ilan edilmiş gibi duruyor.
Sırlarıyla gitti garipNiye banlandı acaba?
Yarin dersine daha iyi çalışıp yeni kullanıcı adıyla gelirBelki de adamın haberi bile yok. Eline sağlık bacım demesini bile "benden hoslandi galiba" diye düşünebilir
Sırlarıyla gitti garip