- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi ZincirKirma
-
Tavsiye ettiğiniz kişi aralıklı orucu tavsiye ediyor sanirimmerhaba konunuzu takiip ediyorum.
ınstagram da Dr rengin börekci yi takip edebilirsiniz o ciddi tüyolar veriyor ve sayesinde kilo vermiş insanların fotoğraflarına bakabilirsiniz.
ayrıca acıktıkça yumurta yiyebilirsiniz bence. spora çok kasmayın çünkü beyni ne zman şartlasanız o zaman karşısınd durur sürekli bahaneler çıkarır karşınıza.
kendinizi şu şekilde teselli edebilirsiniz. " zaten bu yemeğin tadını biliyorum, daha önce yedim de ne oldu. şimdi yememeyi seçiyorum" vb gibi cümleler kurabilirsiniz. kendinizi çok yoran sporlar yapmak yerine çıkın yürüyüş yapın.
Bende hiç diyetisyene gitmeden kilo vermiştim daha öncede kendim olusturdum kendi listemi aliskanliklarima göre yaşam seklime göre en önemlisi hareketsiz olmak yürüyüş yapacak yerim yok evde spor yapabilirim sadece ona usenmesem herşey güzel olacakSizi çok iyi anlıyorum. Bu durumdan rahatsız olarak ilk adımı atmışsınız.
Biraz sabır bilginiz var zaten diyet listelerinden uzak durun kendi listenizi kendiniz oluşturun. Bana diyetisyenim çok istememe rağmen liste vermedi çok sinir olmuştum ama nedenini anlıyorum şimdi.
Aslinda kendi diyetisyenimizde yaşam konumunda biziz.
Yardıma ihtiyacınız varsa alın ama liste veren diyetisyenlerden uzak durun .
Sizin günlük yeme listeniz var zaten hergun ne yapsam diye bir liste olusturuyorsunuz. Oluşturduğunuz liste üzerinde çalışın mesela akşam yemeğinizi ne var onu düzenleyin sağlıklı bir şekilde.
Bende üşeniyorum hadi bugün birlikte 40 dk egzersiz yapalim akşam haberleşelimBende hiç diyetisyene gitmeden kilo vermiştim daha öncede kendim olusturdum kendi listemi aliskanliklarima göre yaşam seklime göre en önemlisi hareketsiz olmak yürüyüş yapacak yerim yok evde spor yapabilirim sadece ona usenmesem herşey güzel olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?