Evet yani sabah mesela kalktınız detoks suyu için bir litre limonlu olur veya sirke ve çörek otlu bir kür olabilir karaciğerleri temizler, kahvaltı saat 11 gibi , yumurta 1 tane veya tereyağında birtane olabilir , yanına 1 tane tam salatalık bir yemek kaşığı tuzsuz lor peynir 10 tane zeytin maydonoz ( ekmek yok)
Saat 13:00
Öğlen Türk kahvesi veya Yeşilçay ben kayısı çayı içiyordum afedersin kabızlık sorunu için .
Gün içinde 2-3 litre su kahvenin yanına bir avuç ceviz olabilir.
Saat 15:00 Türk kahvesi veya tekrar yeşil çay yanına gün kurusu yenilebilir bu süreçte kabız olmamaya özen göstermeliyiz.
Akşam yemeği en geç 18:30
Haftanın 2 günü et , 2 günü balık , diğer günleri de sebze ve detoks çorba yağsız salçasız extra tuzsuz ve katkı şeyler olmadan. Zeytinyağı kullanılabilir.
Benim yediklerim zeytinyağlı fasülye , sebze olduğu zaman , kabak kereviz bamya türüydü. Yanında salata
Et yediğim günler 4 adet köfte yanında salata
Balık yediğim zaman 100 gram somon + bol salata herzaman sirke limon şart baya yararı var
Her yemeğin yanına mutlaka zeytinyağlı ve sirkeli marul salatası içine zeytin ve ceviz atabilirsiniz ve bolca limon içine koyun.
Akşam yemeğinden sonra ağzıma bir fındık bile atmıyordum sadece su kahve çay serbest.
Bunları yaparken kürlerle birlikte günde 3 litre su içmiş oluyordum ve direnci bu şekilde kırabiliyoruz baya etkili zor görünsede kolay değil lokmalarımızı yavaş çiğneyerek ve çatalla yemek de oldukça faydalı .. akşam yemeği nekadar erken yenilirse okadar erken yağ yakarız uykuda kürler de çok başarılı tadı mükemmel diyemem ama gerçekten ödem alıyor adet döneminde ananas kabuğu kaynatıp içersek oda güzel ödem attırır.
Diyet bu şekildeydi benim insülin direnci vardı birde şişkinliğim oluyordu o yüzden gluten içerikli şeyleri yasaklamıştı salça domates herşey yasaktı hatta süt ürünleri de bırakmıştım sonra kilo verdikçe azar azar ekledim onlardan da sık yememek şartıyla umarım işe yarar ve yapmaya karar verirsin zor görünüyor ama kısa sürede kilo verdiriyor bende şok olmuştum
bol pantolonu giyip giyip aynada kendi kendime seviniyordum