• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Bu zaman kadar öğrendiklerim
♡ ☆☆☆☆☆2.5 litreden az su içilmemeli

♡ ☆☆☆☆☆5 gün düzenli spor 1 saatten aşağısı yeterli değil. 10.000 adim yada kardiyo

♡ Tatlı ve Hamurisi en kötüsü az bisey diye bisey yok . Özellikle.kilolu kişiler için tamamen bırakmalısın. Ayda 1 bir çatal belki oda o derece yoksa kilolar inatlasiyor.

♡☆☆☆☆☆ Erken yemeği bitir en geç 19.00 oda en geç.

Talimatlarim
☆ 2.5 litre su iç
☆ 1 saat egzersiz yada 10.000 adim
☆18.00 da çiğnemeyi bırak sadece sıvı
☆tatlı ve hamur işi olayını kapat.

Yok yılbaşı yok doğum günü falan bitmiyor kızlar öküzden hayır yemiyorum. Diyebilmek marifet . Bunu yapamayacak kadar iradesiz degilim.

Her gün 4 maddeyi buraya yazacağım
Yapıp yapmadığımı tik olarak atacağım
Cuma günü tartı günüm o yüzden kilo bilgisi vermiyorum.

İyi akşamlar.

Talimatlarim 1. Gun 20 Aralik

:KK43:☆ 2.5 litre su iç

:super:☆ 1 saat egzersiz yada 10.000 adim

:KK43: ☆18.00 da çiğnemeyi bırak sadece sıvı

:KK43: ☆tatlı ve hamur işi olayını kapat

:skandal:

Talimatlarim 1. Gun 20 Aralik

:super: ☆ 2.5 litre su iç

:KK43:☆ 1 saat egzersiz yada 10.000 adim

(7500 adımda kaldim)

:KK43:☆18.00 da çiğnemeyi bırak sadece sıvı(yatmadan önce 1 tane kurabiye yedim)

:KK43: ☆tatlı ve hamur işi olayını kapat(yatmadan önce 1 tane kurabiye yedim)

Görülen o ki bugün hedeflerine ulaşamadım tam. 4 'de 1 yaptım. Buda bisey 😁

Ama yarın daha kararlı olacağıma inanıyorum. Çünkü bugün uykusuz ve yorgun bir gün oldu çocuklu olunca. Yarın toparlarım. Su olayını çözdüm saat başı 200 ml içiyorum ☺️

Bugün yürüyüşe çıktım aslında ama çok soğuktu resmen döndüm geri döndüm eve 😁 spor olayı sanirim güzel havalarda daha istikrarlı olurum diye düşünüyorum.

O kurabiyesi yemeseydim 3. Ve 4. Madde de olacaktı yarın en kötü 4 'te 3 yaparım.

Bu arada kızlar şunu öğrendim öğünlerimde sağlıklı enerji veren şeyler yemediğimde tatliya çok düşüyorum sanirim biraz daha enerji veren et,tavuk,balık ürünlerine ağırlık vermeliyim bu sayede tatlinkrizimde çözülecektir

Bugün tartı günümdü aynı zamanda adetimin ilk günü o yüzden bilmiyorum tartı ne kadar n doğru diyetisyene gidecektim vazgeçtim haftaya biter ozaman giderim .
Yine de tartildim adet günüm nasıl diye 80.15 çıktı.
Talimatlarima uymadım bu arada adet dönemi doymak bilmiyorum birde tatlı isteğim çok artıyor. O yuzden kötü bir haftaydı. Haftaya daha iyi okurum diye düşünüyorum. Spor da yapamadim hiç bu hafta çünkü adetten 1 hafta önce kemik ağrılarım oluyor benim oda iptal .
Bakalim haftaya beni neler bekliyor .

Kızlar selam bir dip not bırakıyorum buraya;
Kaslar sudan oluştuğu için şu içmediğim zaman yagdan ziyade kastan veririz. Su içmezsem yağ yakıcı gerçekleşmiyor.

Günde EN AZ 2 litre su içelim 🥰

Kızlar bu sisteme basliyorum buhafta
Kurallar
1. Erken ye ben 18.00 en geç
2. Yavaş miy miy ye
3. Süt, yoğurt,peynir yemeyecegim
4. Tatlı hamur işi yok

Cuma gününe kadar yediklerimi yazacağım
Bu bir denem bakalim ne kadar vermiş olacagim 5 gün aslında
Çünkü cuma günü yılbaşı o gün abartmayalım cuma sabahı yazarım.son durumu

Selam kızlar diyetisyenler geliyorum 1 ayda 2.5 kg yagdan vermisim çok mutlu oldum gerçekten. Daha fazla verebilirdim ama 2 haftadır ne yürüyüş nede spor yaptım. Bu ay spor a düzenli devam etmeyi planlıyorum bol bol yürüyüş yapacağım.
2lt şu en az devam ediyorum alıştım
Yılbaşından sonra pasta borekte olmayacak uzun bir süre
Spora da devam edersem
7 Den sonra yemek yemeyi bıraktım mi ayda 4 kilo vereceğimi düşünüyorum
Metabolizmayı hızlandırmak için care arıyorum umarım bulurum

Selam kızlar bu yılı hedefime ulaşarak bitiriyorum güncel kilom 79.90

Kilo vermek çok zor ama bırakmadan devam etmek daha zor sağlıklı yaşama geçiş hepsine değer ben gerçekten buna değerim umarim ocak ayının 25 inde hedefim 75 olmak bunu da basrirsam daha az stresle yola devam ederim diye düşünüyorum 75 olduğumda sporu arttiracagim

Ac karnına bir kahve tarçınlı,1 bardak su

Sabah 2 yumurta kırdım 2 parça helva çay 1 dilim ekmek

Öğlen dolma yoğurt

İkindi 1 Türk kahvesi daha

Akşam yesilcay hurma 4 badem

11.300 adim

2lt su

Yarın bayağı yiyeceğim için bu akşam bisey yemedim öğlen yedim onun yerine 🤣🤭

Günaydın kızlar yılın son tartısı 79.25

Sabah aç karnına 2 bardak su içildi
Şimdi patates kızartması yicem :)

Akşamdan salatalık tarcin limonlu su hazırladım gün boyu onu içecem tadi kötü olmadı 1 tane salatalik dogrqdim yarım limon sıktım 1 tane kabuk tarçın attım 1.5 litre suya

En son 3 sene önce 7li rakamlardaydim. Demekki insan isteyince oluyormus önemli olan sağlıklı yaşamak istiyor musun yapabilir misin bunun için yeterince bilgin ve hevesin var mi .

Diyet falan değil benimkisi sağlıklı yaşama geçmek elimden geldigince. Umarım süreklilik kazanır.

Bana en uygun spor yürüyüş bunu öğrendim ve yürüyüşün ne kadar faydalı olduğunu.
Hayatımdan hiç eksik etmeyeceğim şeylerden biri oldu .

Veee tabiki su içmek bu yılda hayatıma bol su kattı 1 bardak suyla gün boyu duran ben artık 2litre su içebiliyorum kış olmasına rağmen

Öğrendiğim en önemli şeylerden biride gec saatte yemenin insan sağlığına ne kadar ters düştüğünü bedenimizi karacigerimizi yormamiz

Herkese sağlıklı bir yaşam diliyorum yeni yılda bedenimizi koruyalım bunu ona borçluyuz

7 Kasim ---> 83.4 kg Başlangiç

13 Kasim--> 85.6 kg 1. HAFTA +2.2kg

20 Kasım--> 83.7 kg 2. HAFTA -1.8kg

27 Kasim--> 82.9 kg 3. HAFTA -800gr

4 Aralık-----> 82.2 kg 4. HAFTA -300gr

9 Aralık-----> 81.4 kg 5. HAFTA -800gr

18 Aralık---->80.1 kg 6. HAFTA - 1300gr

25 Aralik---->81.1 kg 7. HAFTA +1000gr

31 Aralık---->79.25 kg 8. HAFTA -1850 gr

Tam tamına 2 ay olmuş 4kg 150 gr vermisim.
Gerci 1. Hafta çok kilo almisim o hafta bol bol kutlama yapıyor pasta börek yemiştim. 85.6 olmuşum. Buna göre 6 kg 350 gr vermiş oluyorum. Normal de 8 kg vermem gerekirdi ama yeme düzenimi yeni oturttum. Büyük mücadele verdim bundan sonra daha hızlı gideceğine eminim

Yeni hedefim 3 hafta sonra -5kg vermek buda haftada 1.5 kg yaklaşık zor ama hedefimiz yüksek tutmayı seviyorum 🤣

Bu arada 21 ay önce 92 kiloymusum o süreçte zayiflamak icin en fazla 2 gün dayanmisim 🤣 şimdiki kilom 79.25 arada

13 kg a yakın kilom gitmis yazık etmişim kendime çok pişmanım keşke bu azmi geçen sene yakalasaydim suan 6li rakamları görüyor olacaktım. 20 kg dan az kilo vermezdim eminim . Hala kilolu olanlara söylediklerim çok pişman olacaksınız şimdi baslamazsaniz ertelerseniz yillariniz boşuna geçmiş olacak artık fazla kilolardan kurtulmanın zamanı geldi ertelemeyin pişman oluyorsunuz benim gibi

Back