- 28 Mayıs 2015
- 2.946
- 1
- 6.445
- 158
- Konu Sahibi ZincirKirma
-
Tesadüfen gördüm ve genel olarak okudum sabah kahvaltına yumurta eklemelisin hem enerji versin hemde sağlıklı protein olsun diye.. .paketli ürünleri yememe ye çalış ... istediğin kiloya düşersin Insaallah ...Öğlen kahve yeşil çay hurma karabugday patlağı ile geçirdim
akşam tombalıklı salata ve kabak yemeği yedim .
Yemekten sonra yeşilçay ve yanında sağlıksız bir dilim atıştırma ne yazıkki
ve kapanış 18.30 yarın sabah ola hayrola :)
Tesek ederim yumurta vazgeçilmezim kesinlikle kahvaltıyı önceki yorumunda yazmıştım zaten tek seferde yazmadım belki kullanmayı tam çözemedim bu siteyi ama toparlıyorum yavaş yavasTesadüfen gördüm ve genel olarak okudum sabah kahvaltına yumurta eklemelisin hem enerji versin hemde sağlıklı protein olsun diye.. .paketli ürünleri yememe ye çalış ... istediğin kiloya düşersin Insaallah ...
Aynen oyle bende çok ileri geri gidiyorum geri gittiklerime çok üzülüyorum. Kesinlikle disiplin ben normal hayatım da bile disiplinli değilim burdan kaybediyorum ben . Hayır demeyi bilmeyen biriyim .Merhaba bende sizinle aynı durumdayım 83 kiloyum yaklaşık 3 haftadır dikkat ediyorum bir ileri 2 geri derken değişen fazla birşey olmadı çünkü porsiyonlara fazla dikkat edemedim 81 ile 83 arası gidip geliyorum hep anladım ki sıkı bir disiplin ve spor lazım yoksa böyle gidecek
Sporsuz imkansız vermem yasim ve kilom gereği zaten hareketimiz kısıtlıMerhaba bende sizinle aynı durumdayım 83 kiloyum yaklaşık 3 haftadır dikkat ediyorum bir ileri 2 geri derken değişen fazla birşey olmadı çünkü porsiyonlara fazla dikkat edemedim 81 ile 83 arası gidip geliyorum hep anladım ki sıkı bir disiplin ve spor lazım yoksa böyle gidecek
Sene önce burda yine konu açmıştım Leslie ile 1 ayda ne kadar kilo vericez diye ve doğum sonrası 90 kilo ile başladım diyet ve spora emzirme surecindeydim bununda etkisi oldu kilo vermede 67 kiloya kadar indim herşey çok güzeldi biraz daha verip korumaya almak istiyordum ama emzirme bitti derken korona olduk izne gittik memlekete falan derken tam olarak 2 sene geçti ve verdiğim kilonun çoğunu geri aldim maalesefSporsuz imkansız vermem yasim ve kilom gereği zaten hareketimiz kısıtlı
Yaşam tarzı haline getirmezsek aynı döngü içine gireriz. Hayatımızı degistirmeliyiz artık bence . Biz buna Değeriz2
Sene önce burda yine konu açmıştım Leslie ile 1 ayda ne kadar kilo vericez diye ve doğum sonrası 90 kilo ile başladım diyet ve spora emzirme surecindeydim bununda etkisi oldu kilo vermede 67 kiloya kadar indim herşey çok güzeldi biraz daha verip korumaya almak istiyordum ama emzirme bitti derken korona olduk izne gittik memlekete falan derken tam olarak 2 sene geçti ve verdiğim kilonun çoğunu geri aldim maalesefve bir daha da hiç o kadar iradeli bir şekilde baslayamadim başlasam bile surduremedim
Sizi çok iyi anlıyorum. Bu durumdan rahatsız olarak ilk adımı atmışsınız.O kadar üzgünüm ki onca emeğim hergun yaptığım sporlar sıkılaşmam hepsi çöpe gitti aldığım bir sürü yeni kıyafetin hiç biri olmuyordaha önce yaptım nasıl yapılır biliyorum ama niye bu sefer iradeli bir şekilde başlayıp bitiremiyorum bu halimden çok rahatsızım mutsuzum
Çok teşekkür ederim güzel bir yazı olmuş kesinlikle katılıyorum şartlama ters tepiyor gercekten. Haklısınız.merhaba konunuzu takiip ediyorum.
ınstagram da Dr rengin börekci yi takip edebilirsiniz o ciddi tüyolar veriyor ve sayesinde kilo vermiş insanların fotoğraflarına bakabilirsiniz.
ayrıca acıktıkça yumurta yiyebilirsiniz bence. spora çok kasmayın çünkü beyni ne zman şartlasanız o zaman karşısınd durur sürekli bahaneler çıkarır karşınıza.
kendinizi şu şekilde teselli edebilirsiniz. " zaten bu yemeğin tadını biliyorum, daha önce yedim de ne oldu. şimdi yememeyi seçiyorum" vb gibi cümleler kurabilirsiniz. kendinizi çok yoran sporlar yapmak yerine çıkın yürüyüş yapın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?