Hayatım boyunca beklediğim trajedi sonunda beni buldu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hayatın kaymıyor şuan kurtulmak üzere, asıl evlenirsen hayatın kayar. Böyle bir insanla sakın evlenme. Ailesi de kendi de berbat, hayat boyu baskı göreceksin , bazı şeyleri sen sus sen haketmiyorsun diye başına kakacaklar. Annen babana uygun bir şekilde söylesin. Sakın korkma, sen üste çık, annem de babam da biliyor, elinden geleni ardına koyma de, korkmadığını belli et. Ve sakın evlenme

Soyleyin babaniza elin serefsizinin siddetini cekeceginize babanizin siddetini cekersiniz en kotu ihtimalle
Ben olsam annemin babama anlatmasini beklerim ondan sonra bu serefsize de sen beni sahipsiz mi sandin sindirebilcegini mi sandin benim babam kapi gibi arkamda hadi simdi s.ktir ol git diye agzinin payini veririm
Sonra babam dövüyo mu sövüyo mu umrumda olmaz

Ablacım sakın ama sakın bu ser.fsizle evlenme, inan bana korktuğun gibi tepki vermez baban hem verse bile bu Manyak la evlenmekten bin kere daha iyidir , sükunetini koru ve vur tekmeyi at nişanı...Tamam mı güzelim?

Evlenmeyin böyle insanla ne olur hayatınızı karartmayın bak ne güzel anneniz anlayışlı çıkmış babanızda öğrenirse öğrensin sonuçta biricik kızısınız annenizde sakinleştirir çok kötü şeyler olucağını sanmıyorum ezdirmeyin kendinizi evlenirseniz emin olun çokk mutsuz olucaksınız.

Annenizin kaç yıllık kocası ben anlatayım dediğine gore korktuğunuz gibi bir tepki vermeyecek babanız. Sakin ama sakın o psikopatla evlenmeyin. Babanızdan duyacağınız iki üç ağır kelime bu şerefsizle evlenip hayatınızı karartmaktan daha iyidir. Sakin ama sakın boyun eğme. Bak kayinvaliden laf arasında başına geleceği söylemiş '' kadın kısmı boyun eğer, egmezse ya laf işitir ya dayak yer ''

Tabii ki bu adamla evlenme babana söylemek istemiyorsan da iftira atıyor ayrıldım diye dersin. İşte bunlar gibi pislikler yüzünden kızlarımız diktirme ameliyatlarıyla uğraşıyor. Bi erkek kadını seviyor ve evlenmek istiyorsa geçmişini sormaması gerekiyor bence, sende anlatmasaydın keşke, ailesine kadar herkes nasıl öğrendi anlamadım

Birak annen babanla konussun. Emin ol annen ortami yumuşatır. Amaa o adam cikip olmadik yerde babana soylerse ozaman babanin yuzune bakamassin. Baban ogrenince ayrılman kolay olur,babanda arkanda durdumu hic birsey yapamaz. Sakin evlenme arkadasim sakin.. evlenirsende buraya gelip aglama çünkü kimse sana uzulmez.bile isteye kumar oynama lutfen

annen bile nasıl kabul etti böyle demiş. böyle derken? adam mı öldürmüşsün, hırsızlık mı yapmışsın. koskoca kadınsın yani gidip biriyle birlikte olmuşsun, sen bunu hata olarak nitelendirebilirsin ama insanların seni 'böyle' diye etiketlemesine izin veremezsin bu annen bile olsa.

ve emin ol bakire olup olmamanı takmayacak milyonlarca erkek var.

Yorumları okumadım ama eminim benim gibi yazan olmuştur. Bırakın anneniz babanızla konuşsun. Anneniz konuşmayı göze aldıysa babanızın huyunu suyunu biliyor sonuçta. Başkasından duyacağına annenizden duysun. En fazla kızar, belki bir tokat atar ama bu adam size hayatı zehir eder. Bir hata tamam kabul ama asıl korkunuz sizi bu noktaya getirmiş. Annenize söyledi neden? isteklerine boyun eğin diye. Baktı anneniz arkanızda bu sefer babayla tehdit etti. Bence duysun babanız. Arkanızdan eşe dosta söylersede ayrıldım iftira atıyor deyin geçin.

Ayrıca bu insanlıktan nasibini almış kişi hiçmi biriyle birlikte olmamış? ???

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…