• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayatı sorguluyorum bugün.

guzelgozler298

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2025
31
23
3
Merhabalar, biraz üzgünüm. Adaletli bir hayat yok hiçbirimiz için biliyoruz bunu. Bugün biraz daha hissettim bunu. Bir arkadaşım defalarca hata yaptı babası yine kızına kollarını açtı sahip çıktı olması gereken bu. Çok mutlu oldum onun adına. Ama kıymetini bilmiyor babasının malesef. Benim babam da hiçbir şekilde maddi manevi destek olmaz. Kucak açmaz. Biraz üzüldüm kırgınlık oluştu içimde. Öylesine paylaşmak istedim.

Merhabalar, biraz üzgünüm. Adaletli bir hayat yok hiçbirimiz için biliyoruz bunu. Bugün biraz daha hissettim bunu. Bir arkadaşım defalarca hata yaptı babası yine kızına kollarını açtı sahip çıktı olması gereken bu. Çok mutlu oldum onun adına. Ama kıymetini bilmiyor babasının malesef. Benim babam da hiçbir şekilde maddi manevi destek olmaz. Kucak açmaz. Biraz üzüldüm kırgınlık oluştu içimde. Öylesine paylaşmak istedim.
Hayat zaten zor bir de başkalarınınkiyle kıyaslarsanız daha da zorlarsınız.
Ailemizi seçemiyoruz (ki bazı kişilere göre aslında doğmadan önce kabul edip öyle doğuyormuşuz ama oralar karışık sanırım) elimizdekiyle yaşam alanımızı genişleterek devam etmek gerek yola..

İyilerle kıyaslayıp kendınıze dert etmek yerine daha kötü babalarla kıyaslayıp mutlu olmak sizi rahatlatabilir

Herkesin sınavı farklı. Birkaç aydır arkadaşımın başına gelmeyen olumsuzluk kalmadı. Benimse hayatım şaşırtıcı derecede iyi gidiyor hep güzel gelişmeler yaşıyorum. Başta bu güzelliğin düşüşü olur diye korktum ama sonra düşündüm ki belki de benim de sınavım bu. Bu şekilde sınanıyorum. Değişecek miyim, nankörleşecek miyim, elimdekilerini paylaşmayı bilecek miyim gibi…
O yüzden kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Kıyaslamak dertsiz başa bile dert açar.

Umarım biz yorum yaparken eline çay kahve alıp içiyorsundur ve duygu durumun değişmiştir geçici ruh halleri bunlar çok takılmayın, sevgiyle kalın 🪷

Boşver artık bu yaştan sonra.sen de yaşlanınca onun yüzüne vurursun.

Hayat zaten zor bir de başkalarınınkiyle kıyaslarsanız daha da zorlarsınız.
Ailemizi seçemiyoruz (ki bazı kişilere göre aslında doğmadan önce kabul edip öyle doğuyormuşuz ama oralar karışık sanırım) elimizdekiyle yaşam alanımızı genişleterek devam etmek gerek yola..
Evet öyle. Elimizdekine şükür etmeliyiz🤲

Umarım biz yorum yaparken eline çay kahve alıp içiyorsundur ve duygu durumun değişmiştir geçici ruh halleri bunlar çok takılmayın, sevgiyle kalın 🪷
Evet geçici bir ruh haliydi . Ara ara gelmiyor değil bu hal 😊 ama çok şükür ki şu an mutluyum. Şu an hayatım güzel çok şükür. Ama küçük bir kız çocuğu oluyor insan böyle baba kız ilişkileri görünce 😊 Teşekkürler sizler de sevgiyle kalın 🤗

Herkesin sınavı farklı. Birkaç aydır arkadaşımın başına gelmeyen olumsuzluk kalmadı. Benimse hayatım şaşırtıcı derecede iyi gidiyor hep güzel gelişmeler yaşıyorum. Başta bu güzelliğin düşüşü olur diye korktum ama sonra düşündüm ki belki de benim de sınavım bu. Bu şekilde sınanıyorum. Değişecek miyim, nankörleşecek miyim, elimdekilerini paylaşmayı bilecek miyim gibi…
O yüzden kimseyle kendinizi kıyaslamayın. Kıyaslamak dertsiz başa bile dert açar.
İnşallah hayatiniz hep güzel geçer. Arkadaşınızın da düzene girer 🤗 evet bir sınav dünyası.

Kendi hayatınızı başkalarının hayatlarıyla kıyaslamaya devam ettiğiniz sürece mutlu olamazsınız,
Evet tabi bunu biliyorum. Sürekli birileri ile kıyaslamiyorum tabi ki. Ama insanız arada bir burukluk oluyor insanda. Baba boşluğunu yaşayan beni çok iyi anlar 🤗 Ama çok şükür kendi hayatımıza odaklanıp mutlu olmaliyuz. Geçmiş geri gelmez. Şimdi bir şeyleri babama anlatıp değiştiremem onu.

Evet öyle. Elimizdekine şükür etmeliyiz🤲
Şükür etmekten bahsetmedim aslında.
Yani kötü bir ailem var o zaman iyi ki daha kötü değiller şükür Allah ım demek değil kastım. O kötü ailede sınırlarımı ne kadar genişletebilirim, kendimi mutlu hissettiğim alanları ne kadar çoğaltabilirim kısmına odaklanmak gerek dedim.

Back
X