- 13 Eylül 2021
- 4.881
- 9.144
- 25
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.721
cok seviyorum onu da bnim gibi seven arkadaşa söyledim oda benim yanimda aradı söyledi dayanamadım napim dünya yansa çocuğun haberi olmayacak gerçekten insanları anlamıyorumSamimiyetim varsa o dakka bildiririm ama yok ne kadar sevsem de mesafe varsa hiç uğraşmam
Çok şükür ablacım iyiyimiyi diyelim iyi olsun cnm çok şükür bu hafta kazasiz bitti çok mutluyum sen nasılsın cnm:)
İnşallah kuzucummDoğru Diosun sabrın mükafatını da alırsın inşallah
Allah daha iyi etsin canimÇok şükür ablacım iyiyim
Bazıları öyle gamsız olabiliyor işte neyse haberi oldu nasılsa sizin söylemenize gerek kalmadı galiba dimicok seviyorum onu da bnim gibi seven arkadaşa söyledim oda benim yanimda aradı söyledi dayanamadım napim dünya yansa çocuğun haberi olmayacak gerçekten insanları anlamıyorum
insanlar isgüzarlar malesef aldırma bnceMerhaba pozitif kızçeler, az önce eşimin arkadaşı aradı.. Hadi artık çocuk yapmıyor musunuz ya vakit geçiyor dedi. Cidden bi elin herifi kalmıştı bebek sormayan. Tövbe estağfurullah. Sinirlenmemeliyim Sinirlenmemeliyim...
Eksik kalmamış işteMerhaba pozitif kızçeler, az önce eşimin arkadaşı aradı.. Hadi artık çocuk yapmıyor musunuz ya vakit geçiyor dedi. Cidden bi elin herifi kalmıştı bebek sormayan. Tövbe estağfurullah. Sinirlenmemeliyim Sinirlenmemeliyim...
Alacan elinden telefonu, hamileydim iki hafta önce kürtaj oldum ama hatırlattığın için teşekkür ederim, daha sıkı çalışırız diceksin aslındainsanlar isgüzarlar malesef aldırma bnce
bn baska arkadaşa söyledim oda onu aradi yanimda söyledi sonra cezayı yiyen bni aradi sagol iyiki söyledin ona haberim oldu diye öyle anlatımBazıları öyle gamsız olabiliyor işte neyse haberi oldu nasılsa sizin söylemenize gerek kalmadı galiba dimi
Hoşgeldin canım bende çok duydum öyle diyenleri boşver aldırış etme düşüncesiz insanlar düşünemiyorlar işte kim bilir bi sıkıntısı mı var tedavi mi görüyor ancak demeyi bilirler sanki onlar gelip bakacaklar bez parasını mama parasını onlar verecekMerhaba pozitif kızçeler, az önce eşimin arkadaşı aradı.. Hadi artık çocuk yapmıyor musunuz ya vakit geçiyor dedi. Cidden bi elin herifi kalmıştı bebek sormayan. Tövbe estağfurullah. Sinirlenmemeliyim Sinirlenmemeliyim...
Geçmiş olsun Canm kimse ne yaşadığını bilmez ki anca konuşur anca yorum yaparAlacan elinden telefonu, hamileydim iki hafta önce kürtaj oldum ama hatırlattığın için teşekkür ederim, daha sıkı çalışırız diceksin aslında
He iyi bari haberi oldu yabn baska arkadaşa söyledim oda onu aradi yanimda söyledi sonra cezayı yiyen bni aradi sagol iyiki söyledin ona haberim oldu diye öyle anlatım
Bir erkeğin böyle bir şey sorması aşırı itici geliyor ya ne bileyim. Neyse sakinimGeçmiş olsun Canm kimse ne yaşadığını bilmez ki anca konuşur anca yorum yapar
Aaa daha yenisin galiba kaç yıllık evlisinBir erkeğin böyle bir şey sorması aşırı itici geliyor ya ne bileyim. Neyse sakinim
Yaaaa kıyamammmBura pozitiflik grubu kimsenin moralini bozmak istemem ama o kadar doldum ki ben burda bi konu açıp anlatmıştım babamın doktora götürmemesi yüzünden apandisitim patlamıştı benim kendinden başka hiç birşeyi önemsemez kendine bişey olsa ama hastane hastane gezer neyse o ameliyat yüzünden benim tüplerim hasar gördü dış gebelik de ordan dedi doktor herkesin arasında kalıyorum eşim dün akşam diyor ki babanın umursamazlığı evladıma sebeb oldu diyor anneme söylüyorum babam yüzünden oldu diye en azından kabul etsin azcık bari üzülsün benim canımı sıkan o zaman tamam olan oldu hala aynı tas aynı hamam dış gebelik den ameliyat oldum akşam arıyoruz ta ertesi gün öğlen geliyorlar eşim de bi bunu laf etti o sinirlen bu nasıl bi insan ya diyor anneme diyorum evlendiğimizden beri benle uğraşıyor sürekli doktora giriyoruz bana bi işlem yapılıyor maddi manevi yıprandı iyice diyorum en azından bi karısı var evlendin barklandın biz mi yardımcı olalım diyor sürekli gelip gitmiyorsunuz diye ondan dert yanıyor bıktım sürekli evin bi yerine bişey yaptırıyorlar kanepe almışlar şimdide istedikleri 10 bin liraymış 8 bin liralık almışlar ben benim sorunlarımı anlatıyorum baba diye bişey yok zaten annede psikolojisi bozuk başım ağrıdı uff puf diyor ben şimdi rahim filmi çekilecem tekrardan o bi para tüpüm iptalse laparoskopi mi olacak histeroskopi mi olacak o ayrı bi para tüp bebek aşaması zaten
Yeni araba aldılar 130 bin liraya annemi hiç bi yere götürmüyor bindirmek istemiyor kendi geziyor sürekli kahveye oraya buraya deminden de kalkacaklar gönülsüz geldim diye bana ima ediyor yemeği zoraki yedi hadi kalk gidelim dedi anneme oda namaz kıldı çay koydum neyi çayı arabam aşağıda ya bişey olursa tır vardı sabah ya gelirse kaldırdı annemi annemde araban batsın dedi küfür etti anneme ben yukarı bile çıkmayacaktım yemek felan çıkartıyon dedi annem hazırlanırken çıkıverdi kızlar kusuruma bakmayın bana dua edin nolur şu tüpüm açık olsun doğma yollardan inşallah sağlıklı evladım olur da kimseye muhtaç olmam inşallah
Piiiii bunu da anlamadm bön bön baktımKızz yerim seni şaka yapacaktım ama kıyamadım ben Funda zaten dün kaçırmışsın isim muhabbetini
Aaaaaa ben de diyorum nerde bu fundi iki gündür yok Allah seni niitmeye fundi eyiydi yav niye değiştin tühKız bu Funda ya oldu Petra
Yaz tabi kuzum bir nebze rahatlatırız belki destek Oluruz sanaKızlar daha fazla yazmayım ben sizinde moraliniz bozulacak kusuruma bakmayın
Kuzum ben gebelik lerimin hepsinde sabah akşam progestan kullandm zaten hepAsilamada da progesteron veriyorlar ya canım belki öyle devam ettirebilirdi.
Sonuçta o da bebeğin tutunmasını sağlıyor.
Ooooh şükür aklımızda soru işareti kalmadı bebiş gelsin önümüzdeki ayaBu arada kızlar beklenen geldi adetbu ay da nasip değilmiş hemen sevgili ovulasyoncuklarımı sipariş ettim hadi bakalım Hayırlısıyla
Ama seni yiyeremmm
aynen dedim kimseye bnden öğrendiğini söyleme çünkü bn evrak kayıtta değilim sadece o arkadaş ani tepki verince aa ceza gelmiş diyince duydum dedim kimseyle uğraşamam dedimHe iyi bari haberi oldu ya
Nasılsın ablacım hafta sonuna girdik artık tatilsin hemiYaaaa kıyamammmAllah yardımcın olsun Rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi
Ailemizi bazen anlayamıyoruz onlarda bizi.. Belki eski insanlar herşeyi farklı düşünüyor zorlanıyoruz ama insan ailesini evladını seçemiyor işte Allah acılarını göstermesin yerlerinde sağolsun.evlisin kendine ait düzenin var eşin varr çok şükür.. Artık çok üzülme kafana takma geri şeyleri olur mu canm
Rabbim evinize elinize bolluk versin tez vakitte kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olun inşallah
Piiiii bunu da anlamadm bön bön baktım
Aaaaaa ben de diyorum nerde bu fundi iki gündür yok Allah seni niitmeye fundi eyiydi yav niye değiştin tüh
Yaz tabi kuzum bir nebze rahatlatırız belki destek Oluruz sana
İnan gerçek hayatta kimse anlamıyor bizi sadece dinliyor yüzüne bakıp ama kafasını çevirip diyecekleri laf belli
Kuzum ben gebelik lerimin hepsinde sabah akşam progestan kullandm zaten hep
Ooooh şükür aklımızda soru işareti kalmadı bebiş gelsin önümüzdeki aya
Ama seni yiyeremmm