Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Samimiyetim varsa o dakka bildiririm ama yok ne kadar sevsem de mesafe varsa hiç uğraşmam
cok seviyorum onu da bnim gibi seven arkadaşa söyledim oda benim yanimda aradı söyledi dayanamadım napim dünya yansa çocuğun haberi olmayacak gerçekten insanları anlamıyorum

cok seviyorum onu da bnim gibi seven arkadaşa söyledim oda benim yanimda aradı söyledi dayanamadım napim dünya yansa çocuğun haberi olmayacak gerçekten insanları anlamıyorum
Bazıları öyle gamsız olabiliyor işte neyse haberi oldu nasılsa sizin söylemenize gerek kalmadı galiba dimi

insanlar isgüzarlar malesef aldırma bnce

Eksik kalmamış işte insanları anlamıyorum ya de ki sanane yani sen mi bakıcan çocuğa sanki

Hoşgeldin canım bende çok duydum öyle diyenleri boşver aldırış etme düşüncesiz insanlar düşünemiyorlar işte kim bilir bi sıkıntısı mı var tedavi mi görüyor ancak demeyi bilirler sanki onlar gelip bakacaklar bez parasını mama parasını onlar verecek

Bir erkeğin böyle bir şey sorması aşırı itici geliyor ya ne bileyim. Neyse sakinim
Aaa daha yenisin galiba kaç yıllık evlisin bunun erkeği olacak komşusu olacak en uzaktaki akrabası olacak hiç bilmediğin olacak daha sonra ortamlarda hamile kalamayanlara ne laflar dönüp duracakta hepsini dinleyip duycan alış Artk ve kimseyi umursama

Yaaaa kıyamammm Allah yardımcın olsun Rabbim kimseye muhtaç etmesin kimseyi
Ailemizi bazen anlayamıyoruz onlarda bizi.. Belki eski insanlar herşeyi farklı düşünüyor zorlanıyoruz ama insan ailesini evladını seçemiyor işte Allah acılarını göstermesin yerlerinde sağolsun.evlisin kendine ait düzenin var eşin varr çok şükür.. Artık çok üzülme kafana takma geri şeyleri olur mu canm
Rabbim evinize elinize bolluk versin tez vakitte kolaylıkla hayırlı sağlıklı evlatlar sahibi olun inşallah
Kızz yerim seni şaka yapacaktım ama kıyamadım ben Funda zaten dün kaçırmışsın isim muhabbetini
Piiiii bunu da anlamadm bön bön baktım
Kız bu Funda ya oldu Petra
Aaaaaa ben de diyorum nerde bu fundi iki gündür yok Allah seni niitmeye fundi eyiydi yav niye değiştin tüh
Kızlar daha fazla yazmayım ben sizinde moraliniz bozulacak kusuruma bakmayın
Yaz tabi kuzum bir nebze rahatlatırız belki destek Oluruz sana
İnan gerçek hayatta kimse anlamıyor bizi sadece dinliyor yüzüne bakıp ama kafasını çevirip diyecekleri laf belli
Asilamada da progesteron veriyorlar ya canım belki öyle devam ettirebilirdi.
Sonuçta o da bebeğin tutunmasını sağlıyor.
Kuzum ben gebelik lerimin hepsinde sabah akşam progestan kullandm zaten hep
Bu arada kızlar beklenen geldi adet bu ay da nasip değilmiş hemen sevgili ovulasyoncuklarımı sipariş ettim hadi bakalım Hayırlısıyla
Ooooh şükür aklımızda soru işareti kalmadı bebiş gelsin önümüzdeki aya
Ama seni yiyeremmm

Nasılsın ablacım hafta sonuna girdik artık tatilsin hemi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…