Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

Bende üzülüyorum kuzum hele bide bişey diyememek ona insanı dinlemez gerçekten anlatılacak gibi değil görmek lazım annem namaz kılıyor sonra lavaboya girdi ben yanında oturamıyorum mutfakta bekledim annemin çıkmasını yalnız kalamıyorum bile onla eşime karşı bi tavır sürekli bi aşağılama adamın işi ağır geç geliyor diyorum kaçda gelecek ohoo falan diyor bende bir iş değil kaç iş yapıyor diyorum ev alamadı daha diyor başka şeyler söylüyor sırf ben sevdiğimle evlendim onun tipsiz sevimsiz akrabası ile evlenmedim diye ablamın birini harcadı öyle 15 yaşında hiç sormadan kendi kuzenine verdi amcasının oğluna adamın bi tipi vardı Allah yaratmış ama ucube dediler komşular görünce nasıl verdiniz dediler nefret gibi de bişey değil nasıl canım sıkılıyor

Kızlar daha fazla yazmayım ben sizinde moraliniz bozulacak kusuruma bakmayın
Yokk be yaz hep pozitif olcaz diye hayatın gerçeklerini mi görmicez birbirimize destek de mi çıkmayacağız kusura bakma da sen iyi yine baba diyip eve çağırıyorsn ben olsam onu da yapmazdm biraz değer bilse keşke babanız mutlu olup berabar zaman geçirmek varken uf puf edip kalkıp gidiyo söyleniyor sen kendi bildiğini yaptın sevdiğinle evlendin ya tebrik ediyorum seni kocanla da mutluysan boşver geçmişi olanların olacağı varmış olmuş.
sen bundan sonrasına bak

Kuzum çok üzüldüm rabbim her şeyin annenin babanın evladın eşin hayırlısını versin. İki günlük dünyada kırmak üzmek çok saçma yarın ölmeyeceğimizin garantisi yok aynı şekilde dünya malına da çok bel bağlamamak lazım sonuçta mezara götüremiyoruz..Amin inşallah tüplerin açıktır da gerek kalmaz diğer işlemlere sıkma canınıne zaman istersen yaz dertleşir derdine derman olmaya çalışırız Allahın izniyle

Asilamada da progesteron veriyorlar ya canım belki öyle devam ettirebilirdi.
Sonuçta o da bebeğin tutunmasını sağlıyor.

Ben standart mesaideydim canım
Şimdi bitirdim inşallah
Bi çay koyup ayaklarımı uzatmak istiyorum
Sen napıyorsun?
İçirdiler mi çayı sana uzatabildin mi bacaklarını
Bu arada kızlar beklenen geldi adet bu ay da nasip değilmiş hemen sevgili ovulasyoncuklarımı sipariş ettim hadi bakalım Hayırlısıyla
Gelir gelir o Allah'ın cezası neyse en azından pozitif durabildin tebrik ediyorum zamanını bekliyordur bugün olmadı bi daha kine olur ovulasyonlrı düzenli yapabiliyor musun bi ara deniyeyim dedim olmadı bıraktım

2 aydır düzenli kullanıyorum biraz sabır etmek getek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…