Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

İnsan üzülür ya ama azıcık yani fazlada üzülme Yeter aynen güzel şeylerden konuşalım

Yaaaa varya ben de çok beslemek istiyorum ama aynı şeyi düşünüyorum Bi de heryer tüy olur mutfağa girer falan diye
Müstakil olcak evin dışarda beslicen işte
Tüy sorun değil benim kocamda kedi gibi maşallah habire tüy döküyor ama ya parçalanan eşyalarım ...yani kediler parçalıyor tirnakliyor vs

Guvenmediginden mi acaba ? Uyurken ısırır tırnaklar sicar eder diye ?

Ictim şükürler olsun
Yalnız uzun süredir çayı kahveyi sıcak içmeyince ağzım alışmış. Buz gibi iğrenç iğrenç içtim
Bu akşam 8de yatacaktım sözde daha bir sürü isim var

Gebelik oluşuyor ama ilerlemiyor dimi?
Doğru mu anladım?
Kromozom testleri yapılmıştır ne diyor doktorlar?

Ictim şükürler olsun
Yalnız uzun süredir çayı kahveyi sıcak içmeyince ağzım alışmış. Buz gibi iğrenç iğrenç içtim
Bu akşam 8de yatacaktım sözde daha bir sürü isim var
Zamanla çayın ısınır inşallah ne diyeyim ne işlerin var ki bebeler uyudumu sende dinlen az

Birlikte uyumak istiyorum oyyy hirpalamak öpmek istiyorum
Suratını sıkıştırmak istiyorum.
Kediler çok acayip yaratıklar ya
Sanki evin sahibi o sen yanında misafir gibisin
Istediği her yerde yatabilme hakkına sahipler.

Bekar evimde kedim vardı banyo lavabosundan tut kirli sepetinin içine kadar her yerde yatıyordu
Bi de ayak çok seviyordu. Uyurken ayağım yorgandan çıkmışsa koşa koşa gelir ısırırdı ne olarak görüyorsa
Birlikte 6 sebe yaşadık. Fiv teşhisi kondu sonra kaybettik

Ah yavrum ya bu fibten kurtilani da duymadım
Zaten pek masraflı bir hastalık

Ayağa saldırma olayı cidden heralde 100 kedinin 95 inde var niye acaba yahu niyeee

Guvenmediginden mi acaba ? Uyurken ısırır tırnaklar sicar eder diye ?
Ayy kedi demişken annemgilin vardı annem üzerinde battaniye ile uzanırken çişini yapmış battaniyeyi toprak zannedip gömmeye çalışmıştı birinde de gece ablamla uyurken tüm sıvamış ayy göğsünden beri mıçmış

Kediyi yaşlı bi komşumuz vardı ona vermişlerdi

A aaaa.
Tuvalet eğitimi yok mu vardır
Niye gelip başka yere yapıyor x

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…