Hayata pozitif bakanlar, muhabbet edelim mi?

aynen dedim kimseye bnden öğrendiğini söyleme çünkü bn evrak kayıtta değilim sadece o arkadaş ani tepki verince aa ceza gelmiş diyince duydum dedim kimseyle uğraşamam dedim
Kız resmi işler mi bunlar 😱😂 başında desene
Başına bela olacak bir durumda kimseye birşey deme çok aşırı samimi olmadığın sürece boşver 🤦😂😂

Aaa daha yenisin galiba kaç yıllık evlisin 😂😂 bunun erkeği olacak komşusu olacak en uzaktaki akrabası olacak hiç bilmediğin olacak daha sonra ortamlarda hamile kalamayanlara ne laflar dönüp duracakta hepsini dinleyip duycan alış Artk ve kimseyi umursama 🤪
3 yıllık evliyim gebelik olmuyor. Genelde soran kişilerden saklamam lap diye istiyoruz olmuyor derim, utanıp bir daha sormazlar. Eşimin ne kadar çocuk istediğini biliyorum, bir de tam oldu derken kalp atışından dolayı kürtaj oldm 3 hafta önce, eşimin ne kadar üzüldüğünü düşündükçe daha çok kızıyorum. Ne bileyim işte.

Merhaba pozitif kızçeler, az önce eşimin arkadaşı aradı.. Hadi artık çocuk yapmıyor musunuz ya vakit geçiyor dedi. Cidden bi elin herifi kalmıştı bebek sormayan. Tövbe estağfurullah. Sinirlenmemeliyim Sinirlenmemeliyim...
Hoşgeldin canm. Geçmiş olsun kaybın için
Öyle çok ki o dengesizlerden
Duymazdan gelmeye çalış hep aynıyız bea 🤷‍♀️

3 yıllık evliyim gebelik olmuyor. Genelde soran kişilerden saklamam lap diye istiyoruz olmuyor derim, utanıp bir daha sormazlar. Eşimin ne kadar çocuk istediğini biliyorum, bir de tam oldu derken kalp atışından dolayı kürtaj oldm 3 hafta önce, eşimin ne kadar üzüldüğünü düşündükçe daha çok kızıyorum. Ne bileyim işte.
Yaaa kıyamam bizim de imtihanımız bu sabredip beklicez dengesizleri de duymaycağız 🤗

9a17de9ae7f4432e7ff614056f7b567e.gif

mavispreyboya mavispreyboya
bir mucizee bir mucizee nerelerdesiz gıı
Kuzum ben bi kendimi toplamaya gittim geldim 🥰

Sevmek için eve almak şart değil ki dışarda da mamasını suyunu koy hayvancağız daha ne istesin zarar vermeyelim bu kadarını da yapsak kâfi ☺️
Birlikte uyumak istiyorum oyyy hirpalamak öpmek istiyorum
Suratını sıkıştırmak istiyorum.

Kızlar kusuruma bakmayın yazdığınız mesajlarada cevap yazamadım hakkınızı helal edin yanlış anlamayın dudağım uçukladı ta üzüntüden ama topladım kendimi alıştım artık çok bunalmıştım öyle birden döküldüm ama valla konuşmaya bile değmez güzel şeyler konuşayım aklıma bile getirmek istemiyorum

Birlikte uyumak istiyorum oyyy hirpalamak öpmek istiyorum
Suratını sıkıştırmak istiyorum.
Ben hayatta yapamam ya okurken bile bi tuhaf oldum hele gece uyurken yanımda bi kedi olması 😱😱 hayvan sevmediğim den değil ama bana bi tuhaf geliyor ya kaynanamlar da bide eltimde kediler bir sürü evin içinde faln hiç rahat olamıyorum 🤦🙈

X