- 17 Ekim 2021
- 11.404
- 37.860
- 38
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
Elbette çoğu zaman olmasa da
Öyle bi cümle kurmayalim, mutluyum, mutlusun, mutluyuz (çaktırmahayata pozitif bakamıyorsak
Google dan bakmak lazım doğru mu diyeAy ben adetten onceki gün acayip negatifim ya hayatim berbat sanki bir gerginlik sonrasi genelde pollyanna ay dogru mu yazdim acaba
Covid pozitif anlayanlar ? :)
Elbette çoğu zaman olmasa da
Tmm yok inşGoogle dan bakmak lazım doğru mu diyetamam o zaman adet dışı negatiflik yok
Diilim ama bı sürü yol denedim olmayınca, aklıma şöyle bi yöntem geldi . Negatif konusmassam ve pozitif insanlarla bir arada olursam, yılbaşına oldum benTmm yok inşsen hep pozitif misindir ne guzell
Peki Gebelik testi pozitif anlayanlar? :)Covid pozitif anlayanlar ? :)
Evett, çok şükür halimizeBence pozitif olmaya çaba gostermekte pozitifliktirbenim hep aklima saglik sorunu yaşayanlar gelir ya da derimki migrenin tutsa umrunda olmaz şu durum dunyayi unutuyor insan hemen duzelirim
Ayy yaaPeki Gebelik testi pozitif anlayanlar? :)
Süperarkadaşlar beynimiz (beyimiz değil haa :) ) neye inanırsa onu yaşatır bize. eğer mutlu olduğuna inandırabilirsek mutluyuz. yok inanmadıysa ha gayret çocuk kandırır gibi kandıracağız onu. mesela şimdi yalandan gülsek beyin bunun yalandan olduğunu anlamaz bizi sahici gülüyoruz sanır. hatta bu gülme işini hep beraber deneyelim şuan :) bakııın nasıl mutlu olmaya başladınız.