- 17 Ocak 2020
- 27.476
- 39.681
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.741
Caniiiim
Kız resmi işler mi bunlaraynen dedim kimseye bnden öğrendiğini söyleme çünkü bn evrak kayıtta değilim sadece o arkadaş ani tepki verince aa ceza gelmiş diyince duydum dedim kimseyle uğraşamam dedim
Hayvan sevmek güzel birşey keşke birde besleyebilsek ama olsun dışardaki hayvanlarda bizim yavrularımızCaniiiim
Nasılsın
g rcek hayatta kedilere sahip olamayınca dadandim böyle kedili şeylere
3 yıllık evliyim gebelik olmuyor. Genelde soran kişilerden saklamam lap diye istiyoruz olmuyor derim, utanıp bir daha sormazlar. Eşimin ne kadar çocuk istediğini biliyorum, bir de tam oldu derken kalp atışından dolayı kürtaj oldm 3 hafta önce, eşimin ne kadar üzüldüğünü düşündükçe daha çok kızıyorum. Ne bileyim işte.Aaa daha yenisin galiba kaç yıllık evlisinbunun erkeği olacak komşusu olacak en uzaktaki akrabası olacak hiç bilmediğin olacak daha sonra ortamlarda hamile kalamayanlara ne laflar dönüp duracakta hepsini dinleyip duycan alış Artk ve kimseyi umursama
Bende şimdi vardır bi 3 5 kedi dedimCaniiiim
Nasılsın
Hoşgeldin canm. Geçmiş olsun kaybın içinMerhaba pozitif kızçeler, az önce eşimin arkadaşı aradı.. Hadi artık çocuk yapmıyor musunuz ya vakit geçiyor dedi. Cidden bi elin herifi kalmıştı bebek sormayan. Tövbe estağfurullah. Sinirlenmemeliyim Sinirlenmemeliyim...
Aplam haftada Bi gün tatilim onu da pazar kullancam yani yarın da çalişicimNasılsın ablacım hafta sonuna girdik artık tatilsin hemi
Niye kız tut getir sokaktan biriniCaniiiim
Nasılsın
Yaaa kıyamam bizim de imtihanımız bu sabredip beklicez dengesizleri de duymaycağız3 yıllık evliyim gebelik olmuyor. Genelde soran kişilerden saklamam lap diye istiyoruz olmuyor derim, utanıp bir daha sormazlar. Eşimin ne kadar çocuk istediğini biliyorum, bir de tam oldu derken kalp atışından dolayı kürtaj oldm 3 hafta önce, eşimin ne kadar üzüldüğünü düşündükçe daha çok kızıyorum. Ne bileyim işte.
Ahhh bu üzdü neysem olsun napalımAplam haftada Bi gün tatilim onu da pazar kullancam yani yarın da çalişicim
Niye kız tut getir sokaktan birini
Eşyalarımı mahveder teyzesiAplam haftada Bi gün tatilim onu da pazar kullancam yani yarın da çalişicim
Niye kız tut getir sokaktan birini
Cokkkkkkk seviyorum ama eşyalarında kolesiyimBende şimdi vardır bi 3 5 kedi dedim
Geceleri besleme yapıyorumHayvan sevmek güzel birşey keşke birde besleyebilsek ama olsun dışardaki hayvanlarda bizim yavrularımız
Eşyalarımı mahveder teyzesi
Sevmek için eve almak şart değil ki dışarda da mamasını suyunu koy hayvancağız daha ne istesin zarar vermeyelim bu kadarını da yapsak kâfiCokkkkkkk seviyorum ama eşyalarında kolesiyim
Kuzum ben bi kendimi toplamaya gittim geldim
İyi yaptın nasılsınKuzum ben bi kendimi toplamaya gittim geldim
Birlikte uyumak istiyorum oyyy hirpalamak öpmek istiyorumSevmek için eve almak şart değil ki dışarda da mamasını suyunu koy hayvancağız daha ne istesin zarar vermeyelim bu kadarını da yapsak kâfi
Yaaaa varya ben de çok beslemek istiyorum ama aynı şeyi düşünüyorum Bi de heryer tüy olur mutfağa girer falan diyeEşyalarımı mahveder teyzesi
Ben hayatta yapamam ya okurken bile bi tuhaf oldum hele gece uyurken yanımda bi kedi olmasıBirlikte uyumak istiyorum oyyy hirpalamak öpmek istiyorum
Suratını sıkıştırmak istiyorum.
İyiyim balım alıştım artık bi dudak uçuğuyla atlattım bu sefer deİyi yaptın nasılsın