- 12 Mart 2020
- 9.696
- 20.748
-
- Konu Sahibi Diyettenvzgctm-olmuyo
- #1.681
sende pıhtılaşmada mı var hangi genlerdeHerkes öyle dedi kimyasaldan sonra çok çabuk hamile kalınıyor diye bilemiyoeum ne kadar doğru. Belkide bu ay hamile kalamamamın sebebi vardır. Tekrar düşecekti belkide pıhtılaşma olduğu için bilmiyorum inşallah tek pıhtılaşma çıkar oradan da diğerlerinde herhangi bir sıkıntı görürse doktorum tüp bebek yaparız demiştiDiyarbakırda bulamadım bir türlü bilgili bir doktor memleketimde var tüp bebek tapan yaşlı bir hoca ama nasıl bilgili ilgili ama çok uzak işte uzak olmasa 2 ayda bir gitmeyi bile düşünebilirdik inşallah hayırlısıyla hamile kalayım da doktoru buluruz bir şekilde. Rabbim hayırlısını versin hepimize
Aminnn İnşallah hepimizeAhh gönlü güzel kualammRabbim kolaylık versin inşallah
Pıhtılaşma olduğunu net kesin bilmiyoruz test verdik 1 ay önce işte bizi arayacaklarmış üni hastanesinde verdik uzun sürüyormuş devlet hastanelerinde 1 buçuk 2 ayı buluyormuş her neyse işte pıhtılaşma olduğu içinde böyle düşük olabiliyormuş. Sen sor bakayım mucize aplam hangi doktora gidiyormuş memorial var burada özel oradaki doktorları çok tavsiye ediyorlar da gitmedim hiç çoğu erkeksende pıhtılaşmada mı var hangi genlerde
konyadaki doktordan mı bahsediyosun adı ne
diyarbakırda bi arkadaşın ablası gidiyomuş iyi bi dr ama bi sorayım
ttamm canmPıhtılaşma olduğunu net kesin bilmiyoruz test verdik 1 ay önce işte bizi arayacaklarmış üni hastanesinde verdik uzun sürüyormuş devlet hastanelerinde 1 buçuk 2 ayı buluyormuş her neyse işte pıhtılaşma olduğu içinde böyle düşük olabiliyormuş. Sen sor bakayım mucize aplam hangi doktora gidiyormuş memorial var burada özel oradaki doktorları çok tavsiye ediyorlar da gitmedim hiç çoğu erkek
Mustafa ulusoy medovadattamm canm
konyada ki dr kimdi
mehmet çolakoğlu varmış bide o mu acaba dedim deMustafa ulusoy medovada
Duymadım ablacım hangi hastanedeymiş sen konyada mısın eğer konyadaysan veya yakınlarında kesinllikle bu mustafa hocaya git o kadar bilgili ve ilgili kimehmet çolakoğlu varmış bide o mu acaba dedim de
Yok kuzum ben denizlideyimDuymadım ablacım hangi hastanedeymiş sen konyada mısın eğer konyadaysan veya yakınlarında kesinllikle bu mustafa hocaya git o kadar bilgili ve ilgili ki
Sen şimdi istanbula gidiyorsun demi ön görüşme bazı tüp bebek yapan doktorlarda ücretsiz diye biliyorum biz gittik hep kamu indiriminden yararlanarak istersen mustafa hocaya sorabilirim numarası var ön muayene görüşme ücretsiz mi diye ya da istersen şu aşılama sonuçlandıktan sonra nasıl istersenYok kuzum ben denizlideyim
Ablamgil habire diyip duruyo konyada Bi Dr var Bi git diye de onlar benim sorunlarının büyüklüğünğ bilmiyorlar anlatsanda anlamazlar ki
Çok sağolasın kuzumSen şimdi istanbula gidiyorsun demi ön görüşme bazı tüp bebek yapan doktorlarda ücretsiz diye biliyorum biz gittik hep kamu indiriminden yararlanarak istersen mustafa hocaya sorabilirim numarası var ön muayene görüşme ücretsiz mi diye ya da istersen şu aşılama sonuçlandıktan sonra nasıl istersen
Aynen dediğin doğru ablacım normal gebelikten pek farklı sayılmaz aşılama ama hayırlısı olsun belki tutar sağlıkla ilerler ki inşallah öyle olmuştur aminÇok sağolasın kuzum
Eşim başka Bi yere gitmek istemiyorda zaten.. Gidebilecek en iyi Dr gidiyoruz diyo ben de yoruldum artık drların yapabileceği bişey de yok... Bana zamansız yumurtladığm için gebelik zamansız oluşuyo rahim hazırlamadan demişti.. E mantıklı da geldi..
Tüp yaparsak herşey daha düzenli olcak olacak bu defa demişti
E şimdi toplama iptal olunca boşa gitmesin aşılama bari yapalım dedi ki eşim olmayınca o da olmadı
Ancak aklıma takılan şu ki şayet aşılama olsaydı tutsaydı normal gebeliğim den ne farkı olacaktı nasıl ilerletecekti gebeliği anlamadm
Evet dün bişeyler anlatıyor du canım inşallah döner geri biz böyle iyi olduk burda bu gruptan çıkıp forumun başka yerlerinde takılınca kendimi dışarda kalmış gibi hissediyorumbi sıkıntısı vardı dünden bizle de paylaşmak istemedi umarım kendini toparlar da geri döner
Aynen öyle kuzum el olsa sırtını dönersin umrunda olmaz bide ben severek evlendim diye cephe aldı bana anlatsam çok uzun sürer daha neler neler varda boşverAhh canım yaherkesle herşey halledilirde aile biraz fazla yaralar insanı İnşallah düzelir herşey
Hiç bilmiyorum ki hani öyle açıklama yapmadan gidecek biri de değildi
Az ders çalıştım dur az ara vereyim dedim 5 saattir bitmedi arasen ne yapıyorsun nasıl geçiyor annenle
Biraz geç cevap yazabildim kuzum az önce gittiler babam beş buçukta geldi yemek yedirdim hemen kalk gidelim dedi gittilertemizliğe vurdum kendimi yeni bitirdim dinleniyorum sen napıyorsun annen geldi gitti mi
Hayırlısı çekirgemAynen dediğin doğru ablacım normal gebelikten pek farklı sayılmaz aşılama ama hayırlısı olsun belki tutar sağlıkla ilerler ki inşallah öyle olmuştur amin
Ahahaha çok gezme ceylan uzaklarda seni avlarlarEvet dün bişeyler anlatıyor du canım inşallah döner geri biz böyle iyi olduk burda bu gruptan çıkıp forumun başka yerlerinde takılınca kendimi dışarda kalmış gibi hissediyorum
Kızz yerim seni şaka yapacaktım ama kıyamadım ben Funda zaten dün kaçırmışsın isim muhabbetiniHayırlısı çekirgem
Ahahaha çok gezme ceylan uzaklarda seni avlarlar
Sen kaç yaşındasın canm biz funda ve Fatmazelle daha gebelikten konuşuyoruz sen de var mı bebiş
Annenle geçen zamana sevindim CanmAynen öyle kuzum el olsa sırtını dönersin umrunda olmaz bide ben severek evlendim diye cephe aldı bana anlatsam çok uzun sürer daha neler neler varda boşver
Bende bugün başlayacaktım başlayamadım kolay gelsin sana da kuşum annemle bol bol çene yaptık
Kız bu Funda ya oldu PetraHayırlısı çekirgem
Ahahaha çok gezme ceylan uzaklarda seni avlarlar
Sen kaç yaşındasın canm biz funda ve Fatmazelle daha gebelikten konuşuyoruz sen de var mı bebiş
Yaaa üzüldüm cidden deşmememk için sormadm bende hiç bilsem bu kadar dolusun başından babanla olanları sorardımBura pozitiflik grubu kimsenin moralini bozmak istemem ama o kadar doldum ki ben burda bi konu açıp anlatmıştım babamın doktora götürmemesi yüzünden apandisitim patlamıştı benim kendinden başka hiç birşeyi önemsemez kendine bişey olsa ama hastane hastane gezer neyse o ameliyat yüzünden benim tüplerim hasar gördü dış gebelik de ordan dedi doktor herkesin arasında kalıyorum eşim dün akşam diyor ki babanın umursamazlığı evladıma sebeb oldu diyor anneme söylüyorum babam yüzünden oldu diye en azından kabul etsin azcık bari üzülsün benim canımı sıkan o zaman tamam olan oldu hala aynı tas aynı hamam dış gebelik den ameliyat oldum akşam arıyoruz ta ertesi gün öğlen geliyorlar eşim de bi bunu laf etti o sinirlen bu nasıl bi insan ya diyor anneme diyorum evlendiğimizden beri benle uğraşıyor sürekli doktora giriyoruz bana bi işlem yapılıyor maddi manevi yıprandı iyice diyorum en azından bi karısı var evlendin barklandın biz mi yardımcı olalım diyor sürekli gelip gitmiyorsunuz diye ondan dert yanıyor bıktım sürekli evin bi yerine bişey yaptırıyorlar kanepe almışlar şimdide istedikleri 10 bin liraymış 8 bin liralık almışlar ben benim sorunlarımı anlatıyorum baba diye bişey yok zaten annede psikolojisi bozuk başım ağrıdı uff puf diyor ben şimdi rahim filmi çekilecem tekrardan o bi para tüpüm iptalse laparoskopi mi olacak histeroskopi mi olacak o ayrı bi para tüp bebek aşaması zaten
Yeni araba aldılar 130 bin liraya annemi hiç bi yere götürmüyor bindirmek istemiyor kendi geziyor sürekli kahveye oraya buraya deminden de kalkacaklar gönülsüz geldim diye bana ima ediyor yemeği zoraki yedi hadi kalk gidelim dedi anneme oda namaz kıldı çay koydum neyi çayı arabam aşağıda ya bişey olursa tır vardı sabah ya gelirse kaldırdı annemi annemde araban batsın dedi küfür etti anneme ben yukarı bile çıkmayacaktım yemek felan çıkartıyon dedi annem hazırlanırken çıkıverdi kızlar kusuruma bakmayın bana dua edin nolur şu tüpüm açık olsun doğma yollardan inşallah sağlıklı evladım olur da kimseye muhtaç olmam inşallah